Amit az állplasztikáról tudni kell

Az arc karakterének és ezáltal a megjelenésnek szempontjából is fontos szerep jut az állnak. A veleszületett, átlagostól eltérő, nem túl szimmetrikus állvonal sajnos az egész magabiztosságra, s így az életminőségre is rányomja bélyegét, ezért nagyon fontos, hogy amennyiben túl nagy, markáns, vagy éppen kicsi, jellegtelen, arcvonalához nem illeszkedő állal áldotta meg a természet, ha módja van rá, használja ki a plasztikai sebészet a területen kínált lehetőségeit.

Budapest Plasztikai Intézet - állplasztika

Ma már nem okoz gondot, hogy férfiasabb, markánsabb állat varázsoljunk akár saját zsírral történő feltöltéssel, de a hölgyek számára is finomabbá, lágyabbá tudjuk alakítani a formákat. Az állplasztika lehetővé teszi, hogy az állcsont szélességét, vagy hosszúságát megváltoztassuk, ezzel az arcformához jobban illeszkedő állat kialakítva.

 
 

Mi az az állplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

Ha állplasztikáról van szó, akkor sokaknak az implantátum beültetése jut eszükbe, pedig a kívánt formák elérésére ennél egy jóval egyszerűbb módszer is létezik, ez pedig nem más, mint a saját zsírral való feltöltés. A módszer ránctalanítás vagy például mellnagyobbítás alkalmával már bebizonyította, hogy a saját zsír visszainjektálása egyszerű, mégis tartós eredményt produkálni képes megoldásnak bizonyul. Segítségével a hiányzó zsírállomány műtét nélkül pótolható az áll területén, a feleslegessé váló bőr pedig megfeszíthető.

BudapestPlasztika - állplasztika

A speciális szűrőkön átszűrt tiszta zsírsejtek kerülnek ezután beinjektálásra. A terület sajátosságaiból adódóan a tapasztalatok azt mutatják, hogy a zsírsejteknek legalább ötven százaléka stabilan meg is marad az áll környékén, ezzel elérve a kívánt hatást. A felszívódott zsír pótlására ismételt saját zsírral történő állplasztika válhat aktuálissá, megcélozva a még tökéletesebb végeredményt.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

Ugyanúgy, mint az ajakplasztika, a fülplasztika vagy más plasztikai beavatkozások esetén, az állplasztika előtt is többféle vizsgálaton kell átesnie páciensünknek, annak érdekében, hogy minden egészségügyi szempont kiszűrhető legyen, mely hatással lehet az állplasztika eredményére. A Budapesti Plasztikai Intézet ilyen téren is kimagasló kényelmet kínál, ugyanis gyorsan és gördülékenyen végezzük el a laborvizsgálatokat, EKG-t, röntgent.

állplasztika

Mire érdemes figyelnie?

Annak érdekében, hogy minél gyorsabban felépüljön, a beavatkozást megelőzően javasolni szoktuk az életmódváltást, és természetesen a dohányzás elhagyását. Fontos tudnia, hogy a szervezetben levő nikotin lassít bármilyen gyógyulási folyamatot. Közvetlenül a feltöltést megelőzően kerül sor a zsírleszívásra olyan testtájról, ahol egyébként is egy kevés plusz van. Tipikusan jó adó-területnek számít a comb, a has, vagy a felkar.

Várható eredmény

Mi fog történni az állplasztika műtét után?

Az állplasztika saját zsírral történő feltöltés esetében azonnal látható eredményeket produkál. A zsírleszívás, a kinyert zsírsejtek előkészítése a visszatöltésre, valamint az áll területén történő egyenletes elosztás egy-másfél órát is igénybe vehet, de a helyi érzéstelenítésben végzett beavatkozás gyakorlatilag fájdalommentesnek mondható.

Mitől függ a regenerálódás időtartama?

Bár a tapasztalatok rendkívül jók a zsírsejtek megtapadását illetően, de természeten egyes kötőszöveti sajátosságok, az életkor vagy az általános egészségi állapot is szerepet játszhatnak az eredményességet illetően. A beinjektált zsírnak legalább ötven százaléka biztosan megtapad, és tartósan, több éven keresztül is megmarad az áll környékén.

szemöldökplasztika

Utólagosan természetesen lehetőség nyílik az ismételt feltöltésre az eredmények függvényében. Az eljárás után egy héttel, majd hat héttel lesz szükség kontrollvizsgálatra, melyet Intézetünkben rendkívül gyorsan elvégzünk, hogy mihamarabb folytathassa napi teendőit.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

 • Mindennel elégedett voltam. Nagyon köszönöm a figyelmességet, kedvességet, szakmai hozzáértést.
  S. Kata
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Várakozáson felüli szolgáltatás. Mintaszerű egészségügyi ellátás. Profi személyzet, orvosi és nővéri szolgáltatás. Köszönöm a munkájukat!
  Hajni
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 • Megtalálni Titeket a véletlen műve volt. Úgy voltam vele, hogy eljövök, felmérem, mit lehet belőlem kihozni. A doktor úr nem csak a pozitív oldalával, hanem a rideg valósággal is szembesített. Határozott volt, lényegre törő, emellett kedves is. A kezelés alatt az intézet dolgozói nagyon kedvesek voltak, nekem ez hiányzik általában a magyar egészségügyből. Itt 5 nővérke látott el hármónkat, négyünket, váltott műszakban. Fél óránként valaki bejött, ránk nézett. Ez sokat segített azokon a napokon, amikor itt kellett lennem. Nem betegként, hanem egyenrangú félként kezeltetek. Mindig az volt előtérben, hogy nekem jó legyen. Az, amit tőletek kaptam, nekem minden szinten megváltoztatta az önbizalmamat, önbecsülésemet.
  Bernadett