Mommy makeover – Az anyukák plasztikai csomagja

Ismerje meg a témát közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

Mellplasztika 30% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

A mommy makeover egy olyan esztétikai beavatkozásokat tartalmazó csomag, ami kifejezetten kismamák számára ajánlott, tehát magyarul nevezhetjük akár mami átalakulásnak, vagy anyuka visszaváltozásnak is. Az eljárás segít a szülésen átesett hölgyeknek, hogy újra legjobb formájukba kerüljenek és hozzájárul a szülés utáni változások mérsékléséhez. A mai sebész technológiával lehetséges a korábbi test visszanyerése, éppen ezért egyik kismamának vagy nőnek sem kell a terhesség miatti változásoktól tartani!

A plasztikai műtét segíthet, és így korrigálható a mellek megereszkedése, a lógó, nem feszes has vagy a túlzott zsírfelesleg eltávolítása is lehetséges. Éppen ezért a mommy makeover egy olyan közkedvelt módszer, ami több biztonságos, fájdalommentes műtétet is tartalmaz, Cikkünkben összeszedtük, általában milyen beavatkozások lehetnek a csomagban és a garantáltan pozitív eredményeket. 

Mikortól jelentkezzünk a műtétre?

Az átalakításra vágyó anyukáknál gyakran felmerül a kérdés, hogy mikor lehet a műtéteket elvégezni. Fontos kiemelni, hogy még a legkisebb műtétre is csak a szoptatási periódus után kerülhet sor. A nagyobb beavatkozásokkal érdemes a szoptatás után nagyjából hat hónapot várni. Ebben a periódusban azonban a kisebb műtéteknek nincs akadálya, például egy saját zsírral történő mellfeltöltés, vagy feszesítés lehetséges. Azonban érdemes azt is átgondolni, megtervezni, hogy érkezik-e több gyermek a családba. Ha igen, akkor inkább a legutolsó megszületése után jelentkezzünk a beavatkozásokra, mivel így kevésbé lehet szükség a későbbi korrigálásokra. Nem utolsósorban így a sikerélmény is tovább fog tartani.

Milyen problémák megoldása jöhet szóba?

A mommy makeover csomagban sokféle megoldás szerepelhet. Ezek a műtétek általában kombináltak, és egy műtét alkalmával is elvégezhetőek. Az első és talán a leggyakoribb beavatkozás a mellplasztika. Természetes folyamat, hogy a szülés és szoptatás alatt a mellek formája és állapota megváltozik, megereszkedik rajta a bőr. Továbbá ide igen gyakran rakódik le súlyfelesleg is. A mellek megnagyobbodását kétféleképpen alakulhat korrigálni; ha az alakjukkal nincs különösebb probléma, csak a mérettel, akkor elég lehet egy mellkisebbítő műtét, azonban ha megereszkednek, akkor az implantátum behelyezésével esetleg saját zsírral korrigálható. Ezek az eljárások mellfelvarrással kombinálhatóak, hogy elérjük a tökéletes eredményt. 

Gyakori a csomagban a has és a fenék feszesítése is. A korrekciót általában zsírleszívással kezdik a fenék, has vagy/és deréktájról. A has alatti zsírt súlyosabb elváltozás során sebészi úton távolítja el a szakorvos. Ezek után felvarrásra van lehetőség, hogy a bőr is feszes legyen az új, karcsúbb idomokon. A comb, a karok és a hónalj korrigálása legtöbbször lézeres zsírleszívással történik, amit szintén egy felvarrás követhet. Az arc korrekcióját leggyakrabban a szem környékével szokták kezdeni. A szemhéj alatti párnákat hyaluronsavas vagy saját zsíros feszesítéssel hozzák rendbe. Ha túl nagy súlyvesztés következett be, akkor a szem körül elég mély redők alakulhatnak ki. Továbbá alkalmazhatnak bioszálbehúzás technológiát is, amivel javítanak az arc állapotán. 

A Mommy makeover ára

A mommy makeover ára nagyban függ attól, hogy milyen testrészek szorulnak korrekcióra. Egy mellfelvarrás és a mellkisebbítés is kb 700 ezer forint, míg a has teljes plasztikája 800 ezer – 1 millió forint is lehet. A zsírleszívás 400-500 ezer forintba kerül testtájanként. A kombinált beavatkozásnak köszönhetően, legfeljebb csak egyszer van szükség előzetes konzultációra, altatásra, és a klinikai ellátásra, ezért ezekért csak egyszer kell fizetni. 

Általános tudnivalók

Ahogyan a legtöbb plasztikai műtétnél, itt is nagyon fontos műtét előtti tervezés. Ehhez egy szakorvosi konzultációra van szükség, ahol megbeszélhetik elképzeléseit és hogy mire van leginkább szüksége. Kombinált műtétek esetében fontos tudni, hogy hosszabb lesz az altatásban töltött idő, ehhez részletes kivizsgálásra van szükség. Ezeket mind klinikánkon végezzük. Fontos a műtét időpontjának megfelelő időzítése; legfőképpen olyan időszakot válasszunk, amikor biztosítani tudjuk a nyugodt körülményeket. Ellátásra és közvetlen segítségre csak pár napig lesz szükség, de fontos, hogy utána is nyugodt körülmények között töltsük a felépülést.

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes mellplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Kapcsolódó cikkeink


Mi az a tyúkmell és mit érdemes tudni róla?Tölcsérmellkas kezeléseIsmerje meg a ...

Dupla kontúr, azaz a double bubble mell kialakulása és kezeléseIsmerje meg a ...

Természetes tokképződés és tokzsugorodásOkai, tünetei, megelőzéseIsmerje meg a témát közelebbről és tegye ...

Mellplasztika 20% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.