Arcfiatalítás hyaluronnal

A hyaluronsavas ráncfeltöltést régóta eredményesen használják a vonzó, fiatalos külső megvalósítása érdekében. Az alapanyag tulajdonképpen teljesen természetes, egyébként is megtalálható a bőrben, ám mennyisége az idő múlásával csökken. Az öregedés jeleként észlelhető ráncokért azonban nem csak ez tehető felelőssé, hanem számos egyéb tényező is.

Ugyan kétségtelen, hogy a ráncosodás genetikai hajlamra is visszavezethető, de a napfény, a dohányzás, az életmód, és a folyadékbevitel szintén hatással vannak az arcbőr állapotára. Az évek múlásával, ahogyan csökken a hyaluronsav mennyisége, a ráncok egyre mélyülnek, és akár beesetté is válhat az arc. Mivel napjainkban a megjelenés rendkívül fontos, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy valamilyen arcfiatalító kezelésnek vetik alá magukat.

Ezek a klasszikus arcplasztikával szemben sokkal egyszerűbben kivitelezhetőek, és akár azonnal vissza is lehet térni a mindennapi tevékenységhez. A területen kifejezetten népszerű a hyaluronsavval történő ráncfeltöltés, mely már rutin beavatkozás, és mindössze 20-40 perc alatt elvégezhető.

 

Egyre népszerűbb választás azon nők és férfiak körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének fogyni.

 
 

 
 

 
 

 

Milyen hatás érhető el?

Érdemes személyes konzultáción keresztül tájékozódni a várható hatásról. A szakemberrel egyeztethetőek az elképzelések, így olyan esztétikus eredményt valósíthat meg a profi, amilyennel biztosan elégedettek lehetünk páciensként. A megfelelő tűhasználattal és a töltőanyag szakszerű eloszlatásával még a legapróbb ráncok is kisimíthatóak, aminek előnyeit a mindennapi magabiztosságon garantáltan megérezhetjük.

 

 
 
 

Egyre népszerűbb, biztonságos beavatkozás

Vannak, akik a botox injekcióval kapcsolatban attól tartanak, hogy természetellenes lesz az eredmény, pláne, sokszori ismétlés után. Ettől a hyaluronsav befecskendezésével nem kell tartani. Az arc vonásai megőrizhetőek, és gyakorlatilag a fiatalos külsőn kívül más nyoma nem lesz annak, hogy a páciens bármilyen szépészeti beavatkozáson vett volna részt.

Nem csak a sztárok választják egyre gyakrabban ezt a megoldást a fiatalodásra, hanem tulajdonképpen bárki. Az árak elérhetőek, az eredmények pedig magukért beszélnek.