Homlok- és szemöldökplasztika a fiatalos megjelenésért

Az évek múlása nem csak az arcbőr, de a homlok bőrének állapotára is rányomja a bélyegét. A kezdeti szarkalábak idővel mély ráncokká alakulnak, a homlokon rendszerint haránt irányú ráncok jelennek meg, a zsírszövet megereszkedik, és a gyakran erőteljes mimikai ráncok akkor is bosszús, vagy éppen szomorkás jelleget kölcsönöznek az arcnak, ha mindezekre egyébként semmi ok nem lenne.

Budapest Plasztikai Intézet - homlokplasztika

Mivel munka, a szabadidő, és a magánélet terén is arcunkkal kommunikálunk, így nagyon nem mindegy, hogy annak állapotával mennyire vagyunk elégedettek. A homlok-, és szemöldökplasztika kifejezetten azoknak ajánlott, akik ezeken a területeken szeretnének változtatni, és az idő múlását megállítani.

Többféle műtéti technikára eshet a választás, és kiegészíthető szemhéjplasztikával, vagy például olyan kozmetikai kezelésekkel, amelyek a bőrön mikrosérülések okozásával serkentik azt a kollagén ismételt termelésére. A fiatalos vonások és a mély barázdák eltüntetése ma már nem csak álom, hanem olyan rutin beavatkozásnak minősülő eljárás, mely minden érintett számára ajánlott.

 
 

Mi az a homlok- és szemöldökplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A homlok-, és szemöldökplasztikát endoszkóp használatával végzi szakemberünk, altatásban. Az előzetes konzultáció alapján egyeztetettek értelmében, a kívánt hatás eléréséhez körülbelül két órás műtéti idő szükséges, mely során a homlokon jelentkező vízszintes, és a szemöldök közötti ráncok kerülnek eltüntetésre.

BudapestPlasztika - szemöldökplasztika

A bemetszéseket a hajtőnél ejti szakemberünk, négy-öt apró bemetszésre lesz szükség, melyek gyógyulás után méretüknél és elhelyezkedésüknél fogva is láthatatlanok maradnak. Nem csak a ráncok eltüntetése képezi a homlok-, és szemöldökplasztika részét, hanem a megereszkedett lágy részeket is meg kell emelni a tökéletes végeredmény érdekében.

A bemetszéseken keresztül bevezetett miniatűr optika segítségével egy monitoron követi nyomon az elvégzett korrekciókat szakemberünk, s így rögzíti a csonthoz, vagy a csonthártyához a lágyabb részeket és az izmokat, megcélozva a fiatalos elhelyezkedésüket. A mimikai ráncok eltüntetésénél szükségessé válhat az izomrostok átvágása, vagy azok eltüntetése is.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

Hasonlóan egyéb plasztikai műtétekhez, mint a fülplasztika vagy az orrplasztika, a homlok-, és szemöldökplasztika előtt is laborvizsgálatokat, röntgent, és EKG-t kell végezni, melyekre a Budapesti Plasztikai Intézetben várakozás és az ezzel járó stressz nélkül kerülhet sor. Számunkra pácienseink elégedettsége a legfontosabb, és ezt már a beavatkozás előtti időszakban is rendkívül fontosnak tartjuk.

Homlok plasztika

Mire érdemes figyelnie?

Igyekszünk felhívni a figyelmet arra is, hogy a gyógyulás időszaka jelentősen lerövidíthető, ha odafigyel a műtét előtti időszakban az egészséges életmódra, a sok folyadékfogyasztásra és a vitaminok szedésére. A szakemberünkkel történő előzetes konzultáció során tájékoztatja majd minden olyan részletről, ami az elsőre talán bonyolultnak tűnő, de gyakorlatilag rutin beavatkozásnak számító homlok-, és szemöldökplasztikával kapcsolatban felmerülhet Önben.

Várható eredmény

Mi fog történni a műtét után?

A beavatkozás után kontrollvizsgálatokon kell majd részt vennie, de varratszedésre nem lesz szükség, hiszen felszívódó típusokat használunk. A Klinikánkon töltött egy éjszaka után akár már a zuhanyozás is megoldható otthonában, hiszen az érintett területre vízálló kötés kerül a maximális kényelem érdekében.

Mire érdemes figyelnie?

Kezdetben kerülendő a fizikai aktivitás, és érdemes kerülni a napozást, szaunázást és szoláriumozást is. Körülbelül két hét után már dolgozhat, hiszen addigra a fájdalmak jelentősen enyhülnek, melyek egyébként fájdalomcsillapítókkal remekül kezelhetőek az első néhány napon.

szemöldökplasztika

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

A külső hegek teljes gyógyulásához hat hónap szükséges, a belsők teljes gyógyulási ideje két év. Nem kell azonban ennyit várnia arra, hogy az eredményeket láthassa, hiszen a végleges, fiatalosabb külső néhány hónap után látható már. A ráncfeltöltésre használt kezelések kiválthatóak az eljárással, ráadásul nem igényel ismétlést, és tartós eredményeket, fiatalos vonásokat tesz lehetővé.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik

 • 26% árkedvezményre bármilyen plasztikai műtét árából, valamint
 • megajándékozzuk egy exkluzív wellness hétvégével is!

Akciós ajánlatunk 2018. június 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Pácienseink mondták rólunk:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 

Kapcsolódó szakterületek: