Arcfiatalítás hyaluronnal

A hyaluronsavas ráncfeltöltést régóta eredményesen használják a vonzó, fiatalos külső megvalósítása érdekében. Az alapanyag tulajdonképpen teljesen természetes, egyébként is megtalálható a bőrben, ám mennyisége az idő múlásával csökken. Az öregedés jeleként észlelhető ráncokért azonban nem csak ez tehető felelőssé, hanem számos egyéb tényező is.

Ugyan kétségtelen, hogy a ráncosodás genetikai hajlamra is visszavezethető, de a napfény, a dohányzás, az életmód, és a folyadékbevitel szintén hatással vannak az arcbőr állapotára. Az évek múlásával, ahogyan csökken a hyaluronsav mennyisége, a ráncok egyre mélyülnek, és akár beesetté is válhat az arc. Mivel napjainkban a megjelenés rendkívül fontos, ezért egyre többen döntenek úgy, hogy valamilyen arcfiatalító kezelésnek vetik alá magukat.

Ezek a klasszikus arcplasztikával szemben sokkal egyszerűbben kivitelezhetőek, és akár azonnal vissza is lehet térni a mindennapi tevékenységhez. A területen kifejezetten népszerű a hyaluronsavval történő ráncfeltöltés, mely már rutin beavatkozás, és mindössze 20-40 perc alatt elvégezhető.

Rutin beavatkozás

A szálbehúzásos technikával szemben akár kevesebb szúrással is megúszhatjuk a hyaluronsav kritikus helyekre történő befecskendezését. Mind az árak, mind a kezelés időtartama attól függ, milyen mennyiségű, mennyire mély ráncokkal rendelkezik a páciens, és mit szeretne elérni a módszerrel. A személyes arcfiatalítás konzultációt követően akár 15 perc is elég lehet ahhoz, hogy a kritikus helyekre bejuttassa a szakember a töltőanyagot.

Ez ekkor még igen képlékeny, és a tökéletes eloszlatás ujjbegyekkel történő masszírozással még inkább elérhető.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!

Vízmegkötő hatás

Mint már említettük, a hyaluronsav természetes alapanyag, így semmilyen allergiás reakcióval nem kell számolni. A bőrbe bejuttatva azt megköti a vizet, és így tulajdonképpen kitölti a ráncok képezte redőket. A beavatkozás után két-három hétre van szükség ahhoz, míg a végleges képet láthatjuk a tükörben, és egy-másfél éven át ennek örvendhetünk. S hogy mitől függ az eredmény tartóssága?

Előre megmondani nagyon nehéz, hiszen mindannyian más és más életviteli szokásokkal rendelkezünk. A genetika alapvető fontosságú, de ha kerüljük az erős UV-sugárzást, a szoláriumozást, és sok folyadékot fogyasztunk, akkor a következő feltöltésig akár másfél év is eltelhet.

Minimális kellemetlenség

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kezelés minimális kellemetlenséggel jár csupán, hiszen egészen vékony tűt használ a szakember. Kis duzzanatra lehet utána számítani, ám ez jegeléssel gyorsan lelohad. A hyaluronsavas arcfiatalítás népszerűsége részben abban is rejlik, hogy rendkívül gyors és szövődménymentes eljárásról van szó esetében.

Sokan vannak, akik munkájuk és mindennapi elfoglaltságaik mellett nem tudják bevállalni a hetekig tartó felépüléssel járó plasztikai beavatkozást. Számukra kitűnő választásnak bizonyul a látványos eredményeket nyújtó hyaluronsavas ráncfeltöltés.

Milyen hatás érhető el?

Érdemes személyes konzultáción keresztül tájékozódni a várható hatásról. A szakemberrel egyeztethetőek az elképzelések, így olyan esztétikus eredményt valósíthat meg a profi, amilyennel biztosan elégedettek lehetünk páciensként. A megfelelő tűhasználattal és a töltőanyag szakszerű eloszlatásával még a legapróbb ráncok is kisimíthatóak, aminek előnyeit a mindennapi magabiztosságon garantáltan megérezhetjük.

Egyre népszerűbb, biztonságos beavatkozás

Vannak, akik a botox injekcióval kapcsolatban attól tartanak, hogy természetellenes lesz az eredmény, pláne, sokszori ismétlés után. Ettől a hyaluronsav befecskendezésével nem kell tartani. Az arc vonásai megőrizhetőek, és gyakorlatilag a fiatalos külsőn kívül más nyoma nem lesz annak, hogy a páciens bármilyen szépészeti beavatkozáson vett volna részt.

Nem csak a sztárok választják egyre gyakrabban ezt a megoldást a fiatalodásra, hanem tulajdonképpen bárki. Az árak elérhetőek, az eredmények pedig magukért beszélnek.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!