Vádliplasztika a formás lábakért

Vannak olyan testrészeink, melyek formáján még intenzív testmozgással is nagyon nehéz változtatni. Többek között ilyen a vádli is, melyre nehezen lehet izmot felszedni. A vádliplasztika implantátum beültetésével teszi lehetővé, hogy formásabb legyen ez a testrész, ráadásul akkor is remek választásnak bizonyul a beavatkozás, ha sérülésből, balesetből adódóan asszimetria tapasztalható a két láb között.

Budapest Plasztikai Intézet - Vádliplasztika

Az eljárásnak köszönhetően a vádlik teltebbek, formásabbak lesznek, amely egyértelműen jó hatással lesz az önbizalomra és a magabiztosságra. Az egész láb megjelenését formássá és vonzóvá teheti a csinos vádli, mely megvalósítható a vádliplasztika keretein belül.

 
 

Mi az a vádliplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

Az altatásban végzett beavatkozáshoz - hasonlóan, mint egy combplasztika vagy zsírleszívás beavatkozáshoz képest - egy órás műtét szükséges, mely során a térdhajlatban ejti szakemberünk a bemetszést, így az a gyógyulást követően szinte láthatatlan lesz. A körülbelül 4 centiméteres bemetszésen keresztül juttatja be az implantátumot a vádli magasságába, mégpedig az izomzat fölé.

BudapestPlasztika - vádliplasztika

Miután meggyőződött arról, hogy megfelelő helyen vannak-e, és szimmetrikus-e a két láb, zárja a területet, majd egy szorítókötés kerül a lábra. Ennek az a célja, hogy megfelelő helyen rögzüljenek az implantátumok, és a bőr is gyorsabban letapadjon. A napjainkban használt implantátumok kimagasló minőségüknél fogva már nem szorulnak cserére.

Milyen implantátumokat ajánlunk?

Férfiak esetében az anatómiai implantátumok, nőknek pedig az orsó alakúak az ajánlottak a kívánt forma eléréséhez. A beavatkozás után a szorítókötést legalább hat héten át viselni kell majd, míg az implantátum biztosan rögzül.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

A Budapest Plasztikai Intézetben tevékenykedő szakembereink nem csak a műtét során, de már az azt megelőző időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy pácienseink a lehető legnagyobb kényelemben legyenek túl az előzetes vizsgálatokon.

Zsírleszívás vádliról

Előzetes konzultációk során kiválasztásra kerülnek az implantátumok, és a vádliplasztika minden részletéről, valamint a felépülés időszakáról is megkapja a szükséges információkat. A laborvizsgálatok mellett EKG-ra biztosan szükség lesz, de a szedett gyógyszerek, vagy az altatással kapcsolatos információk függvényében egyéb vizsgálatokat is javasolhat sebésze az Ön számára, természetesen egyéni adottságait szem előtt tartva.

Budapest Plasztika - vádliplasztika

Mire érdemes figyelnem a műtét előtt?

Fontos, hogy a beavatkozást megelőző időszakban figyeljen az egészséges életmódra, hiszen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel, vitaminokkal gondoskodhat arról, hogy immunrendszere erős legyen, és mihamarabb felépüljön a műtét után.

Várható eredmény

Mi fog történni a vádliplasztika műtét után?

A beavatkozást követően körülbelül három hétig feszítő érzésre lehet számítani, ez azonban megszűnik, hiszen a súlytöbblethez hozzá lehet szokni az adott területen, a hegek pedig gyorsan gyógyulnak.

Foglalkozástól függően akár már két hét múlva újra munkába állhat, ám egy hónapig még nem szabad terhelni a lábakat, javasolt a minél több pihenés és a sportolás elhagyása. Egy hónap múlva fokozatosan vissza lehet térni a testmozgáshoz, egészen addig azonban szorító fásli viselése javasolt.

Vádli korrekció

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

Jó szolgálatot tehetnek a gyógyulás idején a hegkezelő krémek, melyek elősegítik a felépülést, és a műtéti hegek elhalványításáról is gondoskodnak. Körülbelül három hónap múltán éri el a vádli végleges formáját, a telt, formás idomoknak köszönhetően pedig garantáltan növekedni fog majd önbizalma. A vádliplasztika nemtől függetlenül lehetővé teszi, hogy a lábszár formás, testalkathoz jobban passzoló legyen.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik

 • 26% árkedvezményre bármilyen plasztikai műtét árából, valamint
 • megajándékozzuk egy exkluzív wellness hétvégével is!

Akciós ajánlatunk 2018. június 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Pácienseink mondták rólunk:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 

Kapcsolódó szakterületeink: