Időszakos kedvezmények plasztikai műtétekre

Jelenlegi kedvezmények (március 31-ig)

  • 10% kedvezmény a legtöbb plasztikai műtét árából
  • ingyenes kontrollvizsgálatok műtét után egy évig

Az akció részletei

Az ajánlat feltételei:

  • konzultáció 2023. március 1. és 2023. március 31. között,
  • az akció a nőgyógyászati plasztikai műtétekre nem vonatkozik.

A feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt!

Partnerklinikánk a plasztikai sebész javaslata alapján legalább 4-6 alkalommal ingyenes kontrollvizsgálatot biztosít, ahol orvosa ellenőrzi a gyógyulási folyamatot és kérdéseire készséggel válaszol.

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeken! Jelen akció visszavonásig érvényes.

A konzultáció helyszíne:

Budapest, Széchenyi István tér 7/8, 1051

Jelentkezzen be még ma ingyenes konzultációra, hogy választ kapjon minden kérdésére és ne maradjon le a kedvezményről!

Több ezer elégedett páciens:

Ági

★★★★★

❝ Aki teheti ide jöjjön, csak ajánlani tudom őket! Első osztályú kiszolgálás, személyzet és orvosok. De, ami a legfontosabb, hogy adnak a minőségre, arányokra és mindenre odafigyelnek. Ha úgy látják, hogy ügyfelük olyat kér, ami a hátrányára válna, inkább megpróbálják lebeszélni róla. Náluk nem minden a pénz. Sokkal inkább az esztétikusság, amire nagyon ügyelnek. Én, ha újra alávetném magam bármilyen beavatkozásnak kizárólag hozzájuk mennék!

Kornélia

★★★★★

❝ Szeretném megköszönni nektek hogy, a mellplasztikám olyan volt mint ha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindenki nagyon kedves volt velem, a sebészem hihetetlenül közvetlen személyiség, őszinte de mégis tapintatosan közli az álláspontját, ami számomra nagy pozitívum! Így 1,5 év elteltével a hegeknek nyoma sincs!
Köszönök MINDENT! Terveim szerint hamarosan találkozunk ismét!

Anna

★★★★★

❝ Körülbelül 5 hete volt mellnagyobbító műtétem. Több mint 200 km-t utaztam Bécsből a személyes konzultációra, a műtétre, és a műtét utáni vizsgálatokra. A klinika minden egyes dolgozója igazi profi, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel. A személyzet kedves és segítőkész, a kórház gyönyörű, és a reggeli is nagyon finom volt.

Andrea

★★★★★

❝ Mindenkinek teljes szívből tudom ajánlani a klinikát. Áprilisban volt mellfelvarrás műtétem. Az első pillanatban éreztem, hogy itt különleges bánásmódban részesülök és ez az eltelt pár hónapban sem történt másként. Az eredmény pedig minden elképzelésemet felülmúlta. És nem utolsó sorban mindez teljesen versenyképes áron és csodálatos környezetben.