Fenékplasztika Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Az intenzívebb súlyváltozások hatással vannak a fenék alakjára, formájára, és a bőr-, valamint a zsírréteg is megereszkedhet a területen. Van, aki hajlamosabb a fenekére hízni, van aki kevésbé, a folyamat azonban kor előrehaladtával alkattól függetlenül hasonlóan alakul, viszont a fenékplasztika szerencsére lehetőséget teremt a fiatalos formák és a feszes vonalak visszanyerésére.

Ön mire kíváncsi?

A fenékplasztikáról általában

Előtte-utána képek

Fenékplasztika előtt

Fenékplasztika után

Fenékplasztika vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nem csak a felesleges zsírtól lehet megszabadulni zsírleszívással, de a bőr is feszesebbé varázsolható. Vannak olyanok is, akik éppen túl kicsi, szerényen formált fenekükön szeretnének változtatni, számukra kínál megoldást a saját zsírral, vagy implantátummal történő korrigálás, amellyel megváltoztatható a fenék mérete, valamint fokozható annak kereksége.

A terület sajátosságaiból adódóan gyakran combplasztikával kombinálva kerül sor a műtétre, egyszerre megvalósítva a két testtájat érintő fiatalos formákat.

Mi is az a fenékplasztika?

Az altatásban, bizonyos esetekben akár több órán keresztül is zajló fenékplasztika során feszesebbé tehető a bőr a felesleges zsír és bőr eltávolításával, de megvalósíthatóak a kerekebb formák is.

A fenéknagyobbítás iránt is egyre többen érdeklődnek már hazánkban, hiszen tény, hogy ez az a testrész, amelynek fejlesztése még intenzív mozgással sem mindig lehetséges.

Az, hogy mennyire tud igazán kerek formát feneket kidolgozni sport segítségével, nagy mértékben függ attól, hogy alapvetően milyen a testalkata. Lemondania szerencsére azonban mégsem kell a kerek hátsóról, hiszen a szilikon implantátum farizmok alá ültetésével látványos eredmények érhetőek el.

Fenékplasztika előtt

Klinikánkon az előzetes konzultáció, mely minden plasztikai műtét előtt szükséges, teljesen ingyenes. A konzultáció során megbeszélheti orvosainkkal, hogy milyen formájú feneket is szeretne pontosan, valamint a legmegfelelőbb implantátumok is kiválasztásra kerülnek ekkor.

A plasztikai műtét előtt állók körében leggyakrabban megfogalmazott igény, hogy mihamarabb szeretnének túlesni a megelőző vizsgálatokon. A Plasztikai Sebészeti Centrumnél erre fokozott figyelmet fordítunk, és igyekszünk úgy időpontot adni az egyes vizsgálatokra, hogy azok rugalmasan kövessék időbeosztását, így ne kelljen emiatt külön szabadságot kivennie.

Klinikánkon igényes környezetben, várakozás nélkül lehet túl az EKG-n, a röntgenen, a laborvizsgálatokon, és szakembereinkkel nyugodt viszonyok közt tárgyalhatja át, hogy milyen gyógyszereket szed, vagy volt-e már altatással kapcsolatos tapasztalata.

Fenékplasztika előtte-utána képek

Fenékplasztika után

A műtétet követően a területről egy-két napon át egy drain cső fogja elvezetni az itt keletkezett váladékot. Ennek megfelelően legalább ennyi időt Klinikánkon kell majd töltenie, ahol természetesen fokozottan figyelünk arra, hogy a lehető legteljesebb kényelem vegye körül, és folyamatos orvosi felügyelet gondoskodjon a gyógyulásról.

Hazatérve másfél hónapon keresztül kompressziós ruhát szükséges viselnie. Hasonlóan egy karplasztikai vagy zsírleszívás beavatkozáshoz, a fizikai megerőltetéstől legalább egy hónapon keresztül ajánlott tartózkodni.

Irodai munkavégzés esetén körülbelül a harmadik héten térhet vissza mindennapi tevékenységéhez. Eddig az időpontig a feneket kifejezetten óvni kell, hiszen nagyon érzékeny területről beszélünk.

A műtét eredményét bár azonnal láthatja, de a bőr letapadására, a végleges forma kialakulására és a teljes gyógyulásra még várni kell legalább egy hónapot.

A fenékplasztikának köszönhetően visszanyerheti fiatalos vonalait, és olyan fenék büszke tulajdonosává válhat, amely tökéletesen illeszkedik testalkatához.

Fenékplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!