A formás ajkak percek alatt: ajakfeltöltés

A női ajkak mindig is az érzékiség szimbólumainak számítottak, ám csak kevés hölgy örvendhet a természet ajándékaként telt, csábos ajkakkal. Ma azonban már minden lehetőség adott ahhoz, hogy gyakorlatilag néhány perc alatt elérhetővé váljon a kívánt méret és forma, ráadásul tartós eredményekkel.

Budapest Plasztikai Intézet - ajakfeltöltés

Az ajakfeltöltés nem véletlen az egyik legkedveltebb beavatkozás a nők körében, hiszen nem csak az ajkak mérete és formája korrigálható segítségével, de a kívánt szimmetria is elérhető a műtét nélküli beavatkozásnak köszönhetően. Többszörösen elvégzett ajakfeltöltés segítségével fokozható a hatás, és eshet a választás felszívódó és nem felszívódó anyagokra egyaránt.

 

Mi az az ajakfeltöltés?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A műtét nélküli eljárásnak számító ajakfeltöltés során a szakember előzetes érzéstelenítést és fertőtlenítést követően egy vékony tű segítségével juttatja a feltöltő anyagot a bőr alá. Eshet a választás hyaluronsav alapú gél töltőanyagra, a népszerű Juvoderm Ultra vagy a Juvoderm Ultra Smile-ra, de a saját zsírral történő feltöltés is egyfajta alternatívát kínál a természetes megoldások kedvelői számára.

BudapestPlasztika - ajakfeltöltés

A bejuttatott anyagot a sebész finom mozdulatokkal eloszlatja az ajkak bőrében, hogy azok szimmetrikusak legyenek, és a kívánt hatást keltsék majd. Az akár már tíz perc alatt tökéletesen elvégezhető beavatkozás látványos és tartós eredményeket produkál, melyek azonnal láthatóak. Egyéni adottságoktól függően változhat a tartósság, de az eljárás ismételhető, ha még teltebb ajkakat tűztünk ki a kezdetekkor célként. 24 órán belül kisebb duzzanat még esetleg előfordulhat, és az ajkak is kicsit érzékenyek lehetnek, de mindez hamarosan elmúlik.

Saját zsírral is történhet a feltöltés?

Igen. Ez esetben a zsírleszívás olyan testtájakról történik, ahol a hölgyek számára általában egyébként is kívánatosak a karcsúbb formák.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

Mivel az ajakfeltöltés a hagyományos műtéti eljárásoknál jóval egyszerűbb beavatkozásnak minősül, ezért a szokásos vizsgálatok elmaradhatnak, mindössze érzéstelenítésre és a kezelendő terület fertőtlenítésére van szükség. Amennyiben érzékeny a lidocainra, úgy lehetőség van a lidocainmentes érzéstelenítés megvalósítására is.

Ajakfeltöltés

Hol tudom elvégeztetni ezeket a vizsgálatokat?

A Budapesti Plasztikai Intézetben gondoskodunk arról is, hogy a zökkenőmentes beavatkozás érdekében profin készítsük elő az ajakfeltöltést fertőtlenítés szempontjából is. Amennyiben más eljárás, például fogászati kezelés alkalmával tapasztalta a lidokainra való érzékenységet, úgy érdemes erről tájékoztatnia orvosát, hogy más módját válasszuk az érzéstelenítésnek.

Várható eredmény

Mi fog történni az ajakfeltöltés után?

A hyaluronsavas ajakfeltöltés eredményeként pácienseink telt, a korábbinál nagyobb ajkaknak örvendhetnek majd a jövőben, és csak ritkán fordul elő, hogy egyes kötőszöveti sajátosságok esetén a normális ütemnél gyorsabban szívódik fel a töltőanyag, s ezáltal ismételt beavatkozásra lesz szükség.

Mire érdemes figyelnie?

Fontos, hogy - csak, mint egy orrplasztika vagy egy arcfiatalítás esetén - a beavatkozást követő néhány napban ne nyomkodja, masszírozza ajkait, és kerülje a szauna valamint a szolárium használatát is. Az esetlegesen előforduló duzzanat 24 órán belül eltűnik, és az ajkak kissé zsibbadt, érzéketlen jellege is rég a múlté lesz néhány nappal a beavatkozás után.

ajakplasztika

Kinek ajánlott?

Bár kétségtelen, hogy a fiatalabb korosztály körében egyre gyakrabban találkozni az ajakfeltöltésnek köszönhető csábos ajkakkal, de tény, hogy sokszor kifejezetten esztétikai hiányosságokat hivatott pótolni a beavatkozás. Tipikusan ilyen az idősebb hölgyek esetében a felső ajkak elvékonyodásából eredő hiányosság. A gyakorlatilag csak egy szúrással járó, minimális fájdalom kísérte ajaknagyobbítás lehetővé teszi, hogy minden korábbinál elégedettebb legyen szájának megjelenésével, vagy sikerüljön visszanyernie a fiatalkori telt formákat. Az eljárás egyszerűsége mellett a vele elérhető igényes eredmények is alátámasztják az ajakplasztika népszerűségét. A Budapesti Plasztikai Intézet színvonalas környezetben várja szépülni vágyókat.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

 

Kapcsolódó szakterületek:

 
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 • Áprilisban volt a hasplasztikám. Gacs doktor Úr csodálatos munkát végzett. 55 éves vagyok, nehezen szántam rá magamat a műtétre. Gyönyörű feszes, izmos a hasam, egészen másképpen állnak rajtam a ruhák, mint annak előtte. A munkám miatt, no meg az önbizalmam miatt fontos a külsőm. Javaslom mindenkinek ezt az intézményt.
  Marika
 • Nagyon örülök, hogy titeket választottalak! Mindennel maximálisan meg voltam, vagyok elégedve. Az ápolónők és Ti is mindig kedvesek voltatok,és segítőkészek.Bármikor hívhattalak téged is, ha valami miatt megijedtem, és kérdésem volt. A Doktor úr.. ő egy igazi kincs  Amikor először ott voltam a konzultáción, bár csúszásban voltak, nem siettetett, rázott le..Minden kérdésemre válaszolt, kedves, és barátságos volt. A munka amit végzett…nagyon, nagyon elégedett vagyok vele. Visszaadta az önbizalmamat! Köszönöm neki! Emellett a kórházatok könnyen megközelíthető, és nagyon szép!
  Anita