Plasztikai sebészet Budapesten, egyedülállóan magas színvonalon

Luxuskörülmények, elismert plasztikai sebészek, életre szóló implantátum garancia - elérhető áron.

  • Központi elhelyezkedés
  • Ultramodern műtők
  • Nemzetközileg is elismert orvosok 
  • Ízléses enteriőr
  • Árkedvezmény, részletfizetési lehetőség

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra, kötelezettségek nélkül:

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra, kötelezettségek nélkül:


2007

óta

30,000+

ingyenes konzultáció

10,000+

sikeres plasztikai műtét

%

műtéti kedvezmény

“Mindennel maximálisan meg voltam elégedve! Az orvosok szakmai és emberi oldalról is kiválóak, a nővérek is teljes odaadással végzik a munkájukat. A műtét után végre újra jól érzem magam testileg, lelkileg.

BEATRIX

Küldetésünk, hogy a professzionális orvosi ellátást és a tökéletes szépséget megfizethetővé tegyük.

  • kedvezmény a plasztika műtétekre
  • A klinikán az első plasztikai-esztétikai konzultáció ingyenes és kötelezettségek nélküli.
  • Részletfizetés és egyéb fizetési lehetőségek az Ön kényelme
    érdekében

Kíváncsi a részletekre? Tudjon meg többet rólunk a lenti gombra kattintva!

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra most!


Kérjük adja meg elérhetőségeit időpont egyeztetés céljából:

Több ezer elégedett páciens:

Ági

★★★★★

❝ Aki teheti ide jöjjön, csak ajánlani tudom őket! Első osztályú kiszolgálás, személyzet és orvosok. De, ami a legfontosabb, hogy adnak a minőségre, arányokra és mindenre odafigyelnek. Ha úgy látják, hogy ügyfelük olyat kér, ami a hátrányára válna, inkább megpróbálják lebeszélni róla. Náluk nem minden a pénz. Sokkal inkább az esztétikusság, amire nagyon ügyelnek. Én, ha újra alávetném magam bármilyen beavatkozásnak kizárólag hozzájuk mennék!

Kornélia

★★★★★

❝ Szeretném megköszönni nektek hogy, a mellplasztikám olyan volt mint ha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindenki nagyon kedves volt velem, a sebészem hihetetlenül közvetlen személyiség, őszinte de mégis tapintatosan közli az álláspontját, ami számomra nagy pozitívum! Így 1,5 év elteltével a hegeknek nyoma sincs!
Köszönök MINDENT! Terveim szerint hamarosan találkozunk ismét!

Anna

★★★★★

❝ Körülbelül 5 hete volt mellnagyobbító műtétem. Több mint 200 km-t utaztam Bécsből a személyes konzultációra, a műtétre, és a műtét utáni vizsgálatokra. A klinika minden egyes dolgozója igazi profi, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel. A személyzet kedves és segítőkész, a kórház gyönyörű, és a reggeli is nagyon finom volt.

Andrea

★★★★★

❝ Mindenkinek teljes szívből tudom ajánlani a klinikát. Áprilisban volt mellfelvarrás műtétem. Az első pillanatban éreztem, hogy itt különleges bánásmódban részesülök és ez az eltelt pár hónapban sem történt másként. Az eredmény pedig minden elképzelésemet felülmúlta. És nem utolsó sorban mindez teljesen versenyképes áron és csodálatos környezetben.

Legnépszerűbb szolgáltatások

Weboldalunk igyekszik a mai modern szépészeti megoldások teljes tárházát lefedni, így egyaránt kínálunk megoldásokat plasztikai műtétek, illetve egyéb, műtét nélküli esztétikai kezelések iránt érdeklődők számára.

Legnépszerűbb plasztikai műtéti típusok

A mellplasztika esztétikai és pszichés segítséget nyújt a külső-belső harmónia megteremtéséhez.

Az arcplasztikával éveket fiatalodhat csupán pár óra alatt.

Hasplasztikával eltávolíttathatja a makacs úszógumikat és a megereszkedett bőrt.

orrplasztika fő

Orrplasztikával korrigálhatók az orr deformitásai illetve mérete is alakítható.

A zsírleszívással  megszabadulhat az utolsó kilóktól és végre nincs több fogyókúra.

intimlezer-kezeles

Az intim lézeres kezelés fájdalommentesen adja vissza intim területeinek fiatalságát.

Legnépszerűbb esztétikai kezelések

ajakfeltöltés hyaluronsavval fő

A telt, dús ajkak már egy órán belül, műtét nélkül megvalósítható

Hyaluronsavas ráncfeltöltés műtét nélkül, a természetes fiatalságért

arcfiatalítás header

Arcfiatalító kezelések műtét nélkül, azonnal látható eredményekkel

lézeres szőrtelenítés fő

A sima, selymes bőr fájdalom nélkül és véglegesen elérhető a kezeléssel

Kinek való a plasztikai sebészet?

A plasztikai sebészet mint szakterület jóval többről szó, mint szilikon cicikről és feltöltött ajkakról. A plasztikai sebészek számtalan esetben segíthetnek visszaállítani a páciensek önbizalmát, magabiztos énképét olyankor is, amikor ez már más úton nem lehetséges.

Így alapvetően a beavatkozásokat három nagyobb csoportra szoktuk bontani:

1. Esztétikai eljárások - magabiztosság, amire már régóta vágyott

Sajnos tény, hogy a külsőségek jelentős hatással vannak a lelkiállapotra, a magabiztosságra és a társas kapcsolatokra. Arról sem feledkezhetünk meg, hogy mai világunkban a legtöbben hajlamosak elsőre a megjelenés alapján ítéletet mondani másokról. Egyaránt igaz ez a munkavállalás, vagy az ismerkedés területére is, így nem csak az életminőség, de a sikeresség is múlhatnak azon, hogy mennyire esztétikus, vonzó a külső.

Sok nő szenved attól, hogy túl kicsi, vagy megereszkedett mellekkel rendelkezik. A hasi elhízás, vagy a fogyás utáni lógó bőr szintén nem a legszebb látvány, hogy a kezdetben vöröses, majd ezüstössé váló striák jelentette problémákat már ne is említsük. Szép az, ami szimmetrikus- szokták mondani a hozzáértők. A testalkathoz illeszkedő formák, a bőr állapota, vagy az arc formája mind befolyásolják, miként érezzük magunkat.

És ha nem vagyunk teljesen elégedettek valamelyik testrészünkkel, miért ne változtassunk rajta?

2. Fiatalítás - küzdelem a ráncok, felesleges kilók és megereszkedett mellek ellen

Az évek múlását senki nem állíthatja meg. A bőr veszít kollagén tartalmából, megjelennek az első szarkalábak és a ráncok is egyre mélyülnek.

Természetesen nem csak az arcbőr sínyli meg az évek múlását, hanem az egész test. 35-40 éves kor felett lassul az anyagcsere, a plusz kilóktól is egyre többen szenvednek és sajnos nőknél mind a mell állaga, mind annak feszessége megváltozik. A mellfelvarrás mellnagyobbítással kombinálva azokat a formákat valósítja meg, melyeknek csak fiatalként, vagy talán a korábbiakban még soha nem örvendtünk.

3. Rekonstrukció

A rekonstrukciós plasztikai sebészet története régmúlt időkre nyúlik vissza. Ugyan napjainkban elsősorban az esztétikai sebészet kínálta lehetőségek iránt érdeklődnek sokan, de betegségből vagy balesetből kifolyólag természetesen a helyreállító jellegű ágazat sem veszített népszerűségéből.

Sajnos kiszámíthatatlan, hogy egy autóbaleset mely testtájakra fejt majd ki negatív hatást. Jó hír azonban, hogy a korszerű és kimagasló színvonalú plasztikai beavatkozásokkal ma már tulajdonképpen bármely testrész átalakítható, feljavítható megjelenését illetően.


Nincs megelégedve testével, de nem tudja, merre induljon?

Kérdezzen vagy jelentkezzen be ingyenes konzultációra!


A konzultáció során egy vezető plasztikai sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit és felmerülő költségeit. Kötelezettségek nélkül.

Olvasgatás helyett tegye fel kérdéseit egy tapasztalt szakembernek és lásson tisztán!