Orrkorrekciós műtétre készül a család

Családi örökség nálunk, hogy apai és anyai ágon is valami förtelmes orrot örököltünk a szüleinktől és ők is az övékétől. Mi már megszoktuk, de az ismerőseink, barátaink gyakran heccelnek vele. Férjemnek nagy, vaskos orra van, ami a férfiaknál annyira nem is lenne baj, de a közepén a kialakult bevágás miatt elég furán fest.

Az én orrom meg ilyen peckesen felfelé áll, sokszor csúfoltak is fiatalabb koromba miatta az iskolában, konnektornak meg malacnak neveztek.

Ma már persze én is tudok rajta nevetni, de régebben engem nagyon zavart ez a turcsi orr, amit a sors szánt nekem. Persze gyermekeink is tőlünk örökölték az „ormányukat” és az övéké sem tökéletes, ráadásul a nagyobbik fiam iszonyatosan horkol is éjjelente, valószínűleg neki ferde orrsövénye is van.

Néhány hónapja egy online hirdetésben megláttam, hogy az önértékelési problémáinkat okozó testrészünket egy rövidke műtéttel már korrigálni is lehetne. Az alig több mint egy órás műtét után a páciens egy új emberként ébred fel. Ezen felbuzdulva elújságoltam a férjemnek és a gyerekeimnek is a nagy hírt és megkérdeztem kinek lenne kedve belevágni a plasztikai sebészeten induló kalandba. Először mindannyian kétkedve fogadták a lelkesedésemet, de a nagy fiam utána olvasott az interneten és számtalan pozitív tapasztalatot írtak korábbi ügyfelek a különböző orrműtétekről.

Orrsövény műtét lézerrel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút az orrsövényferdülés kellemetlen tüneteinek!

Orrkorrekciós műtétekre fel!

A fiaim is úgy döntöttek, hogy velünk tartanak, ha már lehetőségük van rá. Éppen nyári szünet volt és az egyetemen egyébként sem szokás nyáron tanulni. Ezért mint egy igazi, összetartó család, együtt kerestük fel négyesben a kezelőorvosi rendelőt. A doktor úr először megdöbbent, mert ilyet még nem tapasztalt, általában csak kísérők szoktak jönni a pácienssel, de ilyen páciens seregre nem számított. Megvizsgálta tüzetesen a problémáinkat és sorolta kinek milyen orr korrekciós műtétet javasol. Nagyobb fiamnak még egy lézeres orrsövény műtétet is előre látott. Szegény orvos alig győzte jegyzetelni, hogy kinek kell orrháti púp eltávolítás, kinek orrcsúcs emelés, orrkisebbítés, orrlyuk szűkítés vagy éppen ferde orr korrigálás.

A szakorvos mind a négyünkkel külön-külön is elbeszélgetett és minden kérdésünkre kielégítő választ adott.

Megnyugtatott bennünket, hogy a műtét csupán minimális fájdalommal jár és hogy az egy életen át tartó pozitív hatását fogjuk cserébe érte kapni. A számítógépén még előnézeti képeket is nézegethettünk, hogy ki hogy fog kinézni.

Szinte magunkra sem ismertünk, nagyon izgatottak voltunk mindannyian, hogy egy ekkora változás előtt állunk. Az pedig, hogy mindezt együtt fogjuk végigcsinálni, még szorosabbra kötötte az egyébként is szoros családi köteléket. Otthon még a fiaim átnézték a számukra megbeszélt orrműtétek online videóit, én azonban inkább a boldog tudatlanságba menekülve rejtőztem el a számomra rémisztő képsorok elől.

Irány a klinika! Vágjunk bele!

A konzultáció után egy általános alkalmassági vizsgálat következett, minek után a következő héten már jöhettünk is az orrplasztika műtétre. A család minden tagja egy hétre kapott időpontot, de más-más napokra. Először férjem ment, majd a két fiam külön-külön, végül pedig én következtem. Bevallom, én nagyon tartottam a műtéttől és a fájdalomtól és már az előkészületek is lázba hoztak, főleg amikor fiaim a videókat nézték… A fiúk és férjem bátorsága azonban nekem is motivációként szolgált és szinte teljesen higgadtan tértem be a saját orrműtétemre.

A műtétek mindenki számára problémamentesen zajlottak le és a felépülési időben is egymást segítettük a gyógyulásban.

Gyorsan, napról napra gyógyultunk és a kontroll vizsgálatokon is mindig pozitív véleménnyel tértünk haza. Az orvosok szerint is meglepően jól sikerült a műtét és büszkék voltak rá, hogy az egész családot befogva, közösen változtunk meg. A családok, rokonok persze azóta most ezzel viccelődnek, de én érzem, hogy sokkal magabiztosabb és határozottabb vagyok és ma már nem szomorkodom ha tükörbe kell néznem.

Orrsövény műtét lézerrel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút az orrsövényferdülés kellemetlen tüneteinek!