Mellplasztika 209.000 Forint kedvezménnyel

 

Mellplasztika műtétek Budapesten a tökéletes keblekért

A feszes, formás, telt keblek mindig is a hölgyek álmai között szerepeltek, ugyanis az ilyen adottságokat társadalomtól, kortól és kultúrától függetlenül szinte mindig a nőiség szimbólumával és a csábítással azonosították. A természet azonban nem kegyes ilyen téren mindenkihez, és a túl kicsi, vagy a várandósság, súlycsökkenés folytán feszességüket vesztett mellek akár komoly önértékelési problémákhoz, ismerkedési nehézségekhez is vezethetnek.

Akiket túl nagy méretekkel áldott meg a sors, ők gyakran kénytelenek bőrbetegségekkel, vagy nyak-, és hátfájással szembesülni, tehát a végletek e szempontból sem hasznosak. A plasztikai sebészet lehetőséget kínál arra, hogy sikerüljön a testalkathoz illeszkedő méreteket elérni, ezzel növelve a magabiztosságot, s javítani az életminőséget. A hölgyek mellett a férfiak is egyre gyakrabban fordulnak szakemberhez, hogy az elhízásból eredő problémákra a mell tájékán megoldást találjanak, vagy éppen mellizmaikat tegyék hangsúlyosabbá implantátum beültetésével.

 
 

Szakterületeink:


A hölgyek körében kétségtelenül a mellplasztika a leggyakrabban keresett beavatkozás. Nem véletlen, hiszen a méretekkel, a formákkal, vagy a feszességgel való elégedetlenség az egész életminőségre rányomja a bélyegét.

Legtöbben az implantátum beültetésével végzett mellnagyobbítás mellett teszik le voksukat, de egyfajta alternatív megoldást kínál manapság a saját zsírral való feltöltés is- ez utóbbi méretbeli korlátozásokkal. Az évek természetesen a mell állapotára is hatással vannak, és a várandósság és szoptatás, vagy a nagyobb súlycsökkenés hatására a keblek veszítenek feszességükből.

Ilyen esetekben javasolt a mellfelvarrás, melyet gyakran kombinálnak implantátum beültetésével is a tökéletesebb eredmények érdekében. A túlságosan nagy keblek jelentette egészségügyi kockázat pedig csökkenthető mellkisebbítéssel, de mód van a mellbimbó méretének csökkentésére, sőt, a keblek közötti asszimetria megszüntetésére, korrigálására is.


Önnek miben lehetünk szolgálatára?


A női mellplasztikáról bővebben:

A mellek nagyobbítása

A pácienseink által legtöbbször választott mellnagyobbítás műtéttel elérhető a méretnövekedés, de akár a keblek mérete közötti asszimmetria is korrigálható.

A műtét menete annak függvényében is alakul, hogy a mell mirigyállománya, vagy a mellizom alá kerülnek majd beültetésre a ma már teljes biztonsággal használható implantátumok.

Felvarrás és egyéb korrekciók

Abban az esetben, ha az évek múlásával a mell mirigyállománya és bőre megereszkedik, vagy a súlycsökkenés van hasonló hatással a keblekre, mellfelvarrás műtéttel korrigálható a terület, s ha egyúttal nagyobb méretekre is vágyik páciensünk, akkor ez a műtét kombinálható nagyobbítással is.

Lehetőség van a mellbimbó méretének csökkentésére is, ezzel a keblek még esztétikusabb kinézetet kapnak majd.

A mellek méretének kisebbítése

Akik nagy méreteknek örvendhetnek, ők pontosan tudják, hogy nem csak előnyei vannak a nagy melleknek. A hátfájás és a gyakori gombás bőrbetegségek elkerülésének érdekében javasolják szakembereink a mellkisebbítés műtétet, mely során a mirigyállomány egy része és a felesleges bőr is eltávolításra kerülnek.

Az 1-1,5 órán keresztül tartó mellplasztikára minden esetben altatásban kerül sor.


Önnek miben lehetünk szolgálatára?


Férfiak esetében hormonális okok vagy súlyproblémák miatt előfordulhat, hogy a mell nőiesen megnövekszik, s ez komoly pszichés problémákhoz vezet.

A mellekkel való elégedetlenség nem csak a hölgyeket érintheti, hanem férfiak esetében is előfordulhatnak az ebből eredő pszichés problémák.

A férfi mellek megnagyobbodása, nőies jellegűvé válása az érintettekben komoly szégyenérzetet és lelki sérüléseket okozhat, ám a plasztikai sebészet már lehetőséget kínál a korrekcióra gynecomastia, vagyis férfi mellkisebbítés keretein belül.

A probléma hátterében egyébként egyaránt állhatnak hormonváltozások, hormontartalmú gyógyszerek szedése, vagy súlygyarapodás, és ezzel egyidejűleg a zsírszövet lerakódása.

A férfi mellplasztika során lehetőség van a mirigyállomány és a zsírszövet csökkentésére, de ha a mellizmok méretén szeretne páciensünk változtatni, ez is megoldható plasztikai eljárás keretein belül.

A gynecomastia, vagyis a férfi mellkisebbítés olyan eljárás, mely során plasztikai sebészünk eltávolítja a zsírlerakódást, a mell mirigyállományának egy részét, és korrigálja a mellkast úgy, hogy az ne okozzon a továbbiakban gondot a páciens számára. A beavatkozásnak köszönhetően a férfi mell aránya nemhez passzolóan megfelelő méretű lesz, és visszanyeri férfias jellegét.

A műtéti hegek alig látszódnak, és ennek köszönhetően semmilyen nyoma nem lesz az egykori beavatkozásnak. A nemi szerepnek megfelelő mellkas kialakításával, továbbá a mellizom méretének implantátummal való növelésével nagyobb lesz az önbizalom, és elejét lehet venni az olyan kellemetlen helyzeteknek és megbélyegzéseknek, amelyek gyakran kísérik a nőies jellegű mellel rendelkező férfiakat.A férfi mellplasztikáról bővebben:

A műtétről

Az altatásban végzett mellplasztika során a mellbimbó alsó részén ejti sebészünk a bemetszést, és eltávolítja a felesleges mirigyállományt, és a zsírleszívással való kombinálás is gyakori.

Ha nagyfokú mellnagyobbodásról van szó, tehát már 500 ml-nél nagyobb a mirigyállomány térfogata, és emlőlógás is kíséri ezt, akkor a műtéti idő is hosszabb lehet a szokásos egy óránál.

Mellnagyobbítás férfiak számára

Hasonlóképpen a női mellnagyobbításhoz, a férfiak számára is nyitva áll a lehetőség arra, hogy mellkasuk nemükhöz jobban illeszkedő jegyekkel rendelkezzen.

Erre kínál alkalmat a mellizom nagyobbítása, amelyet implantátum beültetéssel lehet megoldani. A manapság használatos korszerű implantátumok kerek vagy csepp alakúak lehetnek, felszínük pedig texturált bevonatú, hogy az könnyebben illeszkedjen a környező szövetekhez, és a rögzülés is mihamarabb megtörténjen.

A hónaljban ejtett bemetszésen keresztül helyezi be sebészünk az implantátumot, így a heg gyakorlatilag teljesen láthatatlan lesz a gyógyulást követően.

 
 

A beavatkozásokról bővebben

Női mellplasztika műtét előtt és után

Van bármilyen vizsgálatra szükség a beavatkozás előtt?

A sebészünkkel történő előzetes konzultációk alkalmával a kívánt forma és méret megbeszélését követően a szokásos műtét előtti vizsgálatokra fog majd sor kerülni. Az EKG, a laborvizsgálat és a röntgen mellett arról is nyilatkoznia kell, hogy rendelkezik-e bármilyen gyógyszerérzékenységgel, milyen gyógyszereket szed a mindennapokban, illetve volt-e már altatási tapasztalata.

Mellnagyobbítás

Hol kell elvégeztetnem ezeket a vizsgálatokat?

A Budapest Plasztikai Intézetben mindent egy helyen tudunk elvégezni, ráadásul sorban állás és várakozás nélkül. A szokásos laborvizsgálat mellett EKG, röntgen, hüvelyultrahang is szükségesek. Érdemes tudnia, hogy a nikotin lassítja a regenerálódást, ezért célszerű a dohányzást elhagynia a műtét környéki napokon.

Javasolt a sok folyadék és a könnyű, vitaminokban gazdag ételek fogyasztása. Szakembereink az előzetes vizsgálatokat igényes környezetben, pácienseink időbeosztásához rugalmasan igazodva végzik el, hogy mihamarabb sor kerülhessen a beavatkozásra.

Budapest Plasztika - Mellműtét

Várható eredmény

Mi fog történni a mellplasztika műtét után?

A mellplasztikai beavatkozást követően egy speciális melltartót kell majd viselni annak érdekében, hogy az implantátum a megfelelő helyen rögzüljön, valamint a bőr is szépen letapadjon. Két hét múlva kerül majd sor a varratszedésre, ám a teljes gyógyulásig, és a végleges eredmények megpillantásáig akár hónapok is eltelhetnek.

Mire érdemes majd figyelni?

A kímélő életmódra, és a mindennapi fizikai aktivitáshoz való visszatérésre érdemes nagyon figyelni, és csak fokozatosan terhelni a szervezetet. Amennyiben fizikailag nem megterhelő munkát végez, úgy körülbelül egy hét múlva már visszatérhet a rutinos hétköznapokba.

mellfelvarrás

A felszívódó varratok használatával még a varratszedés kellemetlenségeivel sem kell számolnia, de a területre egyébként is jellemző a nagyon gyors regenerálódás. Az esetlegesen felmerülő fájdalmakat az első napokban fájdalomcsillapítóval kiválóan lehet enyhíteni, de pácienseink tapasztalatai megegyeznek abban, hogy sokkal gyorsabb a gyógyulás intimplasztika után, mint azt várták.

