Mennyibe kerül ma egy zsírleszívás?

A zsírleszívás ára nagy általánosságban rengeteg tényezőtől függ, ezáltal messze nemcsak attól, hogy milyen szakembert, milyen helyet, külföldet vagy belföldet választjuk-e a műtéthez, hanem attól is, hogy milyen módszer mellett döntünk. Egy átlagos zsírleszívás árlista éppen ezért rendkívül változatos árakat tartalmazhat, és sok esetben ugyanazon kezelésekért rendre elképesztően változatos árakat kérhetnek el a szakemberek, ezáltal az orvosok és a magánkórházak, illetve beavatkozás függvényében a szépségszalonok.

A zsírleszívás ára ugyanakkor a legjobban talán úgy csoportosítható a legkönnyebben, hogy milyen beavatkozásról is beszélünk. Ennek függvényében ugyanis vannak az úgynevezett műtéti módszerekkel kivitelezhető, drágább alternatívák, valamint természetesen az olcsóbb, leginkább a kozmetikai kezelések szintjét megütő megoldások, amelyek relatíve alaposan befolyásolhatják azt, hogy mennyibe kerül egy zsírleszívás.

Amit nagyon fontos megjegyezni és kiemelni a témában, hogy amennyiben a zsírleszívást fontolgatnánk, akkor minden esetben azzal kezdjük, hogy alaposan körbekérdezünk a témában, és több zsírleszívás árlista megtekintése, valamint tanulmányozása alapján próbálunk meg dönteni. Kis túlzással ugyanis ahány ház, annyi szokás ezen a téren, így nem kizárt, hogy valahol olcsóbban, esetleg ugyanolyan áron, de jobb körülmények között juthatunk hozzá ugyanahhoz a kezeléshez.

Zsírleszívás

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a felesleges zsírnak!

A drágább zsírleszívásról

A drágább plasztikai műtéti általában csak relatíve tekinthető drágábbnak, hiszen a zsírleszívása ára ebben az esetben azért magas, mert egy komplett műtéti beavatkozásról van szó, ami meglepően sok tételből tevődik össze. Ilyenkor ugyanis ki kell fizetni a műtéti altatást, valamint egy éjszakát a kórteremben – általában 100 ezer forintnak megfelelő összeg –, a helyi érzéstelenítést – további 50 ezer forint –, valamint olyan terület esetén azt a speciális ruhát, amely hozzásegíti bőrünket ahhoz, hogy újra organizmusba tudjon lépni szervezetünkkel.

Eddig tehát a zsírleszívás ára 150-200 ezer forintnak megfelelő összeg, amibe azonban konkrétan a műtét összege és költsége még nem lett beleszámolva. Ennek az összegét általában az határozza meg, hogy milyen régióból kell leszívnia a zsírt a beavatkozást végző doktornak. Ez ugyanis meghatározza, hogy milyen hosszú, milyen bonyolult és mennyire összetett lesz a műtét, ezáltal minél kényesebb területről beszélünk, minél tovább tart a beavatkozás, az annál jobban feljebb tornázza majd a zsírleszívás árát.

Az olcsóbb zsírleszívásról

Az olcsóbb zsírleszívás nem összekeverendő a plasztikai műtéti beavatkozással, sőt mi több, inkább tekinthető zsírbontásnak, és többször alkalmazandó szépészeti kezelésnek. Ilyen például az ultrahangos zsírbontás is, aminek a lényege, hogy nem kell hozzá műtétet végrehajtani, egy speciális géppel ugyanis ultrahangos hullámokkal kerülnek kvázi szétrobbantásra a zsírsejtek. Az ilyen eljárás jellemzően lényegesen olcsóbb, mint a műtéti zsírleszívás ára, ellenben többször kell alkalmazni ahhoz, hogy hatásos legyen.

A zsírleszívás ára itt is testrészfüggő, ennek megfelelően 5 és 15 ezer forint körüli összeggel számolhatunk kezelésenként. Egy kezeléssel azonban nem érünk el jelentős változást, éppen emiatt gyakran akár 10-15 alkalomra is szükségünk lesz, így a teljes kúra ára akár a 200 ezer forintot is meghaladhatja majd.

Zsírleszívás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!