Nyakplasztika Budapest

  • Azonnali eredmények
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Elsősorban az idősebb korosztály körében bizonyul kedvelt és viszonylag gyakoran végzett beavatkozásnak a nyakplasztika, hiszen az évek múlása és a gravitáció bizony nyomot hagy a nyak bőrének állapotán is. Nem csak mély barázdák alakulnak ki, de a mindenki által jól ismert petyhüdt, lógó nyaki bőr is megjelenik, mely jelentősen képes rontani az arcról kialakított összképet, és persze sokkal idősebbnek mutathatja a tényleges koránál.

A nyakplasztika lehetőséget kínál

  • a gravitáció hatására kinyúlt bőr eltávolítására,
  • az esetlegesen szükségessé váló zsírleszívásra,
  • valamint a fiatalosabb kontúrok és tökéletes feszesség visszaadására.

Nem ritka, hogy arcplasztikával kombináltan kerül sor a nyakplasztika elvégzésére, ezzel megcélozva a még vonzóbb végeredményt. A szükséges kezelési terv felállítására minden esetben az egyéni adottságoknak és az elérni kívántaknak függvényében kerül sor. 

Ön mire kíváncsi?

Kinek ajánljuk?

Nyakplasztika előtt

Nyakplasztika után

Nyakplasztika árak

Vélemények

Telefonos ügyfélszolgálatunk reggel 8:00 és este 20:00 között fogad új érdeklődőket. Ha az Ön órája pillanatnyilag ezen kívüli időpontot mutat, kérjük használja a lenti űrlapot a bejelentkezéshez és 24 órán belül keresni fogjuk Önt!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Ebben a rövid cikkben azt fogjuk megvizsgálni, hogy pontosan mi is a menete egy nyakplasztikai beavatkozásnak.

Nyakplasztika előtt

Plasztikai sebészünkkel történő ingyenes előzetes konzultáció alkalmával felmérik majd a nyak állapotát, és megbeszélhetik, hogy milyen eljárás alkalmazása a leginkább eredményre vezető az érintett területtel kapcsolatban.

EKG-t, röntgent, laborvizsgálatokat mindenképpen el kell majd végezni. A Plasztikai Sebészeti Centrum egy helyen kínálja mindazokat a vizsgálatokat, melyeken a nyakplasztika előtt mindenképpen át kell majd esnie.

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy pácienseink ideje sokszor szűkre szabott, ezért a kényelem érdekében gyors és gördülékeny szolgáltatást kínálunk akkor is, ha a műtét előkészítéséről, az arra való felkészülésről van szó.

 A műtét előtti napokban nem árt, ha fokozottan figyel az egészséges táplálkozásra és megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre.
A műtét a kívánt eredmények és a szükséges beavatkozások függvényeként két órán át is eltarthat, de eredményeiben messze túlszárnyalja a hagyományos ránctalanítást és bőrfiatalítást.

Nyakplasztika előtte-utána képek

Nyakplasztika után

A beavatkozást követő éjszakát - csak úgy, mint a fülplasztika vagy a homlokplasztika esetén - Klinikánkon kell majd töltenie, ahol folyamatos orvosi felügyelettel is állunk rendelkezésére a tökéletes kényelem biztosítása mellett. Intézményünkben az ellátás olyan, akár egy igazi 5 csillagos hotelben.

A nyakplasztika után két hétig egy rugalmas szorítópántot kell viselnie annak érdekében, hogy a szövetek megfelelően letapadjanak, és a gyógyulási időszak felgyorsítható legyen. Ez a speciális pánt garantálja a beavatkozás eredményének tartósságát.

Mivel klinikánkon a legkorszerűbb felszívódó varratokat használjuk, így varratszedésre egyáltalán nem kerül majd sor, a rendszeres kontrollvizsgálaton viszont ajánlott megjelennie. A nyakplasztika során elért eredmények már néhány hét múltán jól láthatóak, de a végleges kép kialakulásához hat hónap szükséges.

 Pácienseink véleménye megegyezik abban, hogy a nyakplasztika segítségével valóban visszanyerhetőek a fiatalosabb kontúrok, a visszanyert magabiztosság, és a tükörbe pillantás során érzett elégedettség olyan érvek, melyek egyértelműen a nyakplasztika mellett szólnak.

Nyakplasztika árak

Klinikánkon egy nyakplasztika műtét kedvezményes ára ​645 000 forint​.

Pontos árajánlatot az ingyenes konzultáció során fogunk adni Önnek.

Nyakplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!