Orrsövény műtét lézerrel

Régóta kínlódok már az orrsövény ferdüléssel. Még csak 26 éves vagyok, de nőknél talán még kellemetlenebb is ez az egész betegség mint a férfiaknál. Mondjuk az orrom formájával sem vagyok kibékülve, így nekem ez az egész már az életminőségemet is rombolja hosszú idő óta.

Már kamasz koromban észrevettem, hogy az én orrom nem olyan mint másé és a pasik sem úgy közelednek felém mint a szebb lányokhoz az osztályban. Biztosra vettem, hogy az orrom volt az egyik oka annak, hogy rám másképpen néztek.

Bár soha nem kaptam csúnya megjegyzéseket, én mindig is kis boszinak tartottam magam, a kampós, lefele lógó orrom miatt. Ezért nehezebben is ismerkedtem és a pártalálás is gondot okozott. Csupán néhány éve kezdtem el komolyabban a fiúkkal foglalkozni és az első pasinak aki komolyabban foglalkozott velem és megkérte a kezem, igent is mondtam. Párommal már három éve vagyunk együtt, fél éve pedig már a kezemet is megkérte. Jövőre tervezzük az esküvőt. Akkor viszont nagyon szeretném, ha a gyönyörű esküvői képeken már szépen néznék ki, ezért egy ideje fontolgattam magamban már az orrplasztika lehetőségét.

Orrsövény műtét lézerrel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút az orrsövényferdülés kellemetlen tüneteinek!

Két legyet üssünk egy csapásra!

Korábban az ismerkedés azért is volt számomra nehézkes – azon kívül, hogy nagyon undorítóan kinéző orrom volt – mert tudtam magamról, hogy rettenetesen horkolok.

Egy kecses, bájos lány pedig ne horkoljon az első együtt alvós éjszakán.

Az illúziórombolást általában szakítással kerültem el és így egy kapcsolatom sem jutott tovább egy bizonyos szintnél. Jelenlegi párom, vőlegényem volt az első, aki annyira megbízhatónak tűnt, hogy még az együtt alvás előtt elmondhattam neki, miért félek a dologtól. Ő megértő volt és egy mosoly kíséretében győzött meg róla, hogy nem lesz probléma ebből.

Bár párommal soha nem vitáztunk, sokszor látom rajta, hogy zavarja a horkolásom, engem meg a fura orrom zavar jobban, ezért úgy döntöttem két legyet ütök egy csapásra, elmegyek egy ingyenes plasztikai sebész konzultációra, meglátjuk, hogy mit ajánlanak. A doktor rendkívül kedves volt és minden kétségemet eloszlatta. Kérdéseimre kielégítő, szakértői válaszokat kaptam. Az orromat tüzetesebben is megnézte és megnyugtatott, hogy nem lesz itt semmi gond. Megnéztük a szabad időpontokat és az esküvőm idejét és megbeszéltük a részleteket a műtét előtti teendőkkel kapcsolatban.

Ma már a lézerrel végzett orrműtét is rutinműtétnek számít

A doktor úr nagyon szimpatikus volt és kedves. Megbeszéltük, hogy közel egy évünk van mindkét műtét elvégzésére, mert szeretném, ha az esküvő után már nem kellene ezzel bajlódnom, de a képeken már szépen szeretnék kinézni.

Első ütemben, már két hét múlva mehettem is a lézeres orrsövény műtétre, amelynek gyógyulási ideje egész rövid volt.

Előtte persze elvégeztük a szokásos rutinvizsgálatokat és tájékoztatást is kaptam a lézeres orrsövény műtétem előnyeiről a hagyományossal szemben. A modernebb technológia megnyugtatóan hatott rám és a hegesedés minimalizálása mellett, gyorsabb gyógyulási időt tett lehetőbbé, még ha kissé többe is került.

Néhány hónappal később már a kampó orromon dolgoztak a plasztikai sebészek és mindössze 1-2 órás orrplasztika műtét után változott át az arcom boszorkából hercegnővé. Nem is értem miért nem csináltattam meg ezt előbb. A gyógyulási idő hihetetlenül gyors volt és a néhány hónap alatt, mire az esküvőhöz értünk tökéletesre regenerálódott. A régen látott rokonaim is el voltak ájulva a lakodalmunkban, hogy milyen csodaszép vagyok. A nászéjszakám után pedig nem kellett azon aggódnom, hogy fel horkolom a páromat. Minden olyan tökéletesen sikerült, mintha csak egy mesekönyvben írták volna meg.

Orrsövény műtét lézerrel

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút az orrsövényferdülés kellemetlen tüneteinek!