Állplasztika Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Az arc karakterének és ezáltal a megjelenésnek a szempontjából is kiemelt szerep jut az állnak. A veleszületett, átlagostól eltérő, nem túl szimmetrikus állvonal sajnos az egész személyiségre, és így a magabiztosságra és az életminőségre is rányomja bélyegét. Éppen azért lehet nagyon kedvező, ha amennyiben túl nagy, markáns, vagy éppen kicsi, jellegtelen, arcvonalához nem illeszkedő állal áldotta meg a természet, akkor manapság már kihasználhatja a plasztikai sebészet által nyújtotta lehetőségeket!

Az állplasztika lehetővé teszi, hogy az állcsont szélességét, vagy hosszúságát megváltoztassuk, ezzel az arcformához jobban illeszkedő állat kialakítva.

  • Hölgyeknek: finomabbá, lágyabbá tudjuk alakítani az áll formáját
  • Uraknak: férfiasabb, markánsabb állat varázsoljunk akár saját zsírral történő feltöltéssel

Ön mire kíváncsi?

Kinek ajánljuk?

Előtte-utána képek

A műtét menete

Állplasztika után

Állplasztika árak

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy hogyan is történik konkrétan a folyamat, amely megváltoztathatja az életünket.

Állplasztika előtt

Mindenképen részt kell majd vennie egy előzetes konzultáción, ahol a plasztikai sebész felméri a beavatkozás pontos körülményeit. Azért is jár velünk különösen jól, mert nálunk ez a konzultáció teljesen ingyenes, így amennyiben esetleg mégis meggondolná magát, és végül nem végeztetné el a műtétet, úgy nem dobott ki fölöslegesen pénzt.

Ugyanúgy, mint más plasztikai beavatkozások esetén, az állplasztika előtt is többféle vizsgálaton kell átesnie páciensünknek, annak érdekében, hogy minden egészségügyi kockázat kiszűrhető legyen.

A Plasztikai Sebészeti Centrum egyébként a vizsgálatok terén is kimagasló kényelmet kínál, ugyanis a lehető leggördülékenyebben végezzük el a laborvizsgálatokat, EKG-t, röntgent.

Annak érdekében, hogy minél gyorsabban felépüljön, a beavatkozást megelőzően javasolni szoktuk az életmódváltást, és természetesen a dohányzás elhagyását is. Fontos tudnia, hogy a szervezetben levő nikotin lassítja a gyógyulási folyamatokat.

 Közvetlenül a feltöltést megelőzően kerül sor a zsírleszívásra olyan testtájról, ahol egyébként is van egy kevés plusz, ezérttipikusan jó adó-területnek számít a comb, a has vagy a felkar.

Az állplasztika műtét menete

Ha állplasztikáról van szó, akkor a legtöbb embernek az implantátum beültetése jut eszükbe, pedig a kívánt formák elérésére ennél egy jóval egyszerűbb módszer is létezik, ez pedig nem más, mint a saját zsírral való feltöltés.

Mi klinikánkon előszeretettel javasoljuk ezt a módszert. Azért is van ez így, mert kifejezetten pozitív oldala a beavatkozásnak, hogy ezáltal nem kerül semmilyen idegen anyag a szervezetbe, a módszer tehát teljesen természetesnek tekinthető.

A más területekről leszívott zsír speciális szűrőkön átszűrt, tiszta változata kerül beinjektálásra. A terület sajátosságaiból adódóan a tapasztalatok azt mutatják, hogy a zsírsejteknek legalább ötven százaléka stabilan meg is marad az áll környékén a műtét után, ezzel elérve a kívánt hatást.

Az állplasztika saját zsírral történő feltöltés esetében azonnal látható eredményeket produkál. A zsírleszívás, a kinyert zsírsejtek előkészítése a visszatöltésre, valamint az áll területén történő egyenletes elosztás egy-másfél órát is igénybe vehet, de a helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás gyakorlatilag fájdalommentesnek mondható.

 A felszívódott zsír pótlására ismételt saját zsírral történő állplasztika válhat aktuálissá, megcélozva a még tökéletesebb végeredményt.

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett állplasztika műtétekhez köthetőek.

Állplasztika előtte-utána képek

Állplasztika után

Bár a tapasztalatok rendkívül jók a zsírsejtek megtapadását illetően, de természeten egyes kötőszöveti sajátosságok, az életkor vagy az általános egészségi állapot is szerepet játszhatnak a beavatkozás eredményességet illetően. Ahogy azonban korábban már említettük, beinjektált zsírnak legalább ötven százaléka biztosan megtapad, és tartósan, több éven keresztül is megmarad az áll környékén.

Utólagosan természetesen lehetőség nyílik az ismételt feltöltésre az eredmények függvényében. Az eljárás után egy héttel, majd hat héttel lesz szükség kontrollvizsgálatra, melyet intézetünkben rendkívül gyorsan elvégzünk, hogy mihamarabb visszatérhessen napi teendőihez.

Állplasztika árak

Klinikánkon egy állplasztika műtét kedvezményes ára 330 000 ​és 400 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Állplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!