​Szemöldökplasztika 

botoxszal vagy szálbehúzással

  • Azonnali eredmények
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Nyugat-európai színvonal luxuskörnyezetben

Nemzetközileg elismert plasztikai sebészek

Páciens központú csapat 24 órás rendelkezésreállással

Minden egy helyen: konzultáció, vizsgálat, műtét

Műtét akár 1-2 napon belül

Részletfizetési lehetőség

Mivel munkában, a szabadidőnkben, és a magánéletünkben is nagy részben arcunkkal kommunikálunk, így teljesen érthető, ha egyáltalán nem mindegy számunkra, hogy annak állapotával mennyire vagyunk elégedettek. A szemöldökplasztika kifejezetten azoknak ajánlott, akik ezeken a területeken szeretnének változtatni, és az idő múlását megállítani.

Kinek ajánljuk?

  • Önnek, ha a kezdeti szarkalábak idővel mély ráncokká alakultak
  • Önnek, ha mimikai ráncaik akkor is bosszús, vagy éppen szomorkás jelleget kölcsönöznek az arcnak, ha egyébként boldog és kiegyensúlyozott életet él.

​Szemöldökplasztika előtt

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál egy helyen végzik el szakembereink mindazokat a szükséges vizsgálatokat, amelyekkel meggyőződnek általános állapotáról, meglévő betegségeiről.

Természetesen fontos szerep jut annak is, hogy minden részletről tájékoztassa a szakembereket, amely gyógyszerérzékenységét, vagy szedett gyógyszereit illeti.

Az előzetes konzultációk alkalmával felállításra kerülő kezelési tervnek szerves része, hogy a leendő beavatkozás lefolyásába és a műtét utáni teendőibe is beavatja szakemberünk. A felépülés a kímélő életmód és a javasoltak betartásának függvényeként gyorsítható fel.

Laborvizsgálatra, EKG-ra és röntgenre mindenképpen szükség lesz, ám ezeket Intézetünkben gyorsan, várakozás nélkül végezzük el, ezzel is megkönnyítve teendőit a műtét előtt.

​Szemöldökplasztika menete

A szemöldökplasztikát endoszkóp használatával végzi szakemberünk. A műtétet minden esetben altatásban végezzük.

A bemetszéseken keresztül bevezetett miniatűr optika segítségével a sebész az operáció folyamán egy monitoron követi nyomon az elvégzett korrekciókat,és így rögzíti a csonthoz, vagy a csonthártyához a lágyabb részeket és az izmokat, megcélozva a korábbi elhelyezkedésüket a természetes fiatalosság érdekében.

Az előzetes konzultáción egyeztetettek értelmében a kívánt hatás eléréséhez általában körülbelül másfél-két órás műtéti idő szükséges, mely során a homlokon jelentkező vízszintes, és a szemöldök közötti ráncok kerülnek eltüntetésre.

A bemetszéseket a hajtőnél ejti a beavatkozást végző plasztikai sebész. Négy-öt apró bemetszésre lesz szükség, melyek gyógyulás után méretüknél és elhelyezkedésüknél fogva is szinte teljesen láthatatlanok maradnak.

Nem csak a ráncok eltüntetése képezi a ​szemöldökplasztika részét, hanem a megereszkedett lágy részeket is meg kell emelni a tökéletes végeredmény érdekében.

 A mimikai ráncok eltüntetésénél szükségessé válhat az izomrostok átvágása, vagy azok eltüntetése is.

​Szemöldökplasztika után

A beavatkozás után kontrollvizsgálatokon kell majd részt vennie, de varratszedésre nem lesz szükség, hiszen a legújabb és legmegbízhatóbb típusú felszívódó varratokat használjuk ezen műtét során.

A Klinikánkon töltött egy éjszaka után akár már a zuhanyozás is megoldható otthonában. Az érintett területre vízálló kötés kerül a maximális kényelem és minél nagyobb szabadság érdekében.

Az első pár héten mindenféleképpen kerülendő a fizikai aktivitás, és érdemes kihagyni a napozást, szaunázást és szoláriumozást is az életünkből ebben az időszakban.

Körülbelül két hét után már dolgozhat, hiszen addigra a fájdalmak jelentősen enyhülnek, melyek egyébként fájdalomcsillapítókkal remekül kezelhetőek az első néhány napon.

​Szemöldökplasztika vélemények

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnél alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Kedves Látogatóink!

 

Nagy sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult helyzet miatt határozatlan ideig felfüggesztjük a műtéteket és a konzultációkat.

Amennyiben ingyenes konzultációra szeretne bejelentkezni, töltse ki a jelentkezési űrlapot és a vírushelyzet normalizálódását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szép napot kíván a Plasztikai Sebészeti Centrum!