Ajakfeltöltés Budapest 

  • Azonnali eredmények
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

​Mire jó az ajakfeltöltés?

​Az ajakfeltöltés célja hogy az ajkak feszesebbé váljanak, továbbá teltebbé tételükkel csökkenjek a szájat körülvevő ráncok mérete. Ráadásul az esetleges aránytalanságok, egyenlőtlenségek is javíthatók. Klinikánkon nemzetközileg is elismert fejlesztésű, hyaluronsav alapú termékkel végezzük az ajaktöltést. Ez a kezelés kevés időt vesz igénybe és azonnali hatást biztosít, ami hosszú ideig megmarad, mivel a hyaluronsav (testi adottságoktól függően) viszonylag lassan szívódik fel a szervezetben. 

ajakfeltöltés

A női ajkak mindig is az érzékiség szimbólumainak számítottak, ám csak kevés hölgy örvendhet a természet ajándékaként telt, csábos ajkaknak. Ma azonban szerencsére már minden lehetőség adott ahhoz, hogy gyakorlatilag néhány perc alatt elérhetővé váljon a kívánt méret és forma, ráadásul tartós eredményekkel.

​​Szájfeltöltés után mire számíthat?

Vessünk egy pillantást arra, hogy az ajakfeltöltés után mire számíthat! Röviden: Azonnal látható eredményre, hiszen ennél a beavatkozásnál közvetlenül a célterületre kerül befecskendezésre a töltőanyag. Mivel nem bonyolult beavatkozásról beszélünk, ezért már aznap, az elvégzett nagyobbítást követően láthatja “új” ajkait. Az Ön és orvosa által történt megbeszélés alapján dúsabb ajkakat láthat a tükörben. Fontos tudni, hogy az ajakfeltöltést követően legalább egy napig kerülni kell a megerőltetést. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy némileg kevesebbet kell beszélni, nevetni. Sminkelni már akár két nap után is lehet, de van pár dolog amit néhány napig érdemes kerülni, mint a fogászati kezelések, a rágógumizás. Sminktetoválás, szoláriumozás legalább 1 hónapig kerülendő!

Ajakfeltöltés után duzzanat csillapítása

Előfordulhat, hogy az ajakfeltöltés után duzzanat keletkezik, ami a beavatkozás kezelhető hatása. Az ajaknagyobbítást követően javasolt a hűtés, jegelés, hogy beállhasson a végleges forma, és csökkenjen a gyulladás esélye.

Összefoglalva tehát az ajakfeltöltés után speciális védőeszközök, vagy eljárások alkalmazására nincs szükség, mindössze arra kell odafigyelni, hogy ne erőltessük meg az ajkakat, esetleg hűtsük őket.

A szájfeltöltés típusai

​A szájfeltöltés azon típusait alkalmazzuk plasztikai sebészetünkön, melyek a legelterjedtebbek és a legbiztonságosabbak hosszú távon is. Ez, a hyaluronsavas ajakfeltöltés. Plasztikai sebészek és az intézetek maguk válogatják meg, hogy milyen technikákat alkalmaznak a különböző beavatkozások során. Amikor ajakfeltöltésre, szájnagyobbításra kerül sor, a feltöltőanyagban vannak eltérések az egyes sebészeknél, klinikáknál.

A különböző feltöltési módok közül sebészetünk a hyaluronsavas, tűvel történő ajakfeltöltési módszert alkalmazza, kiemelkedő minőségű amerikai gyártmányú töltőanyaggal.

Bővebben a hyaluronsavas ajakfeltöltésről

A hyaluronsavas ajakfeltöltés a legnépszerűbb továbbá legmegbízhatóbb ajaknagyobbítási módszer. A legtöbb plasztikai sebész is ezt a beavatkozást javasolja és klinikánkon is ezt alkalmazzuk. Ennek oka, hogy a hyaluronsav veszélytelen, természetes jellegű hatóanyag, és nagyon alacsony az alkalmazás kockázata. 

Mi az a hyaluronsav?

A hyaluronsav a kötőszövet alapállományának egyik alkotóeleme. Egy nagy molekula-méretű szénhidrátról beszélünk, amely a saját súlyának akár ezerszeresét kitevő vizet is képes megkötni. Bőrgyógyászati szempontból nézve a kötőszövetek öregedése nagyban függ a hyaluronsav-termelési képességtől, ami egy kortól (kb. a  21. év után) kezdve fokozatosan csökkeni kezd. A hyaluronsav kívülről pótolható, emiatt pedig nagyon népszerű hatóanyag lett a kozmetika is plasztikai iparban, így ráncfeltöltésre és egyéb arc-, illetve bőrápolásra használt szerekben is jelen van elsődleges hatóanyagként. 

Hyaluronsavas ​feltöltés sebészetünkön

Sebészetünkön az amerikai Allergan nevű cég hialuronsavas készítményeit használjuk, elsősorban a JuveDerm Ultra és a JuveDerm Ultra Smile nevű ajakfeltöltő anyagokat részesítik előnyben sebészeink. Ezek kiváló minőségű lassan felszívódó készítmények, amelyek garantálják, hogy a beavatkozás nem csak biztonságos, természetes hatású, de hosszan tartó és csodálatos ívű ajkakkal hagyja el intézetünket!

​Tű nélküli szájfeltöltés​ otthon

Számtalan olyan honlap és videó létezik, ahol különböző házi praktikákat mutatnak be ajakfeltöltésre. Ezek közül egyedül talán a sminkkel való ügyeskedés az, ami nem kockázatos és némi eredményt is produkál. Azonban ezek a vegyes technikák és praktikák nem biztosítanak tartós eredményt, és sokszor a valóságban nem is olyan látványosak mint egy videón vagy fotósorozaton. Ha tartós, biztonságos és látványos ajakfeltöltésre vágyik, forduljon szakértőhöz!

szájfeltöltés

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett ajakfeltöltés műtétekhez köthetőek.

Ajakfeltöltés előtte-utána képek

A​ beavatkozás menete

Az ajakfeltöltés menete egyszerű, hiszen nem műtéti beavatkozásról, hanem injekciós kezelésről van szó. Mint minden beavatkozást, ezt is legalább egy konzultáció megelőzi, amikor megtörténik az igények felmérése és a lehetőségek megbeszélése. Elsősorban az egészségügyi kockázatok felmérése, kiszűrése, illetve az elképzelések és az esztétikus megoldások összehangolása a konzultáció(k) célja. A szükséges ajakfeltöltés mértéke függ az ajkak eredeti formájától, az Ön által elvárt eredményektől, illetve az orvos által is megoldhatónak, esztétikusnak talált megoldástól. Ez a megbeszélés befolyásolja a töltés helyét is, hiszen technikailag nem mindegy, hogy nagyobbításhoz, vagy esetleg ajakkontúr - formázáshoz kell a feltöltést végezni - netán mindket technikára szükség van.

Klinikánkon az ajakfeltöltést injekciózással végzik orvosaink, amely során a megbeszéltek szerinti mennyiségben kerül befecskendezésre a hyaluronsav tartalmú töltőanyag. Általában 1 ml vagy még kevesebb kerül befecskendezésre, ajaktól függően elég lehet 0,5 ml is. A mennyiséget nagyban meghatározza az ajkak formája, mérete és az elvárt eredmény is. A technika egyszerű, az egész folyamat kevesebb mint egy óra - ebből kb. 15 perc amíg az érzéstelenítő hatni kezd (hasonló a fogorvosi érzéstelenítéshez), és 20-30 perc maga a töltési folyamat. Az ajakfeltöltés során kétféle töltési mód létezik: méretnövelés és ajakkontúr-formázás. Az előbbi esetében nyálkahártya felőli befecskendezés történik, az utóbbinál pedig az ajakpír és az arcbőr találkozásánál, az arcpír alá 2-3 milliméterre fecskendezi be a töltőanyagot a sebész. 

