A zsírleszívás egyik legnépszerűbb formája: injekciós zsírbontás

Klinikánkon jelenleg az injekciós zsírbontás nem elérhető. Helyette had ajánljuk Önnek a hatékonyabb és tartósabb, műtéti eljárással történő zsírleszívást!

Az injekciós zsírbontás egy rendkívül gyors, egyszerű, és kifejezetten hatékony megoldás abban az esetben, ha a célunk a zsírpárnák mielőbbi eltüntetése úgy, hogy közben sem diétáznunk, sem mozognunk nem kell. A módszer nem csak biztonságos és megbízható, hanem teljesen végleges hatást is garantál, lévén nem összezsugorítja a szervezetünkben megtalálható zsírsejteket – mint a mozgás vagy a fogyókúra –, hanem elpusztítja őket, amelynek eléréséhez akár már 3-4 kezelés is elegendő.

Mikor ajánlott az injekciós zsírbontás?

Az injekciós zsírbontás a tapasztalatok szerint általában akkor ajánlott a leginkább, ha mindent, de valóban mindent kipróbáltunk már korábban a fogyás érdekében, de a zsírpárnák csak nem akartak leolvadni rólunk, esetleg még maradt egy-két olyan kiló, amivel nem tudunk megbirkózni, bármennyire is szeretnénk.

Mindezen felül szintén ajánlott az injekciós zsírbontás azoknak, akik egy jól megcélzott területről szeretnének leadni pár dekát vagy kilót, azonban félnek a műtéti eljárásoktól, ezáltal például a zsírleszívástól, hiszen az injekciós kezelés minden esetben ott fejti ki a hatását, ahol alkalmazásra kerül.

Milyen területeken alkalmazzák?

Álltól lefelé pedig teljes testünkön lehetőségünk van alkalmazni ezt a szépészeti beavatkozást, így legyen szó a toka, a has, a felkar, a csípő, a fenék, a comb vagy a térd zsírrétegeinek eltüntetéséről. Az injekciós zsírbontás ugyanis pontosan ott fejti ki hatását, ahová befecskendezésre kerül, ezáltal ha szeretnénk úgy leadni egy kicsit a fenekünkből, hogy közben a mellünk nem veszít a méretéből, akkor ezzel a kezeléssel makulátlan eredményt érhetünk el.

Hogyan hat szervezetünkre az injekciós zsírbontás?

Az injekciós zsírbontás bár első blikkre egy kicsit ijesztően hangzik, azonban aggodalomra semmi ok, csak és kizárólag az orvostudomány által ismert, bevizsgált és engedélyezett anyagok kerülnek alkalmazásra a kezelés során. Hogy egészen pontosak legyünk, egy olyan zsírbontó enzim kerül ilyenkor befecskendezésre, ami a szervezetünkben is megtalálható kis mennyiségben – ez nem más, mint az epesav –, amely a megfelelő helyen képes megtámadni a zsírsejtek falát, és ezáltal elpusztítják őket úgy, hogy a kiszabaduló zsírsavak a szervezetben feloldódva, a nyirokrendszeren át, a májon és a vesén keresztül természetes úton eltávoznak a szervezetünkből.

Az injekciós zsírbontás egy végleges, visszafordíthatatlan eljárás, aminek során örökre megszabadulhatunk az elhalt zsírsejtektől. Nagy előnye, hogy mivel folyamatosan és fokozatosan kerül adagolásra, ezért a zsír fokozatosan távozik a szervezetünkből, miközben a bőr a kezelt terület felett nem marad ráncos, hiszen bőven marad ideje összehúzódni, így akár több kiló esetén is feszes marad.

Ez a módszer egyik legnagyobb előnye is a hagyományos zsírleszívással szemben, amely nem elég, hogy műtéti eljárás, amely altatásban készül, mindemellett a nagyobb mennyiségű zsír eltüntetésekor a bőr teljesen egyenetlen felületűvé válik, megereszkedik, és sok esetben ezt újabb korrekciós műtétnek kell követnie.

Az injekciós zsírbontás menete

Az injekciós zsírbontás során a speciális hatóanyag közvetlenül a zsírszövetbe kerül beinjekciózásra, a terület méretétől, valamint a probléma nagyságától függően általában 2-4 tűszúrással. Mivel a zsírbontó enzimek mellett rendszerint érzéstelenítőt is kapnak a páciensek, ezért a kezelés – amely átlagosan 20-30 percet vesz igénybe – szinte teljesen fájdalmatlan, és a legtöbb esetben már 3-4 alkalom is elegendő ahhoz, hogy látható, sőt tartós eredmény szülessen.

A kezelések természetesen ismételhetők, azonban mindegyik között legalább 3-4 hétnek kell eltelnie, miközben felépülési idő szinte nincs is, hiszen a kisebb véraláfutások vagy duzzanatok rendszerint 1-2 napon belül elmúlnak.

Klinikánkon jelenleg az injekciós zsírbontás nem elérhető. Helyette had ajánljuk Önnek a hatékonyabb és tartósabb, műtéti eljárással történő zsírleszívást!