A zsírleszívás egyik legnépszerűbb formája: rádiófrekvenciás zsírbontás

Klinikánkon jelenleg a rádiófrekvenciás zsírbontás nem elérhető. Helyette had ajánljuk Önnek a hatékonyabb és tartósabb, műtéti eljárással történő zsírleszívást!

A rádiófrekvenciás zsírbontás egy forradalmi, műtét nélküli kozmetikai kezelés, amelyet a közhiedelem rendkívül gyakran összekever az ultrahangos zsírlebontással, ami azért is óriási tévedés, mert ez a megoldás nem zsírsejteket bont le, hanem a bőr megújítását célozza meg. Mindezt úgy, hogy feszesítéssel testkontúr-javító, illetve narancsbőr-eltávolító hatást fejt ki egyszerre!

A rádiófrekvenciás zsírbontás és az ultrahangos zsírbontás közti különbség

A maga nemében nyilvánvaló, hogy mind a rádiófrekvenciás, mint az ultrahangos zsírbontás egy nagyon hatékony szépészeti kezelésnek tekinthető, azonban a legalapvetőbb különbség a kettő között, hogy míg a rádiófrekvenciás változat a narancsbőr ellen alkalmazható hatásosan, addig az ultrahangos változat inkább alakformálásra, avagy tényleges zsírlebontásra.

Milyen egyéb pozitív hatásai vannak?

Egy kicsit bővebben ez annyit jelent, hogy míg az ultrahangos zsírbontás végérvényesen és teljesen képes lebontani a zsírsejteket, ezáltal lecsökkentve a testünkre lerakódott zsírpárnákat, illetve természetesen a ruhaméretet is, addig a rádiófrekvenciás zsírbontás inkább a bőr megújítására és feszesítésére, az izomtónus növelésére, illetve a sejtanyagcsere gyorsítására hat. Ennek megfelelően képes eltüntetni a narancsbőrt, illetve utókezelésként használható az ultrahangos módszer után abban az esetben, ha a fogyást követően szeretnénk, hogy a bőrünk is igazodjon új alakunkhoz, ezáltal feszessé, frissé és üdévé váljon.

A fiatalodni vágyóknak is segít

A rádiófrekvenciás zsírbontás egyébiránt nemcsak azoknak ajánlott, akik egy fogyókúra, vagy más szépészeti beavatkozás után rengeteg plusz kilótól szabadultak meg, és emiatt lóg a bőrük. A kezelés ugyanis a narancsbőr mellett az öregedéssel járó bőrlógásra, a megereszkedett bőrre, és ebből kifolyólag a ráncokra is kiváló hatást gyakorol, képes összehúzni őket, csökkenteni a mélységüket, vagyis kijelenthető, hogy egyfajta fiatalító módszerként is felfogható.

Pontosan ott hat, ahol szeretné

A rádiófrekvenciás kozmetikai kezeléseknek egyébiránt több fajtáját is elkülöníthetjük, ezáltal léteznek, amelyek kifejezetten az arcbőr feszesítését célozzák meg, illetve vannak, amelyek a test egyes területein megtalálható bőrrétegre koncentrálnak. Ezen felül tovább oszthatjuk a kezeléstípusokat a kezeléshez felhasznált gépben helyet kapott elektródák számát, illetve a beállított frekvencia mértékét tekintve.

Mi a különbség a két eljárás hatása között?

A rádiófrekvenciás zsírbontás és az ultrahangos eljárás hatása között alapvető különbségek vannak. A rádiófrekvenciás zsírbontás például határozottan regenerálja és erősíti a bőrben megtalálható kollagén rostokat, miközben ezek révén képes eltűntetni és halványítani a narancsbőrt.

Az ultrahangos zsírbontás ezzel szemben a bőrre nem gyakorol hatást, csak az alatta lerakódott zsírsejtekre, amelyeket képes a generált vákuum miatt kihasítani, ezáltal szétrobbantani, aminek hatására a sejtek a nyirok- és kiválasztó-rendszeren át méregtelenítés útján távoznak a szervezetünkből. Előnye, hogy az így eltávolított zsírpárnák a későbbiekben sem tudnak visszatérni, hiszen nem lesz, ami visszatérjen.

Kombinálható más kezelésekkel?

A rádiófrekvenciás zsírbontás tehát lényegében az ultrahangos eljárás után is alkalmazható – bőrlógás esetén pláne –, hiszen képes gyors ütemben feