Alakformálás 209.000 Forint kedvezménnyel

 

Alakformáló műtétek a formás vonalak szolgálatában

A formás, feszes vonalak elérése sokak álmai között szerepelnek, ám vannak olyan esetek, amikor a kitartó munka és a diéta sem hozzák meg a kívánt eredményeket. Fontos, hogy életmódváltás keretein belül is igyekezzen tenni a változásokért, de ha a természetes módszerek nem vezetnek eredményre, akkor jó szolgálatot tehetnek a plasztikai sebészet kínálta lehetőségek.

A hölgyek számára kritikus területként számon tartott fenék és comb mellett ma már arra is van lehetőség, hogy a vádlit tegyék a szakemberek formásabbá és csinosabbá. A zsírleszívás módszerét napjainkban egy sor plasztikai beavatkozás során alkalmazzák, hiszen segítségével még tökéletesebb eredmények érhetőek el.

Jelentős fogyást követően a kar, a fenék, vagy a comb bőrén igencsak megmutatkozik az egykori súlytöbblet, ilyenkor a feszes vonalak eléréséhez és a feleslegessé váló bőr eltávolításához nélkülözhetetlen a plasztikai sebész segítsége.Az alakformáló műtétek hozzásegítik az önelfogadáshoz, s ezzel a nagyobb önbizalomhoz a mindennapokban.

 
 

Szakterületeink:


A feszes, vékony combok iránti igényt igyekszik a combplasztika megvalósítani.

Ezen a területen a fogyás nyomai nagyon meglátszanak, és sok esetben a bőr sincs a legjobb állapotban. A súlyingadozás következtében megereszkedett, feszességét vesztett bőr és zsír kerülnek eltávolításra a combplasztika során.

A legalább két-három órán keresztül tartó műtétnek köszönhetően a comb felveszi a korábbi feszes vonalakat, és a sok esetben problémát jelentő striáknak is búcsút mondhatnak pácienseink. A megfeszített bőr hatására a comb sokkal fiatalosabbnak néz ki, aminek előnyös hatásait az egész megjelenésén érzékelni fogja.A súlyváltozás hatására a fenék elveszíti feszességét, továbbá a bőr állapotán is nyomok maradhatnak.

Mivel a vonzó megjelenés szerves részét képezi a fenék, ami hölgyek esetében a csábítás eszköze is lehet, ezért korántsem mindegy, mennyire feszes, fiatalos az. A fenékplasztika lehetőséget teremt arra, hogy a lógó bőr és a felesleges zsír eltávolításra kerüljön, és a diétával elért eredmények ilyen módon tökéletesíthetőek.

A megemelt popsi az egész önbizalomra rányomja bélyegét, könnyebb lesz az öltözködés, és végre bátran felveheti azokat a ruhadarabokat, amelyek egykor jól álltak. A fenékplasztikát szakembereink igény szerint combplasztikával is kombinálni szokták a még tökéletesebb végeredmény érdekében.A kor és a fogyás egyértelműen hatással vannak a felkar bőrének állapotára, amely akár látványosan meg is ereszkedhet ezen a területen.

Sajnos tény, hogy még a rendszeres testmozgás sem képes újra feszessé varázsolni itt a bőrt, viszont a karplasztika lehetőséget kínál arra, hogy testalkatához arányosan idomuljon karja is. A felkarplasztika körülbelül másfél órás műtéti ideje alatt sebészünk eltávolítja a felesleges bőrt, és zsírleszívással is kombinálja a beavatkozást, hogy minél formásabb és feszesebb vonalakat valósíthasson meg.

A bemetszések láthatatlan helyen lesznek, így semmi nyoma nem marad a beavatkozásnak, csak a feszes, fiatalos karok.Vannak olyan területek a testen, melyek még az intenzív edzésre is csak nehezen reagálnak. Az egyik ilyen a vádli, amely azonban formásabbá varázsolható plasztikai műtét keretein belül.

Nem csak a túlságosan vékony vádli korrigálható implantátum beültetésével, hanem az esetleges balesetek, sérülés következtében kialakuló asszimetria is. A vádliplasztika eredményének köszönhetően a vádlik teltebbek, formásabbak lesznek, ez pedig egyértelműen rányomja bélyegét a mindennapi közérzetre és magabiztosságra.

A térdhajlatban ejtett bemetszések teljesen elhalványodnak, és egy idő után már nem is látszanak, csak formás vádlijai emlékeztetik majd az egykori beavatkozásra.Számos plasztikai műtétet kombinálnak szakembereink zsírleszívással, hiszen ez a beavatkozás a alakformálás remek eszközének számít.

Bár tény, hogy jelentős fogyás nem érhető el segítségével, de azokon a kritikus helyeken alkalmazva, amelyek még a komoly edzésre sem reagálnak a kívántak szerint, igenis remek szolgálatot tehet az eljárás. Tipikusan ilyenek a deréktájon maradt néhány kiló, a boka környéke, a felkar, de a has és a comb területein is gyakran alkalmazzák szakembereink a zsírleszívás módszerét.

Tökéletesíthető az eljárással a nyakplasztika, de akár a szemhéjplasztika során is remek választásnak bizonyul. A saját zsírral történő feltöltések esetében is kezdetnek a zsírleszívásra esik a választás.


 

Egyedi igénye van, vagy összetett megoldást keres? Írja meg nekünk!


Tekintse meg klinikánk bemutatkozó videóját:

 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Bettina
 • Várakozáson felüli szolgáltatás. Mintaszerű egészségügyi ellátás. Profi személyzet, orvosi és nővéri szolgáltatás. Köszönöm a munkájukat!
  Hajni
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Dr. Molnár végezte rajtam a plasztikai műtétemet és az első pillanatban szimpatikus volt nekem. Sok klinikán jártam, de sajnos nem volt megfelelő az emberi hozzáállás. Nekem nagyon sokat segített lelkileg és testileg is, sajnos volt egy súlyos szövődményem amire senki nem számított, de hála a Doktor Úr szakmai tudásának köszönhetően ma már teljesen gyógyult vagyok és ha azt mondanák kezdjem újra én újra kezdeném mert tudom,hogy egy nagyon jó orvos kezében vagyok. Még egyszer köszönöm.
  Gabriella
 • Nagyon örülök, hogy titeket választottalak! Mindennel maximálisan meg voltam, vagyok elégedve. Az ápolónők és Ti is mindig kedvesek voltatok,és segítőkészek.Bármikor hívhattalak téged is, ha valami miatt megijedtem, és kérdésem volt. A Doktor úr.. ő egy igazi kincs  Amikor először ott voltam a konzultáción, bár csúszásban voltak, nem siettetett, rázott le..Minden kérdésemre válaszolt, kedves, és barátságos volt. A munka amit végzett…nagyon, nagyon elégedett vagyok vele. Visszaadta az önbizalmamat! Köszönöm neki! Emellett a kórházatok könnyen megközelíthető, és nagyon szép!
  Anita

Tekintse meg klinikánk bemutatkozó videóját: