A formás ajkak percek alatt: ajakfeltöltés

A női ajkak mindig is az érzékiség szimbólumainak számítottak, ám csak kevés hölgy örvendhet a természet ajándékaként telt, csábos ajkakkal. Ma azonban már minden lehetőség adott ahhoz, hogy gyakorlatilag néhány perc alatt elérhetővé váljon a kívánt méret és forma, ráadásul tartós eredményekkel.

Budapest Plasztikai Intézet - ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltés nem véletlen az egyik legkedveltebb beavatkozás a nők körében, hiszen nem csak az ajkak mérete és formája korrigálható segítségével, de a kívánt szimmetria is elérhető a műtét nélküli beavatkozásnak köszönhetően. Többszörösen elvégzett ajakfeltöltés segítségével fokozható a hatás, és eshet a választás felszívódó és nem felszívódó anyagokra egyaránt.

 

Mi az az ajakfeltöltés?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A műtét nélküli eljárásnak számító ajakfeltöltés során a szakember előzetes érzéstelenítést és fertőtlenítést követően egy vékony tű segítségével juttatja a feltöltő anyagot a bőr alá. Eshet a választás hyaluronsav alapú gél töltőanyagra, a népszerű Juvoderm Ultra vagy a Juvoderm Ultra Smile-ra, de a saját zsírral történő feltöltés is egyfajta alternatívát kínál a természetes megoldások kedvelői számára.

BudapestPlasztika - ajakfeltöltés

A bejuttatott anyagot a sebész finom mozdulatokkal eloszlatja az ajkak bőrében, hogy azok szimmetrikusak legyenek, és a kívánt hatást keltsék majd. Az akár már tíz perc alatt tökéletesen elvégezhető beavatkozás látványos és tartós eredményeket produkál, melyek azonnal láthatóak. Egyéni adottságoktól függően változhat a tartósság, de az eljárás ismételhető, ha még teltebb ajkakat tűztünk ki a kezdetekkor célként. 24 órán belül kisebb duzzanat még esetleg előfordulhat, és az ajkak is kicsit érzékenyek lehetnek, de mindez hamarosan elmúlik.

Saját zsírral is történhet a feltöltés?

Igen. Ez esetben a zsírleszívás olyan testtájakról történik, ahol a hölgyek számára általában egyébként is kívánatosak a karcsúbb formák.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

Mivel az ajakfeltöltés a hagyományos műtéti eljárásoknál jóval egyszerűbb beavatkozásnak minősül, ezért a szokásos vizsgálatok elmaradhatnak, mindössze érzéstelenítésre és a kezelendő terület fertőtlenítésére van szükség. Amennyiben érzékeny a lidocainra, úgy lehetőség van a lidocainmentes érzéstelenítés megvalósítására is.

Ajakfeltöltés

Hol tudom elvégeztetni ezeket a vizsgálatokat?

A Budapesti Plasztikai Intézetben gondoskodunk arról is, hogy a zökkenőmentes beavatkozás érdekében profin készítsük elő az ajakfeltöltést fertőtlenítés szempontjából is. Amennyiben más eljárás, például fogászati kezelés alkalmával tapasztalta a lidokainra való érzékenységet, úgy érdemes erről tájékoztatnia orvosát, hogy más módját válasszuk az érzéstelenítésnek.

Várható eredmény

Mi fog történni az ajakfeltöltés után?

A hyaluronsavas ajakfeltöltés eredményeként pácienseink telt, a korábbinál nagyobb ajkaknak örvendhetnek majd a jövőben, és csak ritkán fordul elő, hogy egyes kötőszöveti sajátosságok esetén a normális ütemnél gyorsabban szívódik fel a töltőanyag, s ezáltal ismételt beavatkozásra lesz szükség.

Mire érdemes figyelnie?

Fontos, hogy - csak, mint egy orrplasztika vagy egy arcfiatalítás esetén - a beavatkozást követő néhány napban ne nyomkodja, masszírozza ajkait, és kerülje a szauna valamint a szolárium használatát is. Az esetlegesen előforduló duzzanat 24 órán belül eltűnik, és az ajkak kissé zsibbadt, érzéketlen jellege is rég a múlté lesz néhány nappal a beavatkozás után.

ajakplasztika

Kinek ajánlott?

Bár kétségtelen, hogy a fiatalabb korosztály körében egyre gyakrabban találkozni az ajakfeltöltésnek köszönhető csábos ajkakkal, de tény, hogy sokszor kifejezetten esztétikai hiányosságokat hivatott pótolni a beavatkozás. Tipikusan ilyen az idősebb hölgyek esetében a felső ajkak elvékonyodásából eredő hiányosság. A gyakorlatilag csak egy szúrással járó, minimális fájdalom kísérte ajaknagyobbítás lehetővé teszi, hogy minden korábbinál elégedettebb legyen szájának megjelenésével, vagy sikerüljön visszanyernie a fiatalkori telt formákat. Az eljárás egyszerűsége mellett a vele elérhető igényes eredmények is alátámasztják az ajakplasztika népszerűségét. A Budapesti Plasztikai Intézet színvonalas környezetben várja szépülni vágyókat.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik

 • 26% árkedvezményre bármilyen plasztikai műtét árából, valamint
 • megajándékozzuk egy exkluzív wellness hétvégével is!

Akciós ajánlatunk 2018. június 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Pácienseink mondták rólunk:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 

Kapcsolódó szakterületek: