Aranyszálas arcfiatalítás

Klinikánkon jelenleg az aranyszálas arcfiatalítás nem elérhető. ​

Engedje meg, hogy ajánljuk Önnek központi oldalunkat az arcfiatalításról!

A fiatalos megjelenés érdekében manapság sokféle lehetőséget kihasználhatunk. A plasztikai sebészettel foglalkozó klinikákon élhetünk a szemhéjplasztika, a nyakplasztika vagy az arcplasztika előnyeivel. De mi a helyzet akkor, ha ezeket túlságosan drasztikus megoldásoknak tartjuk? Napjainkban már műtét nélkül is éveket fiatalodhatunk a megfelelő eljárások választásával.

Az arcbőr az évek múlásával veszít feszességéből, és a legjobb arckrémekkel sem lehet bejuttatni olyan hatóanyagokat, melyek eltüntetnék a ráncokat és visszaadnák a megfelelő hidratáltságot. Nem véletlen választják egyre többen azokat a kezeléseket, melyeknek köszönhetően a bőr regenerációs folyamatai beindíthatóak, és ilyen módon eltüntethetőek a ráncok és a petyhüdtség is.

Az aranyszálas arcfiatalítás menete

A kezelés során a sebész a bőrfelszín alá 24 karátos aranyszálakat vezet be injekciós tűk segítségével. A körülbelül 35 mm-es mélységben, tulajdonképpen hálószerűen elhelyezett aranyszálak nem érintik az idegeket, és semmilyen hatással nincsenek a mimikára. Ellenben gondoskodnak arról, hogy a páciensek éveket fiatalodjanak és az egész bőr tapintása sokkal hamvasabb legyen.

A bevezetéshez a szakember egy speciális bevonattal rendelkező segédszálat is használ. Ennek oka nem más, mint az, hogy az aranyszál igen törékeny. Ezt, és persze a bevezetési pontokra helyezett tapaszokat hamarosan el lehet távolítani. Az orcákba körülbelül egy méter hosszúságú aranyszál kerül bevezetésre.

A beavatkozást helyi érzéstelenítésben sebész végzi, steril műtőben. Fontos tudni, hogy már az aranyszál befűzése előtt is kerülni kell a kozmetikai kezeléseket. Ezekről utána is le kell mondani legalább hat hétig, de az arcmasszázs, a szauna és a gőzfürdő is tiltólistán vannak, csakúgy, mint a megerőltető sportok. Az odafigyelés azonban megéri, hiszen minimális beavatkozással érhetőek el látványos eredmények, méghozzá tulajdonképpen műtét nélkül.

Az aranyszálas zsírbontás működése

Az aranyszálak hatására javul a bőr oxigén-és vérellátása. Hasonlóan más szálbeszövéses technikákhoz, a szervezet kollagén termeléssel reagál, mely az egész arcra jótékony hatással van. Mivel az aranyat biosemleges anyagként tartjuk számon, így allergiás reakciótól biztosan nem kell tartani. Nem jár semmilyen mellékhatással a beavatkozás, és eredményei messzemenően meghaladják az egyéb, hasonló eljárásoknál tapasztaltakat.

Az aranyszál arcfiatalítás eredményét körülbelül egy hónap múlva lehet majd látni, és meglepően sokáig, akár 8-10 évig is fiatalos arcbőrnek örvendhetnek a páciensek. Ez az időtartam a bioszálas arcfiatalítás esetében mindössze két év szokott lenni. Megéri tehát elgondolkodni azon, hogy az aranyszálas megoldás mellett tegyük le a voksot.

Mi történik pontosan a beavatkozás során?

A hidratált, rugalmas arcbőr nélkülözhetetlen annak érdekében, hogy nap mint nap elégedetten tekinthessünk a tükörbe. Nem csak az évek múlása lehet rossz hatással az arcbőr állapotára, hanem bizony az egészségtelen életmód, a nem megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, vagy például egyes környezeti tényezők is.

Ugyan az odafigyelésen sok múlik, és nem mindegy a szervezet mikroelemekkel való ellátottsága sem, de a ráncok gyakran tényleg csak a megfelelő szépészeti beavatkozással tüntethetőek el. E tekintetben az aranyszálas arcfiatalítás kifejezetten hosszú távú eredményeket ígér. A beavatkozás minimális kellemetlenségéért cserébe éveket fiatalodhatunk, s ezt az állapotot akár tíz éven át konzerválhatjuk.

Ingyenes konzultáció

Szálbefűzéses arcfiatalításon gondolkodik? Nem tudja, melyik lenne az ideális megoldás az Ön számára? Megéri szakemberrel konzultálni, aki egyéni adottságainak megfelelően javasolja egyik vagy másik kezelést.

A dohányzók általában korábban tapasztalhatják magukon az arcbőr öregedésének jeleit. Számukra kifejezetten ajánlott a megoldás, de gyakorlatilag harminc év felett bárkinek, aki szeretné hosszú távon is megőrizni fiatalos vonásait.

Klinikánkon jelenleg az aranyszálas arcfiatalítás nem elérhető.

​Engedje meg, hogy ajánljuk Önnek központi oldalunkat az arcfiatalításról!