​Szem​öldökplasztika botoxszal és szálbehúzással

  • Azonnali eredmények
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Mivel munkában, a szabadidőnkben, és a magánéletünkben is nagy részben arcunkkal kommunikálunk, így teljesen érthető, ha egyáltalán nem mindegy számunkra, hogy annak állapotával mennyire vagyunk elégedettek. A szemöldökplasztika kifejezetten azoknak ajánlott, akik ezeken a területeken szeretnének változtatni, és az idő múlását megállítani.

Kinek ajánljuk a szemöldökplasztikát?


  • Önnek, ha a kezdeti szarkalábak idővel mély ráncokká alakultak
  • Önnek, ha mimikai ráncaik akkor is bosszús, vagy éppen szomorkás jelleget kölcsönöznek az arcnak, ha egyébként boldog és kiegyensúlyozott életet él.

Szemöldökplasztika előtt

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál egy helyen végzik el szakembereink mindazokat a szükséges vizsgálatokat, amelyekkel meggyőződnek általános állapotáról, meglévő betegségeiről.

Természetesen fontos szerep jut annak is, hogy minden részletről tájékoztassa a szakembereket, amely gyógyszerérzékenységét, vagy szedett gyógyszereit illeti.

Az előzetes konzultációk alkalmával felállításra kerülő kezelési tervnek szerves része, hogy a leendő beavatkozás lefolyásába és a műtét utáni teendőibe is beavatja szakemberünk. A felépülés a kímélő életmód és a javasoltak betartásának függvényeként gyorsítható fel.

Laborvizsgálatra, EKG-ra és röntgenre mindenképpen szükség lesz, ám ezeket Intézetünkben gyorsan, várakozás nélkül végezzük el, ezzel is megkönnyítve teendőit a műtét előtt.


​Szemöldökplasztika menete

A szemöldökplasztikát endoszkóp használatával végzi szakemberünk. A műtétet minden esetben altatásban végezzük.

A bemetszéseken keresztül bevezetett miniatűr optika segítségével a sebész az operáció folyamán egy monitoron követi nyomon az elvégzett korrekciókat,és így rögzíti a csonthoz, vagy a csonthártyához a lágyabb részeket és az izmokat, megcélozva a korábbi elhelyezkedésüket a természetes fiatalosság érdekében.

Az előzetes konzultáción egyeztetettek értelmében a kívánt hatás eléréséhez általában körülbelül másfél-két órás műtéti idő szükséges, mely során a homlokon jelentkező vízszintes, és a szemöldök közötti ráncok kerülnek eltüntetésre.

A bemetszéseket a hajtőnél ejti a beavatkozást végző plasztikai sebész. Négy-öt apró bemetszésre lesz szükség, melyek gyógyulás után méretüknél és elhelyezkedésüknél fogva is szinte teljesen láthatatlanok maradnak.

Nem csak a ráncok eltüntetése képezi a ​szemöldökplasztika részét, hanem a megereszkedett lágy részeket is meg kell emelni a tökéletes végeredmény érdekében.


​Szemöldökplasztika után

A beavatkozás után kontrollvizsgálatokon kell majd részt vennie, de varratszedésre nem lesz szükség, hiszen a legújabb és legmegbízhatóbb típusú felszívódó varratokat használjuk ezen műtét során.

A Klinikánkon töltött egy éjszaka után akár már a zuhanyozás is megoldható otthonában. Az érintett területre vízálló kötés kerül a maximális kényelem és minél nagyobb szabadság érdekében.

Az első pár héten mindenféleképpen kerülendő a fizikai aktivitás, és érdemes kihagyni a napozást, szaunázást és szoláriumozást is az életünkből ebben az időszakban.

A mimikai ráncok eltüntetésénél szükségessé válhat az izomrostok átvágása, vagy azok eltüntetése is.Körülbelül két hét után már dolgozhat, hiszen addigra a fájdalmak jelentősen enyhülnek, melyek egyébként fájdalomcsillapítókkal remekül kezelhetőek az első néhány napon.


Szemöldökplasztika vélemények

​Decemberben voltam Önöknél először, majd január közepén. Köszönetet szeretnék mondani elsősorba az orvosomnak DR.SOBOR GYÖRGYNEK aki visszaadta az életkedvemet,és széppé varázsolt. Hatalmas köszönettel tartozok az intézmény KEDVES DOLGOZÓINAK mert nagyon lelkiismeretesen foglalkoztak velem, és mindenben segítettek. Nagyon megkönnyítették a lábadozásomat!!! Bárki aki ilyen műtétre vállalkozik csak Önöket fogom ajánlani. Mégegyszer NAGYON KÖSZÖNÖK MINDENT.

​Erzsébet

Szeretném megköszönni mind az orvosom, mind az ápolók munkáját. Mindenki igazán figyelmes, kedves és segítőkész volt.

​​Brigitta

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnél alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!