Férfi mellplasztika műtét előtt és után

Van bármilyen vizsgálatra szükség a beavatkozás előtt?

Az előzetes konzultációt és az egyedi igényeket, valamint azok megvalósíthatóságának átbeszélését követően kivizsgáláson kell részt vennie páciensünknek. A Budapest Plasztikai Intézetben igényes környezetben, rugalmas időbeosztással végzik el szakembereink ezeket, így EKG, röntgen, mell ultrahang és laborvizsgálatok mindenképpen szükségesek lesznek.

Férfi mellplasztika

Mire kell figyelnie?

Fontos, hogy a beavatkozás előtt fokozottan figyeljen az egészséges életmódra, és erősítse szervezetét étrend-kiegészítőkkel, valamint megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel. Mivel pácienseink elfoglalt, kevés szabadidővel rendelkező emberek, így pontosan tudjuk, hogy az időtakarékosság milyen fontos már az előzetes vizsgálatokat illetően is. Igyekszünk rugalmasan kezelni az időpontokat, és maximálisan szolgálni kényelmét már a műtétre történő felkészülés alkalmával is. Amennyiben elhízás tette szükségessé a mellkisebbítést, úgy ajánlott a jövőben fokozottan odafigyelnie az egészséges életmódra és a súlycsökkentésre.

Várható eredmény

Mi fog történni a beavatkozás után?

Férfi mellplasztika esetén körülbelül a 7-10. napon kerül majd sor a varratszedésre, de a sportolástól és mindenféle fizikai megerőltetéstől még legalább egy hónapig tartózkodnia kell majd. Hasonlóan a női mellplasztikához, férfi pácienseinknek is szorító kötést kell viselniük a műtét után, legalább két héten keresztül. Ez az időszak a mellizom nagyobbítása esetén több, minimum egy hónap, hiszen ez segíti az implantátum rögzülését és a bőr letapadását.

Férfi Mellplasztika

Az esetlegesen fellépő fájdalmak kiválóan enyhíthetőek fájdalomcsillapítóval. A férfi mellplasztika ma már nem olyan luxus, amelyet csak a tehetősek engedhetnek meg maguknak, hanem olyan valós igényeken és keresleten alapuló rutin beavatkozás, amelynek eredménye és az önbizalom növekedésére, és az élet minden területére rányomja bélyegét. Uszodában, strandon, vagy intim helyzetben sem okoz gondot majd levetkőznie a mellkisebbítés, vagy a mellizom-nagyobbítás kínálta eredményeknek köszönhetően.

 

Egyedi igénye van, vagy összetett megoldást keres? Írja meg nekünk!


Tekintse meg klinikánk bemutatkozó videóját:

 • Mindennel elégedett voltam. Nagyon köszönöm a figyelmességet, kedvességet, szakmai hozzáértést.
  S. Kata
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Nagyon régóta elégedetlen voltam a melleimmel,kis mérete miatt önbizalom hiányban szenvedtem. Elhatároztam hogy mindenképpen megműttetem magam.Internetes oldalakon próbáltam információt gyűjteni. Így találtam rá a Budapest Plasztika hirdetésére. Időpontot kértem,nagyon kedvesen fogadták jelentkezésemet,és felmerülő kérdéseimet. Orvosom személye nagyon szimpatikus,és magabiztos volt. A műtét tökéletesen sikerült,nagyon boldog vagyok az új melleimmel,visszanyertem nőiességemet. Ezúton is köszönetet szeretnék mondani a Budapest Plasztikai Intézet dolgozóinak, kedvességükért, figyelmességükért, segítőkészségükért.
  Mónika
 • Nagyon örülök, hogy titeket választottalak! Mindennel maximálisan meg voltam, vagyok elégedve. Az ápolónők és Ti is mindig kedvesek voltatok,és segítőkészek.Bármikor hívhattalak téged is, ha valami miatt megijedtem, és kérdésem volt. A Doktor úr.. ő egy igazi kincs  Amikor először ott voltam a konzultáción, bár csúszásban voltak, nem siettetett, rázott le..Minden kérdésemre válaszolt, kedves, és barátságos volt. A munka amit végzett…nagyon, nagyon elégedett vagyok vele. Visszaadta az önbizalmamat! Köszönöm neki! Emellett a kórházatok könnyen megközelíthető, és nagyon szép!
  Anita
 • Decemberben voltam Önöknél először, majd január közepén.Köszönetet szeretnék mondani elsősorban az orvosomnak, Dr. Sobor Györgynek, aki visszaadta az életkedvemet,és széppé varázsolt.Hatalmas köszönettel tartozok az intézmény kedves dolgozóinak mert nagyon lelkiismeretesen foglalkoztak velem,és mindenben segítettek. Nagyon megkönnyítették a lábadozásomat! Bárki aki ilyen műtétre vállalkozik csak Önöket fogom ajánlani. Még egyszer NAGYON KÖSZÖNÖK MINDENT.
  Erzsébet

Tekintse meg klinikánk bemutatkozó videóját: