Bioszálas arcfiatalítás

Az évek múlása egyértelmű hatással van az arcbőr állapotára. A szoláriumozás, az UV-sugárzás, vagy a folyadékbevitel elhanyagolása mind negatívan befolyásolják az öregedés jeleit, ám még a teljes odafigyeléssel sem állíthatjuk meg az időt.

Az arcplasztikán túl számos olyan, műtétet nem igénylő beavatkozás létezik, melyek segítségével éveket fiatalodhatunk. Ezek közül egy a bioszálas arcfiatalítás, mely során felszívódó sebészeti szálat juttat a szakember az arcbőr mély rétegeibe. Ezek a szálak felszívódásuk során aktivizálják azokat a folyamatokat, melyeknek köszönhetően a ráncok kisimulnak és vonalak feszesebbé válnak.

Minimális fájdalom, két évig tartó hatás

A hasonló arcfiatalító módszerekkel kapcsolatban a leggyakrabban felmerülő kérdés az szokott lenni, hogy mennyire fájdalmas az eljárás. A bioszálas arcfiatalítás vélemények megegyeznek abban, hogy a vártaktól messze elmarad az érzett kellemetlenség, vérzéssel pedig az alkalmazott eszközök speciális kialakításánál fogva nem kell tartani. A gyógyulási idő gyors, a hatékonyság pedig ismételt kezeléssel megsokszorozható. Alapvetően elmondható, hogy legalább tíz évet fiatalodhatunk az eljárással, és ez a hatás akár két éven át is megmarad.

A bioszálas arcfiatalítás menete

A kezelés mindössze körülbelül harminc percig tart és egy speciális tű segítségével juttatja be a szakember az érintett bőrterületekre a felszívódó szálakat. A tű felépítésének köszönhetően úgy távolítható el, hogy a szálak a bőrben maradnak. A helyi érzéstelenítésnek hála minimális kellemetlenséggel jár, de az ismételt eljáráson részt vevő vendégek akár érzéstelenítés nélkül is gond nélkül túl vannak a beavatkozáson. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a kívánt hatás elérése érdekében legalább húsz szálat célszerű befűzni.

Mennyi a szálbehúzásos arcfiatalítás ára?

A klinikák és szépészeti kezelésekkel foglalkozó szalonok a bioszálas bőrfeszesítés árát a behúzott szálak függvényében szokták megadni. Az árak szolgáltatótól függően eltérőek, de a húsz szálas kezelések általában 350-500 ezer forint környékén alakulnak. A bőr állapotának függvényében személyre szabott kezelési tervet érdemes felállítani. Fiatalabb korban elegendő lehet a 20 szál behúzása, de az ismételt kezeléssel a hatékonyság fokozható.

A bioszálas arcfiatalítás árak ezeknél akár magasabbak is lehetnek akkor, ha a felkar, vagy a comb belső felületén kerül bevetésre a módszer. Ezeken a területeken korábban kizárólag plasztikai műtéttel lehetett segíteni, ám ma már a szálbehúzás is egyfajta megoldást kínál, mely a műtéti hegek elmaradásával mind nagyobb népszerűségnek örvend.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!

Mikor javasolt a finomszálas arcfiatalítás?

A szálbehúzásos módszereknek több fajtáját is ismerjük. Közülük a finomszálas arcfiatalítás főként az arc kontúrozásakor és annak feszesítésekor javasolt. Nem csak az arc területén vethető be, hanem a nyak esetében is, sőt, a toka zsírpárnái is csökkenthetőek ilyen módon. Mindazoknak a nőknek és férfiaknak remek választás lehet, akik szeretnék elkerülni az arcplasztika kellemetlenségeit és hosszas felépülési idejét.

Az arcfiatalítás szálbehúzással más módszerekhez képest kíméletes eljárásnak bizonyul. A plasztikai sebészek közül is sokan azon a véleményen vannak, hogy a problémát a gyökereknél érdemes kezelni. Célszerű tehát a bőrt arra késztetni, hogy természetes védekező és regeneráló mechanizmusánál fogva váljon feszesebbé és fiatalosabbá. Míg a hialuronsavas ráncfeltöltéssel vagy a botox injekcióval úgymond tüneti kezelés történik, addig a szálbehúzásos arcfiatalítás mélyebben fejti ki hatásait és eredménye is hosszabb ideig tart.

A kezelés módjától, technikájától, és persze a kiindulási állapottól függően akár két éven keresztül is élvezhetjük, hogy tíz évvel fiatalabb énünket láthatjuk viszont a tükörben. A beavatkozás utáni kezdeti duzzanat és bőrpír hamar elmúlik, és az esetlegesen előforduló fájdalomnak is spontán búcsút mondhatunk. Bár elsőre talán komoly beavatkozásnak tűnhet a tűk használata miatt a kezelés, de a tapasztalatok szerint is egy maximálisan tolerálható eljárásról van szó esetében.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!