Bioszálas arcfiatalítás akár két évig tartó eredményekkel

Az évek múlása egyértelmű hatással van az arcbőr állapotára. A szoláriumozás, az UV-sugárzás, vagy a folyadékbevitel elhanyagolása mind negatívan befolyásolják az öregedés jeleit, ám még a teljes odafigyeléssel sem állíthatjuk meg az időt.

Az arcplasztikán túl számos olyan, műtétet nem igénylő beavatkozás létezik, melyek segítségével éveket fiatalodhatunk. Ezek közül egy a bioszálas arcfiatalítás, mely során felszívódó sebészeti szálat juttat a szakember az arcbőr mély rétegeibe. Ezek a szálak felszívódásuk során aktivizálják azokat a folyamatokat, melyeknek köszönhetően a ráncok kisimulnak és vonalak feszesebbé válnak.

 

Egyre népszerűbb választás azon nők és férfiak körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének fogyni.

 
 

 
 

 
 

 
 
 

Mikor javasolt a finomszálas arcfiatalítás?

A szálbehúzásos módszereknek több fajtáját is ismerjük. Közülük a finomszálas arcfiatalítás főként az arc kontúrozásakor és annak feszesítésekor javasolt. Nem csak az arc területén vethető be, hanem a nyak esetében is, sőt, a toka zsírpárnái is csökkenthetőek ilyen módon. Mindazoknak a nőknek és férfiaknak remek választás lehet, akik szeretnék elkerülni az arcplasztika kellemetlenségeit és hosszas felépülési idejét.

Az arcfiatalítás szálbehúzással más módszerekhez képest kíméletes eljárásnak bizonyul. A szakemberek közül is sokan azon a véleményen vannak, hogy a problémát a gyökereknél érdemes kezelni. Célszerű tehát a bőrt arra késztetni, hogy természetes védekező és regeneráló mechanizmusánál fogva váljon feszesebbé és fiatalosabbá. Míg a hialuronsavas ráncfeltöltéssel vagy a botox injekcióval úgymond tüneti kezelés történik, addig a szálbehúzásos arcfiatalítás mélyebben fejti ki hatásait és eredménye is hosszabb ideig tart.

A kezelés módjától, technikájától, és persze a kiindulási állapottól függően akár két éven keresztül is élvezhetjük, hogy tíz évvel fiatalabb énünket láthatjuk viszont a tükörben. A beavatkozás utáni kezdeti duzzanat és bőrpír hamar elmúlik, és az esetlegesen előforduló fájdalomnak is spontán búcsút mondhatunk. Bár elsőre talán komoly beavatkozásnak tűnhet a tűk használata miatt a kezelés, de a tapasztalatok szerint is egy maximálisan tolerálható eljárásról van szó esetében.