Fiatalodjon meg pillanatok alatt: villanófényes arcfiatalítás

A műtét nélküli szépészeti beavatkozások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ennek oka nem más, mint az, hogy sokan tartanak az arcplasztikától és a vele járó felépülési időtől. Kétségtelen, hogy míg a sebészeti eljárás után hetekig, hónapokig tart a kívánt végeredmény elérése, addig például a villanófényes arcfiatalítás, vagy az ultrahangos kezelés azonnali fiatalodást ígérnek hegek és fájdalmak nélkül.

Villanófényes eljárás, a fiatalság kulcsa

Az IPL kezelések főként a szőrtelenítés kapcsán ismertek, de hasonlóképp bevethetőek az arcbőr fiatalítása érdekében is. A készülék által kibocsátott fény elnyelődik a bőr egyes szegmenseiben, s ez által fejti ki a kívánt hatást. Nem csak a szőrtüszőket károsítja, de a pigmentfoltokat is, s a bőrben okozott károsodás hatására ott a kollagén és elasztin rostok ismételten termelődni kezdenek. Több szépészeti kezelés is alapul ezen az elven, a hatékonysághoz pedig kétség sem férhet.

 

Egyre népszerűbb választás azon nők és férfiak körében, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének fogyni.

 
 

 
 

 
 

 

Milyen egyéb területeken lehet használni?

Az IPL kezelést egyébként nem csak az arcbőr területére javasolják a hozzáértők, hanem a kézhát, a nyak, és a dekoltázs feszesítésére, fiatalítására is. A kezek sokat elárulnak arról, hogy mennyi az életkorunk. Az azon megjelenő úgynevezett öregségi foltoktól is megszabadulhatunk a villanófényes kezelésnek köszönhetően.

Akár a fiatal korosztály számára is remek választás lehet az eljárás, hiszen megfizethető árkategóriát képvisel és a körükben gyakran problémát okozó pattanásos arcbőr állapota sokat javulhat a villanófénnyel dolgozó készülék alkalmazásával.

 

 
 
 

Intsen búcsút az öregedésnek!

Az arcbőrön megjelenő ráncok, valamint a bőr megereszkedése természetes folyamatnak számítanak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az évek múlásának hatásával együtt is kellene élnünk. A megfelelő szépészeti kezelésekkel eltüntethetőek a ráncok és a bőr megfiatalítható.

Míg az injekciós ránctalanítással mindössze a ráncok kerülnek feltöltésre, addig az ultrahangos ránctalanítás hatékonyságának köszönhetően a bőrben beindulnak a fiatalodást elősegítő folyamatok.

A műtét nélküli megoldás elérhető árkategóriát képvisel és segítségével a bőr teljesen megújítható. Érdemes kipróbálni az arcbőrön kívül is, hiszen a feszesség a nyak, vagy a dekoltázs területén is fontos lehet. A fiatalos megjelenésnek hála pedig visszanyerhető a korábbi magabiztosság.