Zsírleszívás Budapest

  • 30% kedvezmény
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

A felesleges kilóktól való megszabadulás időszakát ugyan nem gyorsíthatjuk meg zsírleszívással, de az eljárás kiválóan alkalmas arra, hogy adott területek zsírfeleslegétől megszabadítson. A módszerre semmiképpen nem szabad úgy tekinteni, mint a fogyókúra egyfajta erőfeszítésektől mentes alternatívájára, a zsírleszívás sokkal inkább az alakformálás kiváló eszköze.

A plasztikai sebészet számos területen alkalmazza, többféle műtéti technikát is kombinál vele a tökéletesebb eredmények és még teljesebb feszesség megvalósítása érdekében.

A zsírleszívás különösen jó eredménnyel alkalmazható a toka, a felkar, a has, a csípő, a comb, a fenék és a térd területein. A beavatkozás után csak egy pár milliméteres heg marad a bőrön, az eredmények pedig valóban centiméterekben mérhetőek.

Zsírleszívás
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Zsírleszívás előtt

A zsírleszívást megelőzően olyan vizsgálatokon kell majd részt vennie, amelyekkel kiszűrhetjük, hogy nincs-e bármilyen egészségügyi akadálya a beavatkozásnak.

A Plastic Palace Budapest sebészeivel igazodunk az Ön időbeosztásához, és a szükséges EKG-t, röntgent, laborvizsgálatokat akkor végezzük el, amikor a leginkább megfelelő pácienseink számára.

Fontos, hogy fogyasszon elegendő folyadékot, és akár étrend-kiegészítők szedésével is támogassa meg immunrendszerét, hiszen ez jó szolgálatot tehet akkor, ha bármilyen plasztikai műtét utáni felépülésről van szó.

A zsírleszívás mellé bizonyos esetekben célszerű lehet ultrahangos alakformáló kezeléseket is igénybe venni, melyekkel tökéletesíthetőek az eredmények.
Zsírleszívás
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Zsírleszívás előtte-utána képek

Zsírleszívás
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Zsírleszívás után

A zsírleszívást követő éjszakán még megfigyelés alatt, Klinikánkon kell maradnia, majd otthonába távozva vízálló kötés kerül a sebekre, hogy a tisztálkodás ne okozzon problémát. Az érintett területen egy speciális, rugalmas ruhát kell majd viselnie legalább másfél hónapig, ennek célja a bőr letapadásának biztosítása.

Az előforduló fájdalmak kiválóan enyhíthetőek fájdalomcsillapítóval, a véraláfutások pedig körülbelül két hét alatt elmúlnak. Bár a munkához már néhány nap múltán visszatérhet, de egy hét pihenést általában javasolni szoktunk. A szauna, a szolárium kerülendőek az első hetekben.

A zsírleszívás végleges eredményének kialakulásához néhány hónap szükséges, ám ez alatt, és utána is fontos, hogy odafigyeljen az egészséges életmódra, az étkezésre és a rendszeres testmozgásra, hiszen az elért alakot így lehet hosszú távon megőrizni.

Zsírleszívás árak

Klinikánkon egy zsírleszívás műtét ára 450.000 Forint és 880.000 Forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk tudni majd adni Önnek.

Zsírleszívás vélemények

Zsírleszívás
30% kedvezménnyel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a műtét árából 30% árkedvezményt kap!

Kérdése van?

Kattintson ide vagy hívja a +36 1 490 02 06-os telefonszámot! Ügyfélszolgálati kollégáink örömmel várják hívását.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!