Hasplasztika 209.000 Forint kedvezménnyel

 

A has plasztikai műtétei

A hasi területekkel való elégedetlenség nem csak a magabiztosságra van negatív hatással, de a mindennapi öltözködést, vagy a sportolást is rendkívül megnehezítheti a súlyfelesleg ezen a területen. Nagyon fogyás, vagy várandósság után gyakran tapasztalni, hogy a hason lógó bőr jelenik meg, amitől testmozgással biztosan nem sikerülhet megszabadulni. Ilyenkor bizonyul remek választásnak a hasplasztika, amely lehetőséget teremt a kötényszerűen lógó has megszüntetésére, és kombinálható zsírleszívással is, hogy az utolsó felesleges centimétereknek is búcsút lehessen mondani.

Budapest Plasztikai Intézet - Megereszkedett has

A beavatkozásnak köszönhetően visszatér majd önbizalma, elfelejtheti a tisztálkodással, öltözködéssel kapcsolatos problémákat, és a feleslegessé váló bőr kimetszésével megszabadulhat a súlyváltozásból, vagy várandósságból eredő striáktól is, amelyek elcsúfítják a bőr felszínét.

 
 

Mi az az hasplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A beavatkozás mértékétől függően két-három órán keresztül tartó hasplasztika altatásban végzett műtéti eljárás. Sebészünk a bemetszéseket a bikini vonalban ejti, így a gyógyulást követően a hegek rejtetten maradnak, de nem okoznak majd problémát strandoláskor sem. Nem csak a feleslegessé váló bőr és zsír eltávolítása történik meg, de a gyakran meggyengült hasfali izomzatot is megerősíti szakemberünk. A szükséges változtatásoktól függően a köldök is áthelyezésre kerülhet, valamint a tökéletes végeredmény érdekében deréktáji zsírleszívást is végzünk.

BudapestPlasztika - Megereszkedett has

Fontos tudnia azonban, hogy ez utóbbi semmiképpen nem lehet a súlycsökkentés módszere, elsősorban az alakszobrászat céljából alkalmazzuk, az eredmények pedig inkább mérhetőek centiméterekben, mint kilókban. Érdemes azzal is tisztában lenni, hogy előfordulhat, további beavatkozásokra lesz szükség körülbelül fél év múlva. Ennek oka, hogy a hegek korrekcióra szorulhatnak, illetve további zsírleszívással még látványosabb eredmények érhetőek el.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

A hasplasztikát alapos tervezés előzi meg, mely során sebészünkkel együtt beszélheti át, hogy milyen mértékű változást szeretne elérni. Természetesen szükség lesz olyan általános vizsgálatokra is, mint az EKG, a röntgen, az ultrahang, vagy a laborvizsgálatok.

Hasplasztika

Hol kell elvégeztetnem ezeket a vizsgálatokat?

A vizsgálatokat gyorsan és gördülékenyen intézzük a Budapest Plasztikai Intézetben. Az igényes környezetben kialakított Klinika lehetőséget teremt akár arra is, hogy egyedi időbeosztásának megfelelően legyen mód ezeknek a vizsgálatoknak az elintézésére, ráadásul várakozás, és a vele járó stressz nélkül.

Budapest Plasztika - Hasi zsír eltüntetése

Mire érdemes odafigyelni?

Fontos, hogy az egészséges életmódra a további súlyfelesleg elkerülése végett a műtét előtt, és azt követően is odafigyeljen, és a cigarettát pedig dobja el, hiszen a nikotinról köztudott, hogy lassítja a sebek gyógyulását. Az altatásban végzett hasplasztika előtt a szedett gyógyszerekről, az esetleges érzékenységekről is tájékoztatnia kell szakembereinket a komplikációk elkerülése végett.

Várható eredmény

Mi fog történni a hasplasztika műtét után?

A műtétet követő néhány napot Klinikánkon kell majd töltenie, és egy speciális szorító ruházat viselése ajánlott a bőr gyorsabb letapadása és a mihamarabbi felépülés érdekében. A drain cső az első napokban azt a célt szolgálja, hogy a keletkezett váladék távozni tudjon a műtéti területről. A kompressziós ruhát egyébként körülbelül másfél hónapon át célszerű viselnie, és ez időben tartózkodni mindenféle fizikai megerőltetéstől. Nem ajánlott a szolárium és a szauna sem, a hegek mihamarabbi begyógyulása érdekében pedig hasznosnak bizonyulnak a hegkezelő krémek.

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

Amennyiben nem felszívódó varratokra esik a választás, akkor azokat két-három hét múlva lehet eltávolítani. A tapasztalatok azt mutatják, hogy két hét pihenés mindenképpen javasolt a hasplasztika után, de azt követően a javulás már látványos, és hamarosan visszatérhet majd fokozatosan a mindennapok rutinjához. A feszesebb hasfal megvalósítása, és a lógó bőr eltávolítása, az előredomborodó has megszüntetése egyértelműen pozitív hatással vannak a magabiztosságra és a közérzetre. Pácienseink arról számolnak be, hogy könnyebben megy a mozgás, a tisztálkodás, jobban érzik magukat a bőrükben, kevésbé szégyenlősek, és öltözködési szokásaikon is előnyösen sikerül változtatni a műtétet követően.

Hasi háj eltüntetése

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Bettina
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 • Áprilisban volt a hasplasztikám. Gacs doktor Úr csodálatos munkát végzett. 55 éves vagyok, nehezen szántam rá magamat a műtétre. Gyönyörű feszes, izmos a hasam, egészen másképpen állnak rajtam a ruhák, mint annak előtte. A munkám miatt, no meg az önbizalmam miatt fontos a külsőm. Javaslom mindenkinek ezt az intézményt.
  Marika