Minden amit a nyakplasztikáról tudni érdemes

Elsősorban az idősebb korosztály körében bizonyul kedvelt beavatkozásnak a nyakplasztika, hiszen az évek múlása bizony nyomot hagy a nyak bőrének állapotán is. Nem csak mély barázdák alakulnak ki, de a mindenki által jól ismert petyhüdt, lógó nyaki bőr is megjelenik, mely jelentősen képes rontani az arcról kialakított összképet, és persze sokkal idősebbnek mutathat a tényleges kornál.

Budapest Plasztikai Intézet - nyakplasztika

A nyakplasztika lehetőséget kínál a gravitáció hatására kinyúlt bőr eltávolítására, az esetlegesen szükségessé váló zsírleszívásra, valamint a fiatalosabb kontúrok visszaadására. Nem ritka, hogy arcplasztikával kombináltan kerül sor a nyakplasztika elvégzésére, ezzel megcélozva a még tökéletesebb végeredményt. A szükséges kezelési terv felállítására minden esetben az egyéni adottságoknak és az elérni kívántaknak függvényében kerül sor.

 
 

Mi az a nyakplasztika?

Mit kell tudni a beavatkozásról?

A műtét során szakemberünk nem csak a lógó, petyhüdt, tartását vesztett bőrt veszi kezelésbe, de az alatta elhelyezkedő izmot is helyére húzza, ezzel tartósabb és látványosabb eredményt elérve. Ahhoz, hogy a korábban lógó nyaki terület újra feszes legyen, szükségessé válik a felesleges bőr eltávolítása. Sokaknál okoz problémát ezen a nyaki részeken a lerakódott zsír is, így zsírleszívásra sok esetben sor kerül a nyakplasztika keretein belül.

BudapestPlasztika - Nyakplasztika

A metszést mindig az elérni kívánt eredmények függvényében választják ki szakembereink, hiszen nincs két egyforma páciens. A hajas fejbőrön és a fülek mögött ejtjük a bemetszést, hiszen itt szinte láthatatlanok maradnak majd a hegek. Elsősorban 45 éves kor alatt bizonyul elegendőnek csak a nyaki zsírleszívás, az fölött általában már a rugalmatlanná bőr kimetszése is indokolt.

A nyaki területen a vérzés csillapítására speciális, érzéstelenítő és vérzéscsillapító anyaggal tölti fel szakemberünk először a területet. A műtét a kívánt eredmények és a szükséges beavatkozások függvényeként két órán át is eltarthat, de eredményeiben messze túlszárnyalja a hagyományos ránctalanítást és bőrfiatalítást.

 
 

Amit még érdemes tudnia

Milyen előkészületekre és vizsgálatokra van szükség a beavatkozás előtt?

A Budapesti Plasztikai Intézet egy helyen kínálja mindazokat a vizsgálatokat, melyeket a nyakplasztika előtt mindenképpen át kell majd esnie. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy pácienseink ideje sokszor szűkre szabott, ezért a kényelem érdekében gyors és gördülékeny szolgáltatást kínálunk akkor is, ha a műtét előkészítéséről, az arra való felkészülésről van szó.

nyakplasztika

Mire érdemes figyelnie?

A szakemberrel történő előzetes konzultációk alkalmával felmérik majd a nyak állapotát, és megbeszélhetik, hogy milyen eljárás alkalmazása a leginkább eredményre vezető az érintett területtel kapcsolatban. EKG-t, röntgent, laborvizsgálatokat mindenképpen el kell majd végezni, s nem árt, ha a műtét előtti napokban már fokozottan figyel az egészséges táplálkozásra, megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre.

Várható eredmény

Mi fog történni a nyakplasztika műtét után?

A beavatkozást követő éjszakát - csak úgy, mint a fülplasztika vagy a homlokplasztika esetén - Klinikánkon kell majd töltenie, ahol folyamatos orvosi felügyelettel is állunk rendelkezésére a tökéletes kényelem biztosítása mellett. Két hétig egy rugalmas szorítópántot kell viselnie, hogy a szövetek letapadjanak, és a gyógyulási időszaka felgyorsítható legyen.

Mennyi idő a teljes regenerálódás?

Varratszedésre a felszívódó varratok alkalmazásánál fogva nem lesz szükség, a rendszeres kontrollvizsgálaton viszont ajánlott megjelennie. A nyakplasztika során elért eredmények már néhány hét múltán jól láthatóak, de a végleges képhez hat hónap szükséges.

Nyakplasztika

Pácienseink véleménye megegyezik abban, hogy a nyakplasztika segítségével valóban visszanyerhetőek a fiatalosabb kontúrok, nem is beszélve arról, hogy a nyaki területen felhalmozódott zsírtól is megszabadít az egyre többek által választott eljárás. A visszanyert magabiztosság, és a tükörbe pillantás során érzett elégedettség olyan érvek, melyek egyértelműen a nyakplasztika mellett szólnak.

 

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra még ma!

Ne maradjon le akciós ajánlatunkról!

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzulációra, jogosulttá válik

 • 26% árkedvezményre bármilyen plasztikai műtét árából, valamint
 • megajándékozzuk egy exkluzív wellness hétvégével is!

Akciós ajánlatunk 2018. június 30-ig érvényes.

00

nap


00

óra


00

perc


00

másodperc


Pácienseink mondták rólunk:

 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Mindenki segítőkész volt és kedves, a műtét után sem volt semmi problémám. Lila folt sem jelent meg a szemkörnyéken. Sokkal jobban érzem magam így, hogy meg lett csinálva az orrom, nagyon köszönöm!
  Gréta
 • Számomra kiváló az intézmény, szolgáltatás, nővérek, recepciósok, orvosok, orvosom.
  Betti
 • Hálás vagyok nektek, hogy visszanyertem régi formámat és újra nőnek érzem magam! Köszönöm a nagyszerű ellátást, tényleg mindenki irtó kedves volt, az asszisztensek nővérek és örök hálával tartozom a sebészemnek is.
  Gabi
 • Teljesen elégedettek voltunk mindennel, a nővérek maximálisan, sőt e felett is teljesítették a munkájukat. A jövőben is az Önök intézményét vesszük igénybe, és ismerőseinknek ajánljuk!
  Fruzsi
 • A személyzet nagyon profi, segítőkész és nagyon kedves mindenki.
  Magdolna
 • Szívből örülök, hogy az Önök intézetét választottam a műtéthez. Mindennel nagyon elégedett vagyok: a páciensekkel való törődéssel, a kórházi ellátással, a nővérek segítőkészségével, de legelső sorban kell említenem Gacs doktort! Ő egy igazán szuper doktor és amit alkotott az egyszerűen fantasztikus!
  Zsuzsanna
 • Nagyon köszönöm az éjszakai stáb munkáját, hogy segítettek és vigyáztak rám! A Doktor úrnak pedig az odafigyelő és profi munkáját! A Doktor úr miatt választottam Önöket!
  Zsuzsa
 • Csak gratulálni tudok, olyan szolgáltatást kaptam, mintha egy wellness hétvégén vettem volna részt. Mindent nagyon köszönök!
  Ibolya
 • Szuper csapat, profi ellátás és nagyszerű munkát végzett a sebészem!  köszönöm nektek
  Reni
 

Kapcsolódó szakterületek: