Szálbehúzás 
Cog, FTC kontúrozó szálbehúzás árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A szálbehúzás egy olyan arcfiatalító technika, ami az arc kontúrjait segít halványítani. A felszívódó anyagból készült bioszálakat a szakorvos kellő mélységben húzza, így feszesítve az izmokat. A módszer általában 40 és 60 év között javasolt, olyan páciensek számára, akiknek megereszkedett a bőrük, de nem túl nagy mértékben. A kezelés hatása akár öt évig is tarthat.  Az eljárás teljesen fájdalommentes, nem jár altatással, csak helyi érzéstelenítéssel zajlik. Ezen oknál fogva nem is számít műtétnek, ami miatt igencsak népszerű eljárássá vált. A beavatkozással nagyon látványos eredményeket lehet elérni, a ráncok elhalványodnak az arc sokkal feszesebb és fiatalosabb lesz. 

Szálbehúzás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Mi az a szálbehúzás?

Egyik szálbehúzásos arcfiatalító technika sem számít műtétnek, egyszerű helyi érzéstelenítéssel zajlik. A szálbehúzás eljárás során a 100%-ban bio-kompatibilis, felszívódó szálak megemelik a szöveteket, a bőr rögzítése mellett biztosítják a kollagén termelés fokozódását, élénkítik az anyagcserét, a véráramot, a nyirokkeringést, valamint a bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatot. A fonalak a kollagén termelés fokozásával új, saját kollagén kötegeket hoznak létre a bőrben. A mélyebb bőrrétegekbe történő szálbehúzás beindítja a regenerációs folyamatokat, valamint a sebgyógyulás mechanikai stimulálását, melynek köszönhetően a bőrszövet összehúzódik. A fonalak néhány hét alatt olyannyira fokozzák a kollagén termelést, hogy teljesen új, saját kollagén kötegeket hoznak létre a bőrben, amitől a bőr ismét feszessé válik. Emellett a bioszálak mechanikus támasztást is biztosítanak 6 hónapon keresztül, amíg fel nem szívódnak. 

A Fine Thread Contouring,  azaz a FTC féle bioszálas technológia megemeli az arcbőrt és visszaadja a természetes kontúrokat. A COG, vagy más néven horgas módszert a jelentősebb arcfeszesítésnél szokták alkalmazni. Ez egy részleges, szintén felszívódó szálas arcfeszesítő technika. Hogy melyik módszerre van kifejezetten szükség, az szakorvosi vélemény alapján fog eldőlni a konzultáció után. 

A szálbehúzás menete

A szálbehúzás helyi érzéstelenítésben történik, időtartama 1 óra. Mindannyian különbözőek vagyunk így az arcfeszesítés szálbehúzással eljárás is minden esetben némileg eltérő módon történik. A szálbehúzás előtt a plasztikai sebész megtervezi a beavatkozás menetét, a szálak típusát és elhelyezkedését. Az arcfiatalítás szálbehúzással beavatkozás során bőrfertőtlenítés és érzéstelenítés után az arcbőr bőralja rétegébe, számos helyre és irányból, vékony injekciós tűk segítségével szálakat helyezünk be. A szakorvos a megfelelő számú és méretű bioszálat egy vékony kanül segítségével bejuttatja a bőr mély rétegébe. Ezek fogják megemelni a szöveteket és a kívánt irányba feszesíteni az arcbőrt.  Ezek után a szálakat a megfelelő helyen rögzítik. Az eljárásnak köszönhetően a megemelkedett arcbőr feszessé, fiatalossá válik, a bőrtónus is javulni fog.

Szálbehúzás eredménye, után

A szálbehúzásnak köszönhetően arcbőre rugalmassá, feszesebbé vált, petyhüdtsége megszűnt, eltűntek a mély ráncok, üde hatása, fiatalabb megjelenése, határozottabb arckontúrjai lettek. Az arcfiatalítás szálbehúzással eljárás eredménye azonnal látszik, de a lifting hatás néhány hónappal később éri el a maximális értékét, amikor a szálak körül kollagén képződik. A szálbehúzás tartóssága egyéni adottságokat figyelembe véve akár 2 évig is tart. A műtét nélküli arcfiatalítás az eredmények fokozása érdekében 2-4 alkalommal is ismételhető.

Plasztikai Intézetünkben igyekszünk a szálbehúzás utáni időszakot minél kényelmesebbé tenni az Ön számára. Az arcfeszesítés után néhány órás megfigyelést követően haza is engedjük. A szálbehúzást követően nyugodtan dolgozhat, elvégezheti szokásos teendőit. Kérjük, a megerőltető fizikai munkát kerülje az első héten! Néhány napig enyhe duzzanat, bőrpír, bevérzés felléphet, amik pár nap után maguktól elmúlnak. Allergiás reakciókra azonban nem kell számítania. A beavatkozás után 3-5 napig hűtse és hidratálja a szóban forgó területet, az ödéma és vérömleny elkerülése érdekében. A páciens enyhe húzó hatást tapasztalhat, illetve érezheti a szálakat is, de ez az érzet rövid időn belül elmúlik. A szálak teljes felszívódása esetében a késői szövődmények esélye igen csekély. A szálbehúzás után három hét elteltével már könnyű testmozgás elkezdhető. Két hónapig kerülje a szoláriumozást, a napozást és a szauna használatát. A szálbehúzás eljárások rutin plasztikai beavatkozásnak számítanak és a komplikációk előfordulási esélye csekély, de nem zárható ki. Ilyen szövődmény lehet a fertőzés, véraláfutás, ödéma, haematoma (vérömleny), depresszió, szisztémás problémák. A szálbehúzást követően az 1. és a 6. héten kontroll vizsgálaton kell részt vennie.

Szálbehúzás árak - Cog, FTC mennyibe kerül

A szálbehúzás ára minden esetben attól függ, hogy a páciens és a szakorvos milyen eljárásban állapodtak meg. A szálbehúzást párosával végzik, így van lehetőség:

  •  6 COG-os eljárásra, aminek az ára 200.000 - 600.000 Ft,
  • a 8 COG szálas eljárás 200.000 - 600.000 Ft,
  • a 10 COG szálas eljárás 200.000 - 600.000 Ft,
  • a 12 COG szálas eljárás 200.000 és 600.000 Ft között mozog.

Ezen felül pedig létezik még kombinált eljárás is, amikor 40 FTC és 6 Cog szál kerül be, ennek az ára pedig 200.000 és 600.000 Ft között mozog. Ugyanennyibe kerül a a szálbehúzás 40 FTC szállal is.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes arcfiatalítás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Szálbehúzás 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.