Ajakfeltöltés Budapest

  • Azonnali eredmények
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

A női ajkak mindig is az érzékiség szimbólumainak számítottak, ám csak kevés hölgy örvendhet a természet ajándékaként telt, csábos ajkaknak. Ma azonban szerencsére már minden lehetőség adott ahhoz, hogy gyakorlatilag néhány perc alatt elérhetővé váljon a kívánt méret és forma, ráadásul tartós eredményekkel.

Ön mire kíváncsi?

Kinek ajánljuk?

Ajakfeltöltés előtt

Előtte-utána képek

Az ajakfeltöltés menete

Ajakfeltöltés után

Ajakfeltöltés árak

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgáltunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Kinek ajánljuk az ajakfeltöltést?

  • A fiatalabb korosztálynak, ha ön csábos ajakra vágyik, ha esztétikai hiányosságokat pótolna.
  • Idősebb hölgyek esetében a felső ajkak elvékonyodása esetén, hogy sikerüljön visszanyernie a fiatalkori telt formákat.

Ajakfeltöltés előtt

Mint minden más plasztikai műtét esetében is, a szájfeltöltést is megelőzi egy személyes konzultáció, melyen az orvos pontosan közli, hogy hogyan is fog zajlani a folyamat, valamint felméri a módosítani kívánt terület állapotát.

Pozitív oldala az ajakfeltöltésnek, hogy a szokásos előzetes vizsgálatok általában elmaradhatnak, mindössze érzéstelenítésre és a kezelendő terület fertőtlenítésére van szükség. Amennyiben érzékeny a lidocainra, úgy lehetőség van a lidocainmentes érzéstelenítés megvalósítására is.

A teljes arcplasztika mellett fókuszálhatunk olyan részterületekre is, mint ráncfeltöltés, vagy a lifting hatással rendelkező műtéti beavatkozások.

Az ajakfeltöltés menete

A műtét nélküli eljárásnak számító ajakfeltöltés során a szakember előzetes érzéstelenítést és fertőtlenítést követően egy vékony tű segítségével juttatja a feltöltő anyagot a bőr alá, az ajakba.

Eshet a választás hyaluronsav alapú gél töltőanyagra, a népszerű Juvoderm Ultra vagy a Juvoderm Ultra Smile-ra. A bejuttatott anyagot a sebész finom, precíz mozdulatokkal eloszlatja az ajkak körülötti bőrben, hogy azok szimmetrikusak legyenek, és a kívánt hatást keltsék majd.

Az akár már tíz perc alatt tökéletesen elvégezhető beavatkozás látványos és tartós eredményeket produkál, melyek azonnal láthatóak.

Negyven éves kor felett a saját zsírral történő feltöltés is egyfajta alternatívát kínál azok számára, akik inkább a természetesebb megoldásokat részesítik előnyben. Ezekben az esetekben olyan helyekről történik a zsírleszívás, melyek általában amúgy is problémásak súly és térfogat szempontjából a hölgyek számára, így akár két legyet is üthetünk egy csapásra.

 Egyéni adottságoktól függően változhat az, hogy mennyire bizonyul tartósnak a beavatkozás, azonban az eljárás szerencsére ismételhető, ha még teltebb ajkakat tűztünk ki a kezdetekkor célként.

A bejuttatott anyagot a sebész finom, precíz mozdulatokkal eloszlatja az ajkak körülötti bőrben, hogy azok szimmetrikusak legyenek, és a kívánt hatást keltsék.

Az akár már tíz perc alatt tökéletesen elvégezhető beavatkozás látványos és tartós eredményeket produkál, melyek azonnal láthatóak.

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett ajakfeltöltés műtétekhez köthetőek.

Ajakfeltöltés előtte-utána képek

Ajakfeltöltés után

Joggal merülhet föl önben a kérdés, hogy mi is fog történni a szájfeltöltés után. Elsőként azt fontos megemlíteni, hogy a hyaluronsavas ajakfeltöltés eredményeként pácienseink telt, a korábbinál nagyobb ajkaknak örvendhetnek majd a jövőben.

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egyes kötőszöveti sajátosságok esetén a normális ütemnél gyorsabban szívódik fel a töltőanyag. Ez azt jelenti, hogy a beavatkozás megismétlésére bizonyos esetekben csak évekkel később kell sort keríteni.

 Akárcsak az orrplasztika, vagy az arcfiatalítás esetében, itt is fontos, hogy a beavatkozást követő néhány napban ne nyomkodja, masszírozza ajkait, és kerülje a szauna valamint a szolárium használatát. Az esetlegesen előforduló duzzanat 24 órán belül eltűnik, és az ajkak kissé zsibbadt, érzéketlen jellege is a múlté lesz néhány nappal a beavatkozás után.

Ajakfeltöltés árak

0.1 milliliter töltőanyag kedvezményes ára 14 000 forint.

Klinikánkon egységes árakkal dolgozunk az ajakfeltöltés kapcsán, hiszen Önnek a töltőanyagot kell csupán kifizetnie.

Az, hogy Önnek pontosan milyen mennyiségre van szüksége, az ingyenes konzultáció során fog kiderülni.

Ajakfeltöltés vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Kedves Látogatóink!

 

Nagy sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult helyzet miatt határozatlan ideig felfüggesztjük a műtéteket és a konzultációkat.

Amennyiben ingyenes konzultációra szeretne bejelentkezni, töltse ki a jelentkezési űrlapot és a vírushelyzet normalizálódását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szép napot kíván a Plasztikai Sebészeti Centrum!