Homlok- és szemöldökplasztika a fiatalos megjelenésért

Az évek múlása nem csak az arcbőr, de a homlok bőrének állapotára is rányomja a bélyegét. A kezdeti szarkalábak idővel mély ráncokká alakulnak, a homlokon rendszerint haránt irányú ráncok jelennek meg, a zsírszövet megereszkedik, és a gyakran erőteljes mimikai ráncok akkor is bosszús, vagy éppen szomorkás jelleget kölcsönöznek az arcnak, ha mindezekre egyébként semmi ok nem lenne.

Budapest Plasztikai Intézet - homlokplasztika

Mivel munka, a szabadidő, és a magánélet terén is arcunkkal kommunikálunk, így nagyon nem mindegy, hogy annak állapotával mennyire vagyunk elégedettek. A homlok-, és szemöldökplasztika kifejezetten azoknak ajánlott, akik ezeken a területeken szeretnének változtatni, és az idő múlását megállítani.

Többféle műtéti technikára eshet a választás, és kiegészíthető szemhéjplasztikával, vagy például olyan kozmetikai kezelésekkel, amelyek a bőrön mikrosérülések okozásával serkentik azt a kollagén ismételt termelésére. A fiatalos vonások és a mély barázdák eltüntetése ma már nem csak álom, hanem olyan rutin beavatkozásnak minősülő eljárás, mely minden érintett számára ajánlott.

 
 

Mi az a homlok- és szemöldökplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A homlok-, és szemöldökplasztikát endoszkóp használatával végzi szakemberünk, altatásban. Az előzetes konzultáció alapján egyeztetettek értelmében, a kívánt hatás eléréséhez körülbelül két órás műtéti idő szükséges, mely során a homlokon jelentkező vízszintes, és a szemöldök közötti ráncok kerülnek eltüntetésre.

BudapestPlasztika - szemöldökplasztika

A bemetszéseket a hajtőnél ejti szakemberünk, négy-öt apró bemetszésre lesz szükség, melyek gyógyulás után méretüknél és elhelyezkedésüknél fogva is láthatatlanok maradnak. Nem csak a ráncok eltüntetése képezi a homlok-, és szemöldökplasztika részét, hanem a megereszkedett lágy részeket is meg kell emelni a tökéletes végeredmény érdekében.

A bemetszéseken keresztül bevezetett miniatűr optika segítségével egy monitoron követi nyomon az elvégzett korrekciókat szakemberünk, s így rögzíti a csonthoz, vagy a csonthártyához a lágyabb részeket és az izmokat, megcélozva a fiatalos elhelyezkedésüket. A mimikai ráncok eltüntetésénél szükségessé válhat az izomrostok átvágása, vagy azok eltüntetése is.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

Hasonlóan egyéb plasztikai műtétekhez, mint a fülplasztika vagy az orrplasztika, a homlok-, és szemöldökplasztika előtt is laborvizsgálatokat, röntgent, és EKG-t kell végezni, melyekre a Budapesti Plasztikai Intézetben várakozás és az ezzel járó stressz nélkül kerülhet sor. Számunkra pácienseink elégedettsége a legfontosabb, és ezt már a beavatkozás előtti időszakban is rendkívül fontosnak tartjuk.

Homlok plasztika

Mire érdemes figyelnie?

Igyekszünk felhívni a figyelmet arra is, hogy a gyógyulás időszaka jelentősen lerövidíthető, ha odafigyel a műtét előtti időszakban az egészséges életmódra, a sok folyadékfogyasztásra és a vitaminok szedésére. A szakemberünkkel történő előzetes konzultáció során tájékoztatja majd minden olyan részletről, ami az elsőre talán bonyolultnak tűnő, de gyakorlatilag rutin beavatkozásnak számító homlok-, és szemöldökplasztikával kapcsolatban felmerülhet Önben.

Várható eredmény

Mi fog történni a műtét után?

A beavatkozás után kontrollvizsgálatokon kell majd részt vennie, de varratszedésre nem lesz szükség, hiszen felszívódó típusokat használunk. A Klinikánkon töltött egy éjszaka után akár már a zuhanyozás is megoldható otthonában, hiszen az érintett területre vízálló kötés kerül a maximális kényelem érdekében.

Mire érdemes figyelnie?

Kezdetben kerülendő a fizikai aktivitás, és érdemes kerülni a napozást, szaunázást és szoláriumozást is. Körülbelül két hét után már dolgozhat, hiszen addigra a fájdalmak jelentősen enyhülnek, melyek egyébként fájdalomcsillapítókkal remekül kezelhetőek az első néhány napon.

szemöldökplasztika

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

A külső hegek teljes gyógyulásához hat hónap szükséges, a belsők teljes gyógyulási ideje két év. Nem kell azonban ennyit várnia arra, hogy az eredményeket láthassa, hiszen a végleges, fiatalosabb külső néhány hónap után látható már. A ráncfeltöltésre használt kezelések kiválthatóak az eljárással, ráadásul nem igényel ismétlést, és tartós eredményeket, fiatalos vonásokat tesz lehetővé.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

 

Kapcsolódó szakterületek:

 
 • Mindennel elégedett voltam. Nagyon köszönöm a figyelmességet, kedvességet, szakmai hozzáértést.
  S. Kata
 • Köszönöm a teljes team munkáját! Azt gondolom egy professzionális team, ideális és magas minőségű szolgáltatást nyújt.
  József
 • Áprilisban volt a hasplasztikám. Gacs doktor Úr csodálatos munkát végzett. 55 éves vagyok, nehezen szántam rá magamat a műtétre. Gyönyörű feszes, izmos a hasam, egészen másképpen állnak rajtam a ruhák, mint annak előtte. A munkám miatt, no meg az önbizalmam miatt fontos a külsőm. Javaslom mindenkinek ezt az intézményt.
  Marika
 • Teljesen elégedett voltam mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat.” Hálás vagyok nektek, újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki nagyon kedves volt, a doktor úr az asszisztensek,és a nővérek !!!!!Örök hálával tartozom mindazoknak akik közre működtek ebben a dologban,hogy teljes nőnek érezzem magam!!!!KÖSZÖNÖM!!!!!
  Heléna
 • Decemberben voltam Önöknél először, majd január közepén.Köszönetet szeretnék mondani elsősorban az orvosomnak, Dr. Sobor Györgynek, aki visszaadta az életkedvemet,és széppé varázsolt.Hatalmas köszönettel tartozok az intézmény kedves dolgozóinak mert nagyon lelkiismeretesen foglalkoztak velem,és mindenben segítettek. Nagyon megkönnyítették a lábadozásomat! Bárki aki ilyen műtétre vállalkozik csak Önöket fogom ajánlani. Még egyszer NAGYON KÖSZÖNÖK MINDENT.
  Erzsébet