Nyári plasztikai műtét akció: 20% műtéti kedvezmény + 150.000 forint értékű műtét előtti kivizsgálási csomag

Ne halogassa tovább az álomalakját és spóroljon százezreket 20%-os nyári akciónkkal, csak augusztus 16-ig!

Most 700.000 forint nyári kedvezmény kombinált mellplasztika műtét esetén.  

Beavatkozás

Eredeti ár

Akciós ár

Összes kedvezmény

Mellnagyobbítás

2.000.000 Ft

1.600.000 Ft

550.000 Ft

Kombinált mellplasztika

2.710.000 Ft

2.160.000 Ft

700.000 Ft

Arcplasztika

2.700.000 Ft

2.160.000 Ft

690.000 Ft

Az összes kedvezmény az eredeti ár 20%-ának és a 150.000 Ft értékű műtét előtti kivizsgálás csomagnak az összege.

Nem rossz nyáron plasztikáztatni?

Általánosan elfogadott a köznyelvben, hogy a nyári hónapokban kerülni kell az operációkat. Azonban a kisebb volumenű plasztikai műtétek, mint a mellnagyobbítás, a kombinált mellplasztika vagy az arcplasztika nyáron is nyugodtan vállalhatók, mert kis hegekkel járnak, amit könnyű védeni a külső hatásoktól, napfénytől.


Az akció részletei

  • A 20% kedvezmény a 2024. május 6. után, újonnan kötött szerződések esetén érvényes, amennyiben a műtét elvégzésére 2024. június 17. és 2024. augusztus 16. között sor kerül.
  • Az ingyenes műtét előtti kivizsgálás 150.000 Ft értékű és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: laborvizsgálatok, radiológiai felvételek és egy aneszteziológiai konzultáció
  • A kedvezmény csak 900.000 forintot meghaladó műtét esetén érvényes, kivéve a nőgyógyűszati plasztikai műtéteket.

A honlapunkon feltüntetett árak már tartalmazzák a kedvezményt!

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődjön az űrlap kitöltésével! Jelen akció visszavonásig érvényes.

Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra, hogy ne maradjon le a kedvezményről!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes

A konzultáció helyszíne:

Budapest, Széchenyi István tér 7/8, 1051

Több ezer elégedett páciens:

Ági

★★★★★

❝ Aki teheti ide jöjjön, csak ajánlani tudom őket! Első osztályú kiszolgálás, személyzet és orvosok. De, ami a legfontosabb, hogy adnak a minőségre, arányokra és mindenre odafigyelnek. Ha úgy látják, hogy ügyfelük olyat kér, ami a hátrányára válna, inkább megpróbálják lebeszélni róla. Náluk nem minden a pénz. Sokkal inkább az esztétikusság, amire nagyon ügyelnek. Én, ha újra alávetném magam bármilyen beavatkozásnak kizárólag hozzájuk mennék!

Kornélia

★★★★★

❝ Szeretném megköszönni nektek hogy, a mellplasztikám olyan volt mint ha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindenki nagyon kedves volt velem, a sebészem hihetetlenül közvetlen személyiség, őszinte de mégis tapintatosan közli az álláspontját, ami számomra nagy pozitívum! Így 1,5 év elteltével a hegeknek nyoma sincs!
Köszönök MINDENT! Terveim szerint hamarosan találkozunk ismét!

Anna

★★★★★

❝ Körülbelül 5 hete volt mellnagyobbító műtétem. Több mint 200 km-t utaztam Bécsből a személyes konzultációra, a műtétre, és a műtét utáni vizsgálatokra. A klinika minden egyes dolgozója igazi profi, teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel. A személyzet kedves és segítőkész, a kórház gyönyörű, és a reggeli is nagyon finom volt.

Andrea

★★★★★

❝ Mindenkinek teljes szívből tudom ajánlani a klinikát. Áprilisban volt mellfelvarrás műtétem. Az első pillanatban éreztem, hogy itt különleges bánásmódban részesülök és ez az eltelt pár hónapban sem történt másként. Az eredmény pedig minden elképzelésemet felülmúlta. És nem utolsó sorban mindez teljesen versenyképes áron és csodálatos környezetben.