Karplasztika Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

A körülbelül másfél-két órán keresztül tartó karplasztika során zsírleszívással és a felesleges bőr eltávolításával gondoskodik sebészünk arról, hogy újra elégedetten tekinthessenek pácienseink e területre vonatkozóan is a tükörbe.

Ön mire kíváncsi?

A karplasztikáról általában

Mikor ajánlott?

Előtte-utána képek

Karplasztika előtt

Karplasztika után

Karplasztika árak

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Az altatásban végzett beavatkozás során gyakran szükségessé válik zsírleszívás is, ezzel tökéletesíthető az elért eredmény. Ez utóbbihoz egy vékony cső bevezetésére van szükség az előre meghatározott ponton, majd vákuum segítségével kerül eltávolításra a felesleg.

A megnyúlt bőr kimetszésével újra feszesek lehetnek a karok, ami évekkel fiatalítja meg a megjelenést.

A műtétet követően egy kompressziós pólya kerül a karra, amely segíti a szövetek letapadását, a mihamarabbi feszesség elérését, és persze a gyógyulási időt is lerövidíti.


Mikor ajánlott a karplasztika?

A karplasztika nem csak az évek előrehaladtával válhat szükségessé, hanem jelentős fogyást követően is, hiszen a súlyváltozás igencsak hatással van a felkar állapotára, ugyanis a zsír itt is nagy mennyiségben hajlamos lerakódni.

Karplasztika előtt

A karplasztika előtt személyes konzultáció keretein belül tájékozódhat sebészeinktől a várható eredményekről, a gyógyulás időtartamáról, és persze olyan rutinvizsgálatokra is szükség lesz, melyek nélkülözhetetlenek az altatásban végzett műtét előtt.

Ilyenek az EKG, a röntgen, a labor, és mindazokat az információkat is célszerű megosztania orvosával, melyek életvitelére, egészségi állapotára, a szedett gyógyszerekre vonatkoznak.

Mivel a vádliplasztikához vagy a zsírleszíváshoz hasonlóan altatásban végzett beavatkozásról van szó, így a keringési rendellenességekről, a visszerességről, vagy az altatással kapcsolatos tapasztalatairól mindenképpen tudnia kell a szakembereknek.

Karplasztika előtte-utána képek

Karplasztika után

A beavatkozást követően egy éjszakát Klinikánkon kell majd töltenie, a műtéti területre pedig egy drain csövet vezetünk be, hogy azon keresztül távozzon a keletkezett váladék. Mivel felszívódó varratokat használunk, így varratszedésre nem lesz szükség, de a kompressziós pólya viselése legalább egy hónapon keresztül ajánlott.

Javasolt továbbá a karokat alátámasztva pihentetni, így a gyógyulás sokkal gyorsabb lesz. Amennyiben nem fizikai munkát végez, úgy körülbelül két hét múltán újra munkába állhat, de a fizikai megerőltetéstől és a testmozgástól az első hónapban biztos tartózkodnia kell, s utána is csak fokozatosan térhet vissza a sportos mindennapokhoz.

A végeredmény már néhány hét múltán jól látható, de körülbelül fél évet kell arra várni, hogy a végleges formát elérje a kezelt terület.

A karplasztikának köszönhetően könnyebbé válik a divatos ruhák közti válogatás, felszabadultan örülhet visszaszerzett magabiztosságának.

Karplasztika árak

Klinikánkon egy karplasztika műtét kedvezményes ára 590 000 és ​660 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Karplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!