Szem alatti karikák eltüntetése Feltöltése hyaluronsavval - Árak

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A szem alatti karikák vagy más néven szemárok feltöltése hyaluronsavval történik, amit mikrotűvel fecskendeznek a bőr alá. A korszerű technikának köszönhetően nem számít műtéti eljárásnak, a beavatkozás teljesen fájdalommentes és az eredmény szinte azonnal észrevehető. Nincs gyógyulási időszak, így kimaradás nélkül elvégezhető.

Mindazok számára ajánlott, akik javítani szeretnének a szem alatti bőr állapotán így megfiatalítva arcukat. A feltöltéssel csodálatos eredményeket lehet elérni, és mivel a szem a lélek tükre, az eljárás rengeteget fog javítani a teljes arc megjelenésén.

Szem alatti karikák feltöltése 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Milyen anyaggal történik a szem alatti karikák eltüntetése?

Plasztikai sebészetünk erre a célra a Teosyal termékcsalád felszívódó, hyaluron hatóanyagú Radensity II. töltőanyagát használja. A hyaluronsav a bőr természetes alkotóeleme, amelynek a termelése a szervezetben az idő telésével arányosan csökken. A töltőanyag segítségével tehát egy természetes, a bőr számára alapvetően ismerős anyaggal pótoljuk azt, amit a bőr az évek folyamán elveszített. Mivel a kor előrehaladtával a bőr, így szem alatti érzékeny területet is, elvékonyodik, mély ráncok alakulhatnak ki a szem körül. A bőr elveszti természetes tartását, telítettségét, a kötőszövetek nehezebben regenerálódnak így megjelenhetnek a szem alatt sötét karikák, táskák. Ezek állapota azonban a feltöltő technikákkal szépen javítható, és erre a célra a hyaluronsavas feltöltés a legmegfelelőbb. 

A szem alatti karikák eltüntetésének menete, utána

A szem alatti karikák eltüntetésének nagyon egyszerű a menete. Semmilyen előzetes vizsgálatra nincs szükség, maga a beavatkozás ritkán tart tovább negyed óránál. A korrekciót csak egy előzetes konzultáció és állapotfelmérés előzi meg, amikor plasztikai sebészünk megvizsgálja a kezelni kívánt bőrfelületet, nem ritkán az elvárt természetes benyomás eléréséhez további arcfiatalító eljárásokat javasol. Tájékoztatja Önt a személyre szabott kezelési tervről, közösen kiválasztják az ön adottságaihoz leginkább illeszkedő eljárást és hatóanyagot. Amennyiben korábban már átesett ráncfeltöltésen, arcfiatalításon, arról mindenképpen tájékoztassa sebészét, mert alapjában meghatározhatja a kiválasztott töltőanyag típusát!

A használt töltőanyag fajtájától függetlenül, a beavatkozás mindig injektábilis implantátummal történik, ám a töltőanyag bejuttatásának mértéke, az injektálás irányvezetése és folytonossága teljesen az Ön adottságaira szabott. A beavatkozás mindig felszívódó töltőanyagokkal történik. A beavatkozás alatt általában nem szükséges az érintett terület fájdalomcsillapítása, nem beszélve arról, hogy adott esetben nagyobb fájdalommal járna, mint maga a beavatkozás. A plasztikai sebész felszíni érzéstelenítés után vékony tűvel befecskendezi a kívánt töltőanyagot az Ön szemkörnyékén előre kiválasztott területekre.

Az eljárásra igaz, hogy a szem alatti karikák eltüntetése esetében lábadozási időről nincs értelme beszélni, mivel az eljárás nem minősül műtéti beavatkozásnak. Kisebb duzzanat, vagy enyhe bevérzés a beavatkozás után jelentkezhet, de ezek pár nap alatt nyom nélkül szívódnak fel. Az eljárás eredménye általában 1-2 évig tart, de ezek után bármikor meg lehet ismételni, ami semmilyen további kockázattal nem jár. 

Szem alatti karikák feltöltése árak

Szem alatti karikák feltöltése 1 ml Redensity töltőanyag esetén 120.000 forint kedvezményesen. Mivel nincs két egyforma arc, nincs két azonos kezelést igénylő szemkörnyék sem, így az Ön és plasztikai sebésze által közösen kiválasztott beavatkozás ára nagyban függ a kiválasztott módszertől és a beavatkozás mértékétől. Természetesen az előzetes konzultáció folyamán a szem alatti karikák feltöltésének áráról is teljes körű tájékoztatást nyújtunk Önnek.

Kérdése van? 

Kérjen időpontot ingyenes szem alatti karikák eltüntetése konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Szem alatti karikák eltüntetése 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.