Fenékplasztika a kerek formákért

A súlyváltozások hatással vannak a fenék alakjára, formájára, és a bőr-, valamint a zsírréteg is megereszkedhet a területen. A folyamat a kor előrehaladtával is hasonlóan alakul, viszont a fenékplasztika lehetőséget teremt a fiatalos formák és a feszes vonalak visszanyerésére.

Budapest Plasztikai Intézet - Fenék plasztika

Nem csak a felesleges zsírtól lehet megszabadulni zsírleszívással, de a bőr is feszesebbé varázsolható. Vannak, akik éppen túl kicsi, formátlan fenekükön szeretnének változtatni, számukra kínál megoldást a saját zsírral, vagy implantátummal történő korrigálás, amellyel megváltoztatható a fenék mérete, valamint fokozható annak kereksége.

A terület sajátosságaiból adódóan akár combplasztikával kombináltan is sor kerülhet a műtétre, ezzel megvalósítva a két testtájat érintő fiatalos vonalakat.

 
 

Mi az a fenékplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

Az altatásban, akár több órán keresztül zajló fenékplasztika során feszesebbé tehető a bőr a felesleges zsír és bőr eltávolításával, de megvalósíthatóak a kerekebb formák is. A fenéknagyobbítás iránt is egyre többen érdeklődnek már hazánkban, hiszen tény, hogy ez az a testrész, amelynek fejlesztése még intenzív sportolással sem mindig lehetséges.

BudapestPlasztika - Fenékplasztika

Milyen módszerek léteznek?

Lemondani azonban nem kell a kerek hátsóról, hiszen a szilikon implantátum farizmok alá ültetésével látványos eredmények érhetőek el. Egyfajta megoldást kínál a saját zsírral történő feltöltés is, mely előtt zsírleszívás keretein belül gyűjti be szakemberünk az arra alkalmas, talán egyébként is korrigálásra szoruló testrészekről a zsírt, majd fecskendezi be azt a fenékbe, egyenlegesen eloszlatva.

Feltöltés saját zsírral

Ez utóbbi eljárásról érdemes tudnia, hogy természetesebb forma érhető el segítségével, és a kisebb bemetszések miatt a gyógyulási idő is jelentősen felgyorsítható. Emellett viszont tény, hogy ismétlés válhat szükségessé, és látványos változások nem biztos, hogy ilyen módon érhetőek el a legkönnyebben. A természetes megoldások hívei számára a saját zsírral történő nagyobbítás biztosan jó választásnak bizonyul. Maga a fenékplasztika egyébként a fenék alatt hajlatban ejtett metszésen keresztül történik.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

A plasztikai műtét előtt állók körében leggyakrabban megfogalmazott igény, hogy mihamarabb szeretnének túlesni a megelőző vizsgálatokon. A Budapesti Plasztikai Intézetben erre fokozott figyelmet fordítunk, és igyekszünk úgy időpontot adni az egyes vizsgálatokra, hogy azok rugalmasan kövessék időbeosztását.

Zsírleszívás combról

Hol kell elvégeztetnem ezeket a vizsgálatokat?

Klinikánkon igényes környezetben, várakozás nélkül lehet túl az EKG-n, a röntgenen, a laborvizsgálatokon, és szakembereinkkel nyugodt viszonyok közt tárgyalhatja át, hogy milyen gyógyszereket szed, vagy volt-e már altatással kapcsolatos tapasztalata.

Budapest Plasztika - Fenékplasztika

Mire érdemes figyelnie?

Fontos, hogy a fenékplasztika utáni felépülést szem előtt tartva ügyeljen az egészséges életmódra, hagyja el a dohányzást, ugyanis a nikotin nehezebbé teszi a sebek gyógyulását. Az előzetes konzultációk során átbeszélheti sebészeinkkel, hogy milyen eredményeket szeretne elérni, és közösen kiválaszthatják az ehhez ideális implantátumot is.

Várható eredmény

Mi fog történni a fenékplasztika műtét után?

A műtétet követően szorítóruhát kell majd viselnie másfél hónapon keresztül, és a területről egy-két napon át egy drain cső fogja elvezetni a keletkezett váladékot. Ennek megfelelően legalább ennyi időt Klinikánkon kell majd töltenie, ahol fokozottan figyelünk arra, hogy a lehető legnagyobb kényelemben legyen mind az orvosi felügyeletet, mind a szobák minőségét és az étkezés biztosítását illetően is.

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

Hasonlóan egy karplasztikai vagy zsírleszívás beavatkozáshoz, a fizikai megerőltetéstől legalább egy hónapon keresztül ajánlott tartózkodni, irodai munkavégzés esetén pedig körülbelül a harmadik héten térhet vissza mindennapi tevékenységéhez. A műtét eredményét bár azonnal láthatja, de a bőr letapadására, a végleges forma kialakulására és a teljes gyógyulásra még várni kell legalább egy hónapot.

Fenék korrekció

Mit nyerhet a fenékplasztikával?

A fenékplasztikának köszönhetően visszanyerheti fiatalos vonalait, és olyan fenék büszke tulajdonosává válhat, amely tökéletesen illeszkedik testalkatához. Pácienseink véleménye egyértelműen megegyezik abban, hogy a fenékplasztika hozzájárul a magabiztosság visszanyeréséhez, amely az élet minden területén érezteti pozitív hozadékát.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik

 • 26% árkedvezményre bármilyen plasztikai műtét árából, valamint
 • megajándékozzuk egy exkluzív wellness hétvégével is!

Akciós ajánlatunk 2018. június 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Pácienseink mondták rólunk:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 

Kapcsolódó szakterületek: