Rádiófrekvenciás arcfiatalítás

Ha a fiatalos arcbőr megőrzése kerül szóba, akkor rendszerint a genetikára és az életmódra szoktunk hagyatkozni. A megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel, az elegendő alvással, és a dohányzás, alkoholfogyasztás elkerülésével ugyan sokat tehetünk a fiatalos vonások megőrzése érdekében, de a legtöbbször csak ez nem bizonyul elegendőnek.

Mit tehetünk akkor, ha nem tudunk több hetes gyógyulási időt beiktatni életünkbe? Létezik műtét nélküli megoldás a ráncok és a megereszkedett arcbőr ellen? A tapasztalatok azt mutatják, hogy napjainkban már nagyon sokféle esztétikai kezelés közül válogathatunk, melyek mindegyike kiváló eredményeket produkálhat a fiatalosság megteremtéséért. Ezek közül egy a rádiófrekvenciás arckezelés, mely már sok hívet tudhat magáénak.

Rádiófrekvenciás kezelés: cél a kollagén termelése

Több olyan arcfiatalító módszert is ismerünk, melyek célja az arcbőr kollagén termelésének beindítása. Az évek múlásával a bőrben egyre csökken a kollagén, az elasztin termelését elősegítő sejtek aktivitása. A ráncok mind mélyebbé válnak, az arcbőr pedig megereszkedik, és petyhüdt hatást kelt. A cél tehát nem más, mint ezeknek a sejteknek az aktivizálása.

A rádiófrekvenciás kezelés során a megfelelő frekvencia és energia alkalmazásával úgynevezett kontrollált biológiai hőbevitel történik, tehát kizárólag a célzott terület kerül felmelegítésre. Az eljárásnak köszönhetően felgyorsul az anyagcsere, s a kollagénrostok összehúzódnak.

A végeredmény nem más, mint az azonnal is érezhető feszesebb arcbőr. Mindez azonban csak a rövid távú hatás. Hosszabb távon a vérkeringés élénkülésének köszönhetően új kollagén és elasztin rostok képződnek, melyek csökkentik a ráncok mélységét.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!

Scarlet RF technológia a fiatalság szolgálatában

A korszerű Scarlet RF technológia egyesíti magában a villanófényes, frakcionált lézer és a klasszikus rádiófrekvenciás kezelés előnyeit. Mindehhez társul a dermarolleres megoldás, így a mikrotűk segítségével okozott sérülések hatására a bőr még hatékonyabban képes a megújulásra. Nem csak az arcon, hanem a kézfej, a nyak, a dekoltázs, sőt, a sokak számára problémás területnek számító hasi részeken is eredményesen alkalmazható a Scarlet RF kezelés.

A megoldásnak köszönhetően beindul a kollagén rostok és az elasztin termelődése. Az első a szilárd bőrszerkezetért, a második pedig a rugalmasságért felelős. A módszernek hála az arcbőr feszesebb lesz, a pigmentfoltok elhalványodnak, a ráncok eltűnnek, és a tág pórusoknak is búcsút lehet mondani. Az egész arcbőr frissebbé, fiatalosabbá válik, ez pedig nélkülözhetetlen a magabiztosság érdekében.

Fájdalommentes megoldás a ráncok ellen

A Scarlet RF eljárás a kezelt terület nagyságától függően mindössze 20-40 percet vesz igénybe. Szinte semmilyen fájdalommal nem kell számolni majd az utána keletkezett kis bőrpír és duzzanat enyhítésére égy tápláló és bőrnyugtató maszkot is kap a vendég. Ugyan az évek múlása nem állítható meg, de a megfelelő arcfiatalító kezeléssel sokat tehetünk annak érdekében, hogy elégedetten tekinthessünk a tükörbe.

A mindennapi életvitelre való odafigyelés mellett érdemes időnként olyan kezeléseket választani, melyekkel a bőr a mély rétegekből indulva fiatalodhat meg és a ráncok is jelentősen halványulhatnak. Mindez ma már nem csupán álom, hanem megvalósítható cél, melynek érdekében újabb és újabb korszerű technológiák születnek meg. Kétség sem férhet ahhoz, hogy a fiatalos megjelenés mennyi előnnyel jár napjainkban.

Ma már nem csak nők választják szívesen a műtét nélküli arcfiatalításban rejlő lehetőségeket, hanem a férfiak is sokszor érdeklődnek ezek iránt. Személyes konzultáció keretein belül arcbőre állapotának megfelelően történhet a leginkább ideális eljárás kiválasztása.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!