Vádliplasztika Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Vannak olyan testrészeink, melyek formáján még intenzív testmozgással is nagyon nehéz változtatni. Többek között ilyen a vádli is, melyre kifejezetten nehezen lehet izmot felszedni.

Ön mire kíváncsi?

A vádliplasztikáról általában

Előtte-utána képek

Vádliplasztika előtt

A vádliplasztika menete

Vádliplasztika után

Vádliplasztika árak

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A vádliplasztika implantátum beültetésével teszi lehetővé, hogy formásabb legyen ez a testrészünk is, ráadásul akkor is remek választásnak bizonyul a beavatkozás, ha sérülésből, balesetből adódóan aszimmetria tapasztalható a két láb között.

 Az eljárásnak köszönhetően a vádlik teltebbek, formásabbak lesznek, amely egyértelműen jó hatással lesz az önbizalomra és a magabiztosságra is.

Vádliplasztika előtt

A műtétet egy ingyenes szakmai konzultáció előzi meg, mely során a műtétet végző plasztikai sebész részletesen megvizsgálja azt a területet, amelyen a beavatkozást fogja végezni.

A konzultáció során kiválasztásra kerülnek az implantátumok, és a vádliplasztika minden részletéről, valamint a felépülés időszakáról is megkapja a szükséges információkat.

A laborvizsgálatok mellett EKG-ra biztosan szükség lesz, de a szedett gyógyszerek, vagy az Ön altatással kapcsolatos tapasztalatai függvényében egyéb vizsgálatokat is javasolhat sebésze, természetesen egyéni adottságait szem előtt tartva.

Vádliplasztika menete

Az altatásban végzett operációhoz - hasonlóan, mint egy combplasztika vagy zsírleszívás beavatkozásnál- egy órás műtét szükséges, mely során a plasztikai sebész a térdhajlatban fogja ejteni a bemetszést, így az a gyógyulást követően szinte láthatatlan lesz.

A körülbelül 4 centiméteres bemetszésen keresztül juttatja be az implantátumot a vádli magasságába, mégpedig közvetlenül az izomzat fölé.

Miután a sebész meggyőződött arról, hogy megfelelő helyen vannak-e ezek az implantátumok, és szimmetrikus-e a két láb, öltésekkel zárja a területet, majd egy szorítókötés kerül a lábra. Ennek az a célja, hogy megfelelő helyen rögzüljenek az implantátumok, és a bőr is gyorsabban letapadjon.

A napjainkban használt implantátumok kimagasló minőségüknél fogva már nem szorulnak cserére. Férfiak esetében az anatómiai implantátumok, nőknek pedig az orsó alakúak az ajánlottak a kívánt forma eléréséhez.

Vádliplasztika előtte-utána képek

Vádliplasztika után

A beavatkozást követően körülbelül három hétig feszítő érzésre lehet számítani, ez azonban megszűnik. Foglalkozásától függően akár már két hét múlva újra munkába állhat, ám egy hónapig még nem szabad nagyobb mértékű megterhelésnek kitenni a lábakat.

Javasolt a minél több pihenés és a sportolás időleges elhagyása. Egy hónap múlva fokozatosan vissza lehet térni a testmozgáshoz, egészen addig azonban szorító fásli viselése javasolt.

Jó szolgálatot tehetnek a gyógyulás idején a hegkezelő krémek, melyek elősegítik a felépülést, és a műtéti hegek elhalványításáról is gondoskodnak. Körülbelül három hónap múltán éri el a vádli végleges formáját, a telt, formás idomoknak köszönhetően pedig garantáltan növekedni fog majd önbizalma.

A vádliplasztika nemtől függetlenül lehetővé teszi, hogy a lábszár formás, testalkathoz jobban passzoló legyen.

Vádliplasztika árak

Klinikánkon egy vádliplasztika műtét kedvezményes ára ​725 000 ​és ​855 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Vdáliplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!