Nyakplasztika

  • Azonnali eredmények
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Elsősorban az idősebb korosztály körében bizonyul kedvelt és viszonylag gyakoran végzett beavatkozásnak a nyakplasztika, hiszen az évek múlása és a gravitáció bizony nyomot hagy a nyak bőrének állapotán is. Nem csak mély barázdák alakulnak ki, de a mindenki által jól ismert petyhüdt, lógó nyaki bőr is megjelenik, mely jelentősen képes rontani az arcról kialakított összképet, és persze sokkal idősebbnek mutathatja a tényleges koránál.

A nyakplasztika lehetőséget kínál

  • a gravitáció hatására kinyúlt bőr eltávolítására,
  • az esetlegesen szükségessé váló zsírleszívásra,
  • valamint a fiatalosabb kontúrok és tökéletes feszesség visszaadására.

Nem ritka, hogy arcplasztikával kombináltan kerül sor a nyakplasztika elvégzésére, ezzel megcélozva a még vonzóbb végeredményt. A szükséges kezelési terv felállítására minden esetben az egyéni adottságoknak és az elérni kívántaknak függvényében kerül sor. 

Ebben a rövid cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy pontosan mi is a menete egy nyakplasztikai beavatkozásnak 2019-ben.

Fiatalító arckezelés
2+1 akció

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a harmadik fiatalító arckezlést ingyen megkapja!

Nyakplasztika előtt

Plasztikai sebészünkkel történő ingyenes előzetes konzultáció alkalmával felmérik majd a nyak állapotát, és megbeszélhetik, hogy milyen eljárás alkalmazása a leginkább eredményre vezető az érintett területtel kapcsolatban.

EKG-t, röntgent, laborvizsgálatokat mindenképpen el kell majd végezni. A Plasztikai Sebészeti Centrum egy helyen kínálja mindazokat a vizsgálatokat, melyeken a nyakplasztika előtt mindenképpen át kell majd esnie.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy pácienseink ideje sokszor szűkre szabott, ezért a kényelem érdekében gyors és gördülékeny szolgáltatást kínálunk akkor is, ha a műtét előkészítéséről, az arra való felkészülésről van szó.

 A műtét előtti napokban nem árt, ha fokozottan figyel az egészséges táplálkozásra és megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre.
A műtét a kívánt eredmények és a szükséges beavatkozások függvényeként két órán át is eltarthat, de eredményeiben messze túlszárnyalja a hagyományos ránctalanítást és bőrfiatalítást.
Fiatalító arckezelés
2+1 akció

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a harmadik fiatalító arckezlést ingyen megkapja!

Nyakplasztika előtte-utána képek

Nyakplasztika után

A beavatkozást követő éjszakát - csak úgy, mint a fülplasztika vagy a homlokplasztika esetén - Klinikánkon kell majd töltenie, ahol folyamatos orvosi felügyelettel is állunk rendelkezésére a tökéletes kényelem biztosítása mellett. Intézményünkben az ellátás olyan, akár egy igazi 5 csillagos hotelben.

A nyakplasztika után két hétig egy rugalmas szorítópántot kell viselnie annak érdekében, hogy a szövetek megfelelően letapadjanak, és a gyógyulási időszak felgyorsítható legyen. Ez a speciális pánt garantálja a beavatkozás eredményének tartósságát.

Mivel klinikánkon a legkorszerűbb felszívódó varratokat használjuk, így varratszedésre egyáltalán nem kerül majd sor, a rendszeres kontrollvizsgálaton viszont ajánlott megjelennie. A nyakplasztika során elért eredmények már néhány hét múltán jól láthatóak, de a végleges kép kialakulásához hat hónap szükséges.

 Pácienseink véleménye megegyezik abban, hogy a nyakplasztika segítségével valóban visszanyerhetőek a fiatalosabb kontúrok, a visszanyert magabiztosság, és a tükörbe pillantás során érzett elégedettség olyan érvek, melyek egyértelműen a nyakplasztika mellett szólnak.

Nyakplasztika árak

Klinikánkon egy nyakplasztika műtét ára 645.000 Forint.

Nyakplasztika vélemények

Fiatalító arckezelés
2+1 akció

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és a harmadik fiatalító arckezlést ingyen megkapja!

Kérdése van?

Kattintson ide vagy hívja a +36 1 490 02 06-os telefonszámot! Ügyfélszolgálati kollégáink örömmel várják hívását.

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!