Fenékplasztika Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Az intenzívebb súlyváltozások hatással vannak a fenék alakjára, formájára, és a bőr-, valamint a zsírréteg is megereszkedhet az adott területen. Van, aki hajlamosabb a fenekére hízni, van aki kevésbé, a folyamat azonban a kor előrehaladtával alkattól függetlenül hasonlóan alakul, viszont a fenékplasztika szerencsére lehetőséget teremt a fiatalos formák és a feszes vonalak visszanyerésére. A felesleges zsírtól zsírleszívással vagy felvarrással lehet megszabadulni. Intézetünkben a fenék alatti területről történik a zsírleszívás, illetve deréktáji felvarrással szabadulnak meg a feleslegtől. Mindkét eljárás látványos és biztonságos.

Ön mire kíváncsi?

A fenékplasztikáról általában

Előtte-utána képek

Fenékplasztika előtt

Fenékplasztika után

Fenékplasztika vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

​A fenékplasztika menete

Az altatásban végzett fenékplasztikai eljárások során feszesebbé tehető a fenék a felesleges zsír, illetve a felesleges bőr eltávolításával. A zsírleszívás során a fenék alatti részből történik a leszívás, nem történik vágás, nem lesz heg a műtét után. A felvarrással a zsír és a megnyúlt bőr is eltávolítható. A javasolt eljárás minden esetben a páciens adottságaitól függ

Fenékplasztika előtt

Klinikánkon az előzetes konzultáció, mely minden plasztikai műtét előtt szükséges, teljesen ingyenes. A plasztikai műtét előtt állók körében leggyakrabban megfogalmazott igény, hogy mihamarabb szeretnének túlesni a megelőző vizsgálatokon. A Plasztikai Sebészeti Centrumnál erre fokozott figyelmet fordítunk, és igyekszünk úgy időpontot adni az egyes vizsgálatokra, hogy azok rugalmasan kövessék időbeosztását, így ne kelljen emiatt külön szabadságot kivennie.

Klinikánkon igényes környezetben, várakozás nélkül lehet túl az EKG-n, a röntgenen, a laborvizsgálatokon, és szakembereinkkel nyugodt viszonyok közt tárgyalhatja át, hogy milyen gyógyszereket szed, vagy volt-e már altatással kapcsolatos tapasztalata.

Fenékplasztika előtte-utána képek

Fenékplasztika után

A zsírleszívás előtt a plasztikai sebész kijelöli a szükséges bemetszések helyét, melyek a testtájak rejtett részein fognak elhelyezkedni. Ezeken az előre bejelölt metszéseken keresztül egy vékony csövet vezet be és vákuum segítségével, kontrollált oda-vissza mozgással fellazítja és eltávolítja a felesleges zsírszöveteket. A zsírleszívás altatásban történik, melynek ideje a terület nagyságától függően másfél-két óra. Klinikánkon egy éjszakát kell majd töltenie, ahol természetesen fokozottan figyelünk arra, hogy a lehető legteljesebb kényelem vegye körül, és folyamatos orvosi felügyelet gondoskodjon a gyógyulásról.

Hazatérve másfél hónapon keresztül kompressziós ruhát szükséges viselnie. Hasonlóan egy karplasztikai vagy zsírleszívás beavatkozáshoz, a fizikai megerőltetéstől legalább egy hónapon keresztül ajánlott tartózkodni.

Irodai munkavégzés esetén körülbelül a harmadik héten térhet vissza mindennapi tevékenységéhez. Eddig az időpontig a feneket kifejezetten óvni kell, hiszen nagyon érzékeny területről beszélünk.

A műtét eredményét bár azonnal láthatja, de a bőr letapadására, a végleges forma kialakulására és a teljes gyógyulásra még várni kell legalább egy hónapot.

A fenékplasztikának köszönhetően visszanyerheti fiatalos vonalait, és olyan fenék büszke tulajdonosává válhat, amely tökéletesen illeszkedik testalkatához.

Fenékplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!