Vádliplasztika a formás lábakért

Vannak olyan testrészeink, melyek formáján még intenzív testmozgással is nagyon nehéz változtatni. Többek között ilyen a vádli is, melyre nehezen lehet izmot felszedni. A vádliplasztika implantátum beültetésével teszi lehetővé, hogy formásabb legyen ez a testrész, ráadásul akkor is remek választásnak bizonyul a beavatkozás, ha sérülésből, balesetből adódóan asszimetria tapasztalható a két láb között.

Budapest Plasztikai Intézet - Vádliplasztika

Az eljárásnak köszönhetően a vádlik teltebbek, formásabbak lesznek, amely egyértelműen jó hatással lesz az önbizalomra és a magabiztosságra. Az egész láb megjelenését formássá és vonzóvá teheti a csinos vádli, mely megvalósítható a vádliplasztika keretein belül.

 
 

Mi az a vádliplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

Az altatásban végzett beavatkozáshoz - hasonlóan, mint egy combplasztika vagy zsírleszívás beavatkozáshoz képest - egy órás műtét szükséges, mely során a térdhajlatban ejti szakemberünk a bemetszést, így az a gyógyulást követően szinte láthatatlan lesz. A körülbelül 4 centiméteres bemetszésen keresztül juttatja be az implantátumot a vádli magasságába, mégpedig az izomzat fölé.

BudapestPlasztika - vádliplasztika

Miután meggyőződött arról, hogy megfelelő helyen vannak-e, és szimmetrikus-e a két láb, zárja a területet, majd egy szorítókötés kerül a lábra. Ennek az a célja, hogy megfelelő helyen rögzüljenek az implantátumok, és a bőr is gyorsabban letapadjon. A napjainkban használt implantátumok kimagasló minőségüknél fogva már nem szorulnak cserére.

Milyen implantátumokat ajánlunk?

Férfiak esetében az anatómiai implantátumok, nőknek pedig az orsó alakúak az ajánlottak a kívánt forma eléréséhez. A beavatkozás után a szorítókötést legalább hat héten át viselni kell majd, míg az implantátum biztosan rögzül.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

A Budapest Plasztikai Intézetben tevékenykedő szakembereink nem csak a műtét során, de már az azt megelőző időszakban is kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy pácienseink a lehető legnagyobb kényelemben legyenek túl az előzetes vizsgálatokon.

Zsírleszívás vádliról

Előzetes konzultációk során kiválasztásra kerülnek az implantátumok, és a vádliplasztika minden részletéről, valamint a felépülés időszakáról is megkapja a szükséges információkat. A laborvizsgálatok mellett EKG-ra biztosan szükség lesz, de a szedett gyógyszerek, vagy az altatással kapcsolatos információk függvényében egyéb vizsgálatokat is javasolhat sebésze az Ön számára, természetesen egyéni adottságait szem előtt tartva.

Budapest Plasztika - vádliplasztika

Mire érdemes figyelnem a műtét előtt?

Fontos, hogy a beavatkozást megelőző időszakban figyeljen az egészséges életmódra, hiszen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel, vitaminokkal gondoskodhat arról, hogy immunrendszere erős legyen, és mihamarabb felépüljön a műtét után.

Várható eredmény

Mi fog történni a vádliplasztika műtét után?

A beavatkozást követően körülbelül három hétig feszítő érzésre lehet számítani, ez azonban megszűnik, hiszen a súlytöbblethez hozzá lehet szokni az adott területen, a hegek pedig gyorsan gyógyulnak.

Foglalkozástól függően akár már két hét múlva újra munkába állhat, ám egy hónapig még nem szabad terhelni a lábakat, javasolt a minél több pihenés és a sportolás elhagyása. Egy hónap múlva fokozatosan vissza lehet térni a testmozgáshoz, egészen addig azonban szorító fásli viselése javasolt.

Vádli korrekció

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

Jó szolgálatot tehetnek a gyógyulás idején a hegkezelő krémek, melyek elősegítik a felépülést, és a műtéti hegek elhalványításáról is gondoskodnak. Körülbelül három hónap múltán éri el a vádli végleges formáját, a telt, formás idomoknak köszönhetően pedig garantáltan növekedni fog majd önbizalma. A vádliplasztika nemtől függetlenül lehetővé teszi, hogy a lábszár formás, testalkathoz jobban passzoló legyen.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

 

Kapcsolódó szakterületeink:

 
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Bettina
 • Várakozáson felüli szolgáltatás. Mintaszerű egészségügyi ellátás. Profi személyzet, orvosi és nővéri szolgáltatás. Köszönöm a munkájukat!
  Hajni
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Dr. Molnár végezte rajtam a plasztikai műtétemet és az első pillanatban szimpatikus volt nekem. Sok klinikán jártam, de sajnos nem volt megfelelő az emberi hozzáállás. Nekem nagyon sokat segített lelkileg és testileg is, sajnos volt egy súlyos szövődményem amire senki nem számított, de hála a Doktor Úr szakmai tudásának köszönhetően ma már teljesen gyógyult vagyok és ha azt mondanák kezdjem újra én újra kezdeném mert tudom,hogy egy nagyon jó orvos kezében vagyok. Még egyszer köszönöm.
  Gabriella
 • Nagyon örülök, hogy titeket választottalak! Mindennel maximálisan meg voltam, vagyok elégedve. Az ápolónők és Ti is mindig kedvesek voltatok,és segítőkészek.Bármikor hívhattalak téged is, ha valami miatt megijedtem, és kérdésem volt. A Doktor úr.. ő egy igazi kincs  Amikor először ott voltam a konzultáción, bár csúszásban voltak, nem siettetett, rázott le..Minden kérdésemre válaszolt, kedves, és barátságos volt. A munka amit végzett…nagyon, nagyon elégedett vagyok vele. Visszaadta az önbizalmamat! Köszönöm neki! Emellett a kórházatok könnyen megközelíthető, és nagyon szép!
  Anita