Minden amit az ​alakformálásról 2019-ben tudnod kell

Mindenki szeretne formás, feszes testet igazán szép vonalakkal, azoban sajnos vannak olyan esetek, amikor a kitartó munka és a diéta sem hozzák meg a kívánt eredményeket. Fontos, hogy életmódváltás keretein belül is igyekezzen tenni a változásokért, de ha a természetes módszerek nem vezetnek eredményre, akkor igazán kiváló szolgálatot tehetnek a plasztikai sebészet kínálta lehetőségek.

A hölgyek számára kritikus területként számon tartott fenék és comb mellett ma már arra is van lehetőség, hogy a vádlit tegyék a szakemberek formásabbá és csinosobbá. A zsírleszívás módszerét napjainkban egy sor plasztikai beavatkozás mellett alkalmazzák, hiszen segítségével még tökéletesebb, maradandóbb eredmények érhetőek el.

 Jelentős fogyást követően a kar, a fenék, vagy a comb bőrén igencsak meglátszik az egykori súlytöbblet, hiszen a bőr megnyúlik ezeken a területeken.Ezekben az esetekben a feszes vonalak eléréséhez és a feleslegessé váló bőr eltávolításához nélkülözhetetlen egy plasztikai sebész segítsége.Az alakformáló műtétek hozzásegíthetik a testének elfogadásához, s ezzel egy pozitívabb önkép kialakulásához is a mindennapokban.

Az alakformáló műtétek legfőbb területei

Vádliplasztika

Vannak olyan területek a testen, melyek még az intenzív edzésre is csak nagyon lassan, nehezen reagálnak. Ezek közé sorolható a vádli is,  amely azonban napjainkban a modern plasztikai megoldások segítségével már igen egyszerűen formásabbá varázsolható.

Nem csak a túlságosan vékony vádli korrigálható implantátum beültetésével, hanem az esetleges balesetek, sérülés következtében kialakuló asszimetria is. A vádliplasztika eredményének köszönhetően a vádlik teltebbek, formásabbak lesznek, ez pedig egyértelműen és azonnal rányomja bélyegét a mindennapi közérzetre és magabiztosságra.

 A térdhajlatban ejtett bemetszések teljesen elhalványodnak, és egy idő után már nem is látszanak, ezután már majd csak formás vádlijai fogják emlékeztetni az egykori beavatkozásra.
vádliplasztika

Fenékplasztika

A súlyváltozás hatására, vagy az idő előrehaladtával a fenék elveszítheti feszességét, továbbá a bőr állapotán is nyomokat hagyhatnak ezek a folyamatok.

Mivel a vonzó megjelenés egy igen fontos részét képezi a fenék, ami hölgyek esetében gyakran a csábítás eszköze is lehet, ezért korántsem mindegy, mennyire feszes, fiatalos az. A fenékplasztika lehetőséget teremt arra, hogy a lógó bőr és a felesleges zsír eltávolításra kerüljön, és a diétával elért eredmények ilyen módon tökéletesíthetőek.

fenékplasztika

​A megemelt popsi az egész önbizalomra rányomja bélyegét, könnyebb lesz az öltözködés, és végre bátran felveheti azokat a ruhadarabokat, amelyek egykor jól álltak, kiemelték a természetes formákat. A fenékplasztikát szakembereink igény szerint combplasztikával is kombinálni szokták a még tökéletesebb végeredmény érdekében.

Combplasztika

A combplasztika célja az, hogy a tökéletesen arányos, feszes combokat tegye minél könnyebben elérhetővé a hölgyek számára.

Ezen a területen a fogyás nyomai nagyon markánsan meglátszanak, és sok esetben itt a bőr sincs a legjobb állapotban. A beavatkozás során tehát elsősorban súlyingadozás következtében megereszkedett, feszességét vesztett bőr és zsír kerülnek eltávolításra.

combplasztika

​Az általában két-három órán keresztül tartó műtétnek köszönhetően a comb felveszi a korábbi feszes vonalakat, és a sok esetben problémát jelentő striáknak is búcsút mondhatnak pácienseink. A megfeszített bőr hatására a comb sokkal fiatalosabbnak néz ki, aminek előnyös hatásait az egész megjelenésén, hangulatán érzékelni fogja.

Karplasztika

​A kor és a fogyás/hízás sajnos egyértelműen hatással vannak a felkar bőrének állapotára is, amely akár kifejezetten látványosan meg is ereszkedhet ezen a területen, ezzel kínos perceket okozva nekünk.

karplasztika

​Sajnos tény, hogy még a rendszeres testmozgás sem képes újra feszessé varázsolni itt a bőrt, viszont a karplasztika lehetőséget kínál arra, hogy testalkatához arányosan idomuljon karja is. A felkarplasztika körülbelül másfél órás műtéti ideje alatt sebészünk eltávolítja a felesleges bőrt, és zsírleszívással is kombinálja a beavatkozást, hogy minél formásabb és feszesebb vonalakat valósíthasson meg.

A bemetszések láthatatlan helyen lesznek, így feszes, fiatalos karjain kívül így semmi nyoma nem marad a beavatkozásnak.

Zsírleszívás

zsírleszívás

Ahogy azt már az előző területek esetében olvashattad, számos plasztikai műtétet kombinálnak a szakembereink zsírleszívással, hiszen ez a beavatkozás a alakformálás talán legjobb eszközének számít.

Bár tény, hogy jelentős fogyás nem érhető el segítségével, de azokon a kritikus helyeken alkalmazva, amelyek még a komoly edzésre sem reagálnak az elképzeléseink szerint, igenis remek szolgálatot tehet az eljárás. Tipikusan ilyenek a deréktájon maradt néhány kiló, a boka környéke, a felkar, de a has és a comb területein is gyakran alkalmazzák szakembereink a zsírleszívás módszerét.

​Tökéletesíthető az eljárással a nyakplasztika, de akár a szemhéjplasztika során is remek választásnak, kiegészítő műtétnek bizonyulhat. A saját zsírral történő feltöltések esetében is kezdetnek a zsírleszívásra esik a választás.

Jöjjön el ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit!

Reméljük az összefoglalónkkal sikerült letisztáznunk néhány Önben felmerülő kérdést, kételyt.

Tapasztalatból tudjuk, hogy minden vendégünket más terület foglalkoztat mélyrehatóbban, ezért érdemes eljönnie ingyenes konzultációnkra, ahol:

  • megismerkedhet leendő orvosával és a személyzet tagjaival
  • megvizsgáljuk, meghallgatjuk igényeit és kifejezetten Önre szabott megoldást javasolunk
  • felteheti kérdéseit
  • szemügyre veheti a Lánchíd lábánál elterülő klinikánkat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Budai várra

A konzultációt követően akár a beavatkozás mellett dönt, akár nem, mindenképp – úgy gondoljuk, már ezért a látványért és a barátságos légkörért is érdemes ellátogatnia hozzánk.