Ilyen típusú orrműtétek közül választhatunk!

Számtalan ember életét keseríti meg különböző testrészeinek elváltozása vagy születési rendellenessége akár csak esztétikussági szinten is. A különböző problémák természetesen manapság már orvosolhatóak és szinte minden testrészünket képesek vagyunk saját igényeink szerint formálni. A plasztikai sebészeten a létező összes testrészünket különböző korrekciós műtétekkel képesek feljavítani és csinosabbá tenni a szakemberek. A sebészek néhány óra alatt az egész életünket megváltoztathatják, csupán elhatározás kérdése az egész!

Talán sok ember számára hihetetlen, de egyeseket hosszú évekre képes megkeseríteni a csúnya orr is. Már tiniként kinézik a nagyobb, púposabb vagy ferdébb orrú fiúkat, lányokat és ezzel akár a legszebb éveiket veszik el tőlük a nemtörődöm, gonosz fiatalok. A csúnya orr egy életen át elkíséri viselőjét és gátlásossá, visszahúzódóvá és szégyenlőssé teheti gazdáját. Bár egyes kultúrákban a nagy orrot a férfiak nemiségével vonják össze, máshol ugyanezért az orrér csúnya megjegyzéseket kapunk.

Merjünk tenni a boldogságunkért!

Ma már számtalan lehetőség van, hogy felnőttként változtassunk orrunk formáján, kinézetén vagy korrigáljuk azt, amit a természet nem alkotott tökéletesre.

Nem kell továbbra is árnyékként követni önmagunkat, a társaságokban sarokba bújva. Egy szebb orr határozottabbá, magabiztosabbá teszi azt, aki enélkül élte le addigi életét.

Orrműtét

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és érje el orra tökéletes formáját!

Ehhez mindössze egy kis elszántságra van szükség, hiszen egyetlen egy ingyenes konzultáció választja el a pácienseket a boldogságtól, akik addigi életüket búskomoran, sokszor magányosan, kis önbecsüléssel voltak képesek leélni.

Bár a tini orr gondokon a szakemberek nem tudnak segíteni, mivel a szagló szervünk csupán a pubertás kor után nyeri el végleges alakját és méretét, így 17 év alatt nem ajánlott a kés alá feküdni. A fiatal felnőttek és az idősebbek viszont bátran választhatják ezt a szervátalakító, egy – másfél órás műtétet amely gyökeresen képes megváltoztatni az addigi életüket. Az ingyenes konzultáción az orvosok minden kérdésünkre választ adnak és felkészítenek lelkileg a műtét előtti, alatti és utáni időszakra egyaránt.

Ekkor forduljunk plasztikai sebészhez orrműtét miatt

Sokan nem tudják eldönteni, hogy vajon az ő esetünkben érdemes-e felkeresni már szakembert. Félnek az elutasítástól vagy a további kellemetlen megjegyzésektől. A plasztikai sebészek viszont pont azért vannak, hogy ezeket a rossz beidegződéseket feloldják.

Az ingyenes szaktanácsadás alkalmával felmérik a problémás területet és megállapítják milyen módszerrel tudnák orvosolni azt.

Ezért bátran keressük fel a plasztikai sebészetet, ha veleszületett deformitásunk van vagy valami szerzett eltérést tapasztalunk az orrunkon, amit valamilyen trauma vagy betegség okozott.

Az orrplasztikával számtalan elváltozás kezelhető ami az orrunkat érinti. Érdemes orvoshoz fordulni, ha méretbeli eltérést tapasztalunk, azaz túl kicsinek vagy túl nagynak találjuk az orrunkat az átlagoshoz képest. Akkor is érdemes felkeresni a plasztikai sebészetet, ha alaki eltérést mutat a szagló szervünk. Ha pisze, széles, ferde, kampós vagy esetleg horgas az orrunk és ez már nagyon irritál bennünket, esetleg a viselése rossz közérzetet, lehangoltságot és szégyenérzetet kelt, okvetlen keressünk fel egy kezelőorvost. Természetesen a különböző betegségek miatt vagy anatómiai eltérésekkel is bátran látogassuk meg a plasztikai klinikát, akik a túl szűk orr nyílástól a orrsövény ferdülésig képesek minden problémát kiküszöbölni!

Orrműtét

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és érje el orra tökéletes formáját!