Állplasztika
Állfeltöltés menete, után, ára

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Ha állplasztikáról van szó, akkor sokaknak talán az implantátum beültetése jut eszébe, pedig a kívánt formák elérésére ennél egy jóval egyszerűbb és biztonságosabb módszer is létezik, a saját zsírral való feltöltés. Klinikánkon is ezt a módszert alkalmazzuk, ugyanis ez a biztonságos módja az áll formálásnak.

Az állplasztika lehetővé teszi, hogy az állcsont szélességét, vagy hosszúságát megváltoztassuk, ezzel az arcformához jobban illeszkedő állat kialakítva.

  • Hölgyeknek: finomabbá, lágyabbá tudjuk alakítani az áll formáját
  • Uraknak: férfiasabb, markánsabb állat varázsolunk akár saját zsírral történő feltöltéssel

Állplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Az állfeltöltés menete

A beavatkozás előtt egy előzetes konzultáción részletesen informálódhat, kérdezhet plasztikai sebészétől, aki felméri a beavatkozás pontos körülményeit.

Ugyanúgy, mint más plasztikai beavatkozások esetén, az állplasztika előtt is többféle vizsgálaton kell átesnie páciensünknek, annak érdekében, hogy minden egészségügyi kockázat kiszűrhető legyen. Klinikánkon minden szükséges előzetes vizsgálatot elvégzünk, így Önnek nem kell emiatt sehova mennie.

Állfeltöltés saját zsírral - hogyan történik?  

Közvetlenül a feltöltést megelőzően kerül sor a zsírleszívásra olyan testtájról, ahol egyébként is van egy kevés plusz, ezért tipikusan jó adó-területnek számít a comb, a has vagy a felkar. A területről leszívott zsír speciális szűrőkön átszűrt, tiszta változata kerül beinjektálásra. A terület sajátosságaiból adódóan a tapasztalatok azt mutatják, hogy a zsírsejteknek legalább ötven százaléka stabilan meg is marad az áll környékén a műtét után, ezzel elérve a kívánt hatást.

A zsírleszívás, a kinyert zsírsejtek előkészítése a visszatöltésre, valamint az áll területén történő egyenletes elosztás egy-másfél órát is igénybe vehet, de a helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás gyakorlatilag fájdalommentesnek mondható.

A műtét után az eredmény azonnal látható.

Bár a tapasztalatok rendkívül jók a zsírsejtek megtapadását illetően, de természeten egyes kötőszöveti sajátosságok, az életkor vagy az általános egészségi állapot is szerepet játszhatnak a beavatkozás eredményességet illetően. Ahogy azonban korábban már említettük, beinjektált zsírnak legalább ötven százaléka biztosan megtapad, és tartósan, több éven keresztül is megmarad az áll környékén.

Állplasztika utáni felépülés

Annak érdekében, hogy minél gyorsabban felépüljön, a beavatkozást megelőzően javasolni szoktuk az életmódváltást, és természetesen a dohányzás elhagyását is. Fontos tudnia, hogy a szervezetben levő nikotin lassítja a gyógyulási folyamatokat.

Utólagosan természetesen lehetőség nyílik az ismételt feltöltésre az eredmények függvényében. Az eljárás után egy héttel, majd hat héttel lesz szükség kontrollvizsgálatra, melyet intézetünkben rendkívül gyorsan elvégzünk, hogy mihamarabb visszatérhessen napi teendőihez.

Állplasztika árak - Mennyibe kerül?

Klinikánkon az állplasztika ára saját zsírbetöltéssel kedvezményesen 300.000 és 420.000 forint között mozog, függően a beavatkozás pontos típusától. Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes állplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Állplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.