Fülplasztika Budapest

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Az elálló, aszimmetrikus, vagy túl nagyra nőtt fülek az arc harmonikus elrendezését feltűnően befolyásolják, ezért alapvetően meghatározzák az arc megjelenésével kapcsolatban az első benyomásokat. Hatással vannak a tükörben látott képre, és ezáltal az önbecsülésre is.

Sajnos nem mi döntjük el, hogy milyen alakú fülekkel születünk, viszont lehetőségünk van változtatni hallószerveink alakján, ha nem vagyunk azzal elégedettek. 

Ön mire kíváncsi?

A fülplasztikáról általában

Előtte-utána képek

Fülplasztika előtt

A műtét menete

Fülplasztika után

Fülplasztika árak

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Fülplasztika előtt

Más plasztikai műtétekhez teljesen hasonló módon a beavatkozást megelőzően a szakemberrel történő konzultáció során megbeszélhető, hogy milyen méretet és formát szeretne magáénak tudni.

Lehetőség van 3D-s modellezésre is, melynek segítségével láthatja előre, hogy reálisan milyen eredményre számíthat.

 A szokásos laborvizsgálatokat, EKG-t, röntgen vizsgálatokat a Plasztikai Sebészeti Centrum klinikáján gyorsan és gördülékenyen lehet elvégeztetni, így ezek kapcsán sem kell kiesnie a mindennapi rutinból, és a hosszas sorban állást is elfelejtheti. Próbálunk az ön beosztásához igazodni, hogy a szükségesnél ne kelljen több időt távol töltenie családjától, munkahelyétől.

A következőekben olyan előtte-utána képeket láthat, amelyek klinikánkon végzett fülplasztika műtétekhez köthetőek.

Fülplasztika előtte-utána képek

Fülplasztika után

A fülplasztika után a beavatkozás eredményei gyakorlatilag azonnal láthatóak, de körülbelül 1-3 hónap szükséges ahhoz, hogy a fülkagyló felvegye véglegesnek mondható formáját.

A műtét után speciális szorító pántot kell majd viselni körülbelül egy-másfél hónapig, amely segíti a gyógyulást, és a megfelelő szögben rögzíti a fület, hogy ezután már semmi gondunk ne legyen ezzel a területtel.

A hagyományos fájdalomcsillapítók kiválóan alkalmasak a beavatkozás utáni napokban az időnként kellemetlenül jelentkező fájdalom megszüntetésére, az első hónapban pedig célszerű a fizikai aktivitástól tartózkodni.

Mint a legtöbb plasztikai beavatkozás esetében elmondjuk, a műtét után pár hétig érdemes elkerülni a szoláriumokat és nem érdemes hosszú ideig erős napsugárzásnak kitenni a fület.

 A fülplasztika eredményeként önbizalommal teli mindennapoknak nézhet elébe, melyek során végre elfelejtheti az elálló fülek okozta komplexusokat.

Fülplasztika ​árak

Klinikánkon egy fülplasztika műtét kedvezményes ára 345 000 ​és 380 000 forint között mozog.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Fülplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!