Ultrahangos arcfiatalítás a fiatalos vonásokért

Gondolt már arra, hogy milyen lenne, ha újra az évekkel ezelőtti arc tekintene vissza a tükörből? A megereszkedett, feszességét és rugalmasságát vesztett bőr egy idő után kivétel nélkül mindenkit érint. Az orvos-esztétikai kezelések számos lehetőséget kínálnak a fiatalodni vágyók számára. Az arcplasztika kétségkívül látványos végeredménnyel zárul, de sokan félve gondolnak rá annak drasztikus jellege miatt.

Szerencsére ma már nem kell feltétlenül szike alá feküdni ahhoz, hogy búcsút mondhassunk a ráncoknak. Az ultrahangos arcfiatalítás egyfajta megoldást kínál mindazok számára, akiknek fontos fiatalos megjelenésük és ezért hatékony módszerrel szeretnének tenni is.

A bőr öregedése természetes folyamat. Az évek múlásával csökken az arcbőr mély rétegeiben levő zsír mennyisége, valamint a kollagén és a hialuronsav is kisebb mennyiségben lesz jelen. Mindennek az a következménye, hogy a kritikus helyeken finomabb, majd mélyebb ráncok jelennek meg, és az arcbőr veszít feszességéből, rugalmasságából.

Az ultrahangos arcfiatalítás segítségével megemelhető a homlok és az arcbőr, csökkenthetőek a szemkörnyéki ráncok, de megemelhető a toka is, sőt, a dekoltázs feszesítésére is alkalmas a módszer.

 

Egyre népszerűbb választás azon nők és férfiak körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének fogyni.