Zsírleszívás Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésre állással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

A felesleges kilóktól való megszabadulás időszakát ugyan nem gyorsíthatjuk meg zsírleszívással, de az eljárás kiválóan alkalmas arra, hogy adott területek zsírfeleslegétől megszabadítson. A módszerre semmiképpen nem szabad úgy tekinteni, mint a fogyókúra egyfajta erőfeszítésektől mentes, műtéti alternatívájára, a zsírleszívás sokkal inkább az alakformálás kiváló eszköze.

Ön mire kíváncsi?

A zsírleszívásról általában

Zsírleszívás előtt

Előtte-utána képek

Zsírleszívás után

Zsírleszívás árak

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A plasztikai sebészet számos területen alkalmazza, többféle műtéti technikát is kombinál vele a tökéletesebb ​végeredmény és még teljesebb feszesség megvalósítása érdekében.

A zsírleszívás különösen jó eredménnyel alkalmazható a toka, a felkar, a has, a csípő, a comb, a fenék és a térd területein​, vagyis nem csak a hasi zsír eltüntetésére használják. A ​műtét után csak egy pár milliméteres heg marad a bőrön, az eredmények pedig valóban centiméterekben mérhetőek.

Mi​ az a zsírleszívás?

​Zsírleszívás során a plasztikai sebész a bőr alatti zsírszövetek fellazítása után speciális vákuumos szívócsövekkel, bizonyos területek esetében apró kanülök segítségével távolítja el a fölösleges zsírrétegeket.

​​​Fontos megjegyezni, hogy a zsírleszívás ideális esetben altatás nélküli beavatkozásként is elvégezhető, ekkor helyi érzéstelenítést alkalmaz sebészünk. Így csak a nagyobb vagy egyszerre több területet érintő beavatkozás esetében beszélhetünk altatásos műtétről, melynek várható ideje 20-25 perc testtájanként.

A zsírleszívás mindenképp fájdalommentes rutinműtétnek szá​mít.

Mi történik zsírleszívás előtt?

A műtétet megelőzően ingyenes konzultáción vehet részt klinikánkon, ​amely során a beavatkozást végző plasztikai sebész felvázolja lehetőségeit és kényelmesen át tudják beszélni az Ön számára fontos kérdéseket.

A konzultációt követően, a zsírleszívás műtét​ előtt olyan vizsgálatokon kell majd részt vennie, amelyekkel kiszűrhetjük, hogy nincs-e bármilyen egészségügyi akadálya a beavatkozásnak.

Sebészeinkkel igazodunk az Ön időbeosztásához, és a szükséges EKG-t, röntgent, laborvizsgálatokat akkor végezzük el, amikor a leginkább megfelelő pácienseink számára.

A zsírleszívás mellé bizonyos esetekben célszerű lehet ultrahangos alakformáló kezeléseket is igénybe venni, melyekkel tökéletesíthetőek az eredmények.

​​Várható eredmények: előtte-utána képek

​A beavatkozás tartós eredmény produkál, mivel a zsírsejtek az adott területeken nem képződnek újra.

​Mi történik a műtét után?

A zsírleszívást követő éjszakán még megfigyelés alatt, Klinikánkon kell maradnia, majd otthonába távozva vízálló kötés kerül a sebekre, hogy a tisztálkodás ne okozzon problémát. Az érintett területen egy speciális, rugalmas ruhát (ún. kompressziós ruha) ​kell majd viselnie legalább ​6 hétig, ennek célja a bőr letapadásának biztosítása.

Az előforduló fájdalmak kiválóan enyhíthetőek fájdalomcsillapítóval, a véraláfutások pedig körülbelül két hét alatt elmúlnak. Bár a munkához már néhány nap múltán visszatérhet a legtöbb páciens, de egy hét pihenést általában javasolni szoktunk. A szauna, a szolárium kerülendőek az első hetekben.

A zsírleszívás végleges eredményének kialakulásához néhány hónap szükséges, ám ez alatt, és utána is fontos, hogy odafigyeljen az egészséges életmódra, az étkezésre és a rendszeres testmozgásra, hiszen az elért alakot így lehet hosszú távon megőrizni.

Zsírleszívás árak

Klinikánkon egy zsírleszívás műtét kedvezményes ára ​450 000 ​és 880 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

​Vélemények - rólunk mondták korábbi páciensek

zsírleszivás-vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!