A klinikánkon végzett ajakfeltöltés után nincs lábadozási időszak, a műtétet követően elhagyhatja az intézményt. Sebészeink javasolni szokták a már fentebb is leírtak szerint a megerőltetés kerülését és esetenként az ajkak hűtését, leginkább a feltöltést követő 24 órában.

Mivel a hyaluronsav felszívódik - lévén természetes alkotóelemről van szó - ezért az ajakfeltöltés nem végleges. Tartósabb mint a saját zsírral történő feltöltés, de nem olyan tartós mint a - még gyerekcipőben járó - implantátumos nagyobbítási technika. A felszívódás sebessége testenként eltérő, de általában 8-14 hónapig megmarad a kialakított forma és méret.


Ajakfeltöltés vélemények

Kinga, 29 éves

“Az ajakfeltöltésem azt nyújtotta, amit vártam. Igen vékony ajkaim vannak, ezért úgy döntöttem, hogy egy kicsit töltetek rajtuk, épp annyira, hogy természetes hatásúak legyenek. Ez úgy érzem sikerült is, én látom a különbséget és érzem is magamban!”

Anita, 47 éves

“A férjem mindig is szerette az ajkaimat, de az idő múlásával megváltoztak. Nem lettek csúnyák, vagy löttyedtek, csak valahogy már nem voltak olyan teltek mint régen. A doktorral megbeszéltük a lehetőségeket, és egy finom növelést végeztek el, ami a kontúrok megváltoztatása nélkül adta vissza a régi teltséget.”

Enikő, 32 éves

“Elég sokat vagyok mások képernyőjén a munkámból adódóan, és az elmúlt egy-két évben elkezdtem úgy érezni, hogy az ajkaim mintha nem lennének tökéletesek. Hosszas gondolkodás után végül elmentem konzultálni szakemberrel, aki segített abban, hogy megtudjam mi az, ami zavar. Segített eldönteni, hogy milyen változtatásra van szükségem. A feltöltés gyorsan és fájdalommentes zajlott, és az “új” ajkaim teljes megelégedettségemre szolgálnak!”

​​Ajakfeltöltés árak - mennyibe kerül a szájfeltöltés? 

A hyaluronsavas ajakfeltöltés esetében 0.1 milliliter töltőanyag 14.000 forintba kerül kedvezményesen, a pontos mennyiségről és árról orvosa tájékoztatja Önt. Klinikánkon az ajakfeltöltés árak mindig egyedileg kerülnek meghatározásra. A fizetési módok széleskörűek, van lehetőség készpénzben, bankkártyával, de akár hitelre - így gyakorlatilag részletre fizetni a beavatkozásokat! Az árak mindig tartalmazzák a vizsgálatok és a beavatkozás költségeit is!  

​Ne feledje!

A klinikánkon alkalmazott hyaluronsavas ajakfeltöltéssel kedvező áron, biztonságosan és gyorsan érheti el az áhított ajak-méretet és formát. Érdemes minél előbb bejelentkezni konzultációra!

Gyakran Ismételt Kérdések

Az ajakfeltöltés fájdalommentes?

A helyi érzéstelenítésben végzett ajakfeltöltés minimális fájdalommal jár. A beavatkozás során fájdalmat nem fog érezni, utána némi feszülést érezhet, ami a feltöltés természetes következménye. Komolyabb fájdalom esetén mindenképpen forduljon orvosához!

Mivel töltik fel az ajkakat?

Klinikánkon hyaluronsavas töltőanyagot használnak a sebészek, amely természetes hatóanyagával komplikációmentes töltést tesz lehetővé. 

Mennyi ideig hat a szájfeltöltés?

Adottságoktól függően 8-14 hónap az hyaluronsav felszívódási ideje, ennyi ideig marad meg a feltöltött méret és forma. Ezután Ön dönti el, hogy kér-e újabb feltöltést, vagy sem.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!