Megereszkedett mellek - Mit tehetek a lógó mellek ellen?

Ismerje meg a témát közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A megereszkedett mellek egy gyakori jelenség, a gyakorlatban azt jelenti, hogy a mellek nem rendelkeznek olyan tartással, mint a normál mellek, hanem inkább lógnak a mellkason. Azonban ettől függetlenül a mellek nem feltétlenül “rosszak” vagy laposak! A megereszkedés általában kétféle módon jelentkezik: így fejlődtek a mellek, tehát természetétől fogva ilyen, illetve a bőr tulajdonságaiból adódóan a kor előrehaladtával természetesen megereszkednek a mellek. A kialakulás okától függetlenül a megereszkedett melleket lehet kezelni, általában felvarrással, vagy kombinált mellplasztikával (felvarrás és implantátum behelyezése, nagyobbítás)

➔ Megereszkedett mellek megszüntetése kedvezménnyel, ingyenes konzultációval! Ismerje meg az akció részleteit!

A megereszkedett mellek diagnózisa

Nem igényel különösebb diagnosztikát a megereszkedett mellek jelensége, mivel általában szemmel látható, és egy gyakorlott plasztikai sebész még azt is kiszúrja, hogy van-e aszimmetria a melleknél. Ilyen mell esetén árulkodó, hogy a mellbimbó is enyhén lefelé irányul. 

Plasztikai műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Milyen kezelési lehetőségek vannak?

Kétféle lehetőség van: tartós eredményt garantáló kezelések vagy pedig a “tüneti” kezelések. A második kategóriába azok az eljárások és megoldások tartoznak, amelyek valamennyire segíthetnek a probléma kezelésében, de nem tartósak, és sokszor nem is működnek. Az első csoportba pedig egyértelműen a mellplasztikai műtétek tartoznak, mivel ezek garantálnak tartós megoldást.

Otthoni megoldások megereszkedett mell ellen

Optikai megoldás - a megfelelő melltartó

A megereszkedett mell egyik első tipikus kezelési módja a megfelelő melltartó kiválasztása. Ha egyszerűen csak arra vágyik, hogy a dekoltázsa szebb legyen, akkor egy jó melltartóval ezt el lehet érni. Természetesen nincsenek “csodamelltartók” amelyek akkor is tartják a melleket, amikor nem is viseli őket! Azonban látszatra javítható a helyzet, így ez egy elfogadható megoldás lehet.

A megereszkedett mell edzése

Természetes dolog, hogy az interneten kutatva rábukkanjunk előbb vagy utóbb a különböző edzéstervekre, amelyek megemelik a mellett. Persze a videók többségében olyan hölgyek végzik a gyakorlatokat, akiknek alig volt megereszkedve a melle és bőven a 20-as éveikben járnak. Jelentős változást nem lehet elérni a tornával, bár ha időben - tehát még a megereszkedés előtt (terhesség, szülés előtt, illetve fiatalon) - elkezdjük az edzést, akkor lehetséges késleltetni a folyamatot. Visszafordítani nem igazán lehet, mivel nem a mellizom ereszkedik meg, hanem a bőrfelület.

A csodaszerek

Ezekről annyit érdemes tudni, hogy nem létezik működő, megfizethető és tartós szer a megereszkedett, illetve a kis mellek korrekciójára. Az ilyen műtét nélküli csodamegoldásokról szóló cikkünk elérhető itt, érdemes megnézni!

A valódi megoldás: plasztikai sebészeti beavatkozás - korrekció

Az első lépés amit meg kell tenni, az a konzultáció kérése. Akár elhatározta már, hogy “megcsináltatja” a melleit, akár nem, a legfontosabb megismerni a lehetőségeket. Klinikánkon egy konzultáció során elmondhatja az elképzeléseit, orvosa elmondja javaslatait, és idővel biztos, hogy megtalálják a közös nevezőt. Így garantáltan elégedett lesz majd a végeredménnyel.

Kétféle beavatkozás lehetséges: a mellfelvarrás és a mellnagyobbítás.

Megereszkedett mell felvarrása

Ez a legáltalánosabban elterjedt eljárás a megereszkedett mellek esetén. Ha van elegendő mellszövet, tehát jó a térfogata a mellnek, egy felvarrással megszüntethető az ereszkedettség, és látványos eredmény érhető el. A műtét viszonylag egyszerű: a sebész eltávolítja a felesleges szöveteket (főleg bőrt) és kialakítja az új mellformát. A legtöbbször alig 1-1,5 óra a beavatkozás, és a műtétet követően azonnal látható a hatás. Később, ahogy az idő múlik, lehetséges, hogy szükség lesz újabb felvarrásra, de normál életvitel mellett is 5-10 évet megmarad a kívánt állapot.

A megereszkedett mell nagyobbítása

Gyakran érkeznek úgy a vendégek, hogy nagyobb melleket szeretnének. És gyakran kiderül, hogy megereszkedett a mellük, és nem ideális a térfogat sem. Ilyenkor a tökéletes eredményt leginkább a kombinált mellplasztika jelenti, ami mellfelvarrást és mellimplantátum behelyezést takar. Ez az egyik legkomplexebb műtét, ami több órát is igénybe vesz, a gyógyulás is viszonylag hosszú, de az eredmény önmagáért beszél majd! A kombinált mellplasztika során a sebész eltávolítja a fölösleges szövetet, elhelyezi az implantátumot, és létrehozza az új formát és méretet. 

➔ Megereszkedett mellek megszüntetése kedvezménnyel, ingyenes konzultációval! Ismerje meg az akció részleteit!

Összefoglalva

A megereszkedett mell egy általános jelenség, ami nem csak a korral, de sokszor sajátos genetikai adottságokkal alakul ki, gyakran már fiatal korban. Ha tartós és biztos megoldást szeretne, akkor érdemes konzultálni szakorvossal, akik szívesen állnak rendelkezésére. Előfordulhat, hogy a felvarrás elegendő, de lehet kombinálni nagyobbítással is a tökéletes és látványos eredményért!

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes mellplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Kapcsolódó cikkeink


FDA minősítésMit jelent ez és miért fontos Önnek?Ismerje meg a témát közelebbről

FDA Minősítés » Mit jelent ez és miért fontos Önnek?

Mit jelent a rippling mell vagy más néven a wrinkling mell?Ismerje meg

​Mit Jelent A Rippling Mell » Más Néven A Wrinkling Mell?

Mi az a tyúkmell és mit érdemes tudni róla?Tölcsérmellkas kezeléseIsmerje meg a

Mi Az A Tyúkmell? » Minden, Amit Érdemes Tudni Róla?
Plasztikai műtétek 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Plasztikai műtétek 10% kedvezménnyel + 1 évig árgarancia és ingyenes kontroll. Csak korlátozott ideig! Tovább az akció részleteire