Arcfiatalítás Budapest

  • Azonnali eredmények
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Kezelés akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Az arc kontúrja, a bőr állapota nem változik előnyére az évek múlásával. Az első ráncocskák már a harmincas évek elején megjelennek, és onnantól kezdve a bőr fokozatosan veszít kollagén-, és hyaluronsav tartalmából, így a bőr rugalmatlan, petyhüdt és egyre ráncosabb lesz.

Legtöbben elég nehezen viseljük a megváltozott megjelenést, sokaknak kifejezetten önértékelési problémákat okoznak az öregedés jelei.

Ön mire kíváncsi?

Az arcfiatalításról bővebben

Arcfiatalítás előtt

Előtte-utána képek

Arcfiatalítás után

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt! 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Az arcfiatalítás során alkalmazott módszerek és plasztikai eljárások ma már lehetővé teszik, hogy látványos és tartós változásokat érjünk el, visszanyerve arcunk fiatalos vonalait, arcbőrünk feszességét.

Mi is az az arfiatalítás?

Gyors megoldások

Hosszú távú megoldás

Melyiket válasszam?

Természetesen egyéb lehetőségek is rendelkezésre állnak,

  • így a nyaki és a homloki területeket is nagymértékben érintő teljes arcplasztika,
  • vagy a bőr alsó rétegeibe, injekciós tűk segítségével elhelyezett steril fonalak, amelyek megemelik a szövetet, és kollagén termelésére stimulálják a bőrt.
Bármelyik beavatkozás mellé hasznos lehet a hyaluronsavval vagy saját zsírral történő ráncfeltöltés is, melyekkel szinte az arc bármely részén eltüntethetőek a problémát jelentő barázdák.

Az alábbi beavatkozásokról olvashat bővebben is:

Arcfiatalítás előtt

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál egy helyen végzik el szakembereink mindazokat a szükséges vizsgálatokat, amelyekkel meggyőződnek általános állapotáról, meglévő betegségeiről.

Természetesen fontos szerep jut annak is, hogy minden részletről tájékoztassa a szakembereket, amely gyógyszerérzékenységét, vagy szedett gyógyszereit illeti.

Az előzetes konzultációk alkalmával felállításra kerülő kezelési tervnek szerves része, hogy a leendő beavatkozás lefolyásába és a műtét utáni teendőibe is beavatja szakemberünk. A felépülés a kímélő életmód és a javasoltak betartásának függvényeként gyorsítható fel.

Laborvizsgálatra, EKG-ra és röntgenre mindenképpen szükség lesz, ám ezeket Intézetünkben gyorsan, várakozás nélkül végezzük el, ezzel is megkönnyítve teendőit a műtét előtt.

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett arcfiatalító műtétekhez köthetőek.

Arcfiatalítás előtte-utána képek

Arcfiatalítás után

Az egyes arcfiatalító eljárások rendszerint azon az elven alapulnak, hogy a bőrt ért mikrosérülések hatására abban beindul a kollagén képződése, mely visszaadja a bőr fiatalos megjelenését.

 Ezt a célt szolgálja mind a dermaroller, mind például a savas mélyhámlasztás, vagy a látványos eredményeket produkáló, szálbehúzással történő arcfiatalítás.

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

Az arcplasztika a kívánt eredmények és a páciens állapotának függvényében két-három órán át is tarthat, hiszen a rejtett bemetszéseken keresztül a bőr, a nyak felpreparálásán, feszesítésén túl az esetleges zsírleszívás, vagy szemhéjplasztika is időigényes, finom műveletnek számítanak.

A beavatkozás utáni regenerálódás általában mindössze egy órát vesz igénybe.

A kezdeti duzzanatok, véraláfutások, és a feszítő érzés egy-két hét alatt megszűnik, körülbelül ekkor kerül sor a varratszedésre is, de egy hónapig még biztosan tartózkodni kell a fizikai aktivitástól.

Az éjszakánként viselni javasolt rugalmas maszk hozzájárul, hogy a bőr könnyebben letapadjon, a gyógyulás pedig gyorsabb legyen.A felépülést elősegíti az egészséges életmód, majd ezt az időszakot követően nem marad más, mint a láthatatlan hegek, a feszes kontúrok és a fiatalos arcbőr.

Arcfiatalítás vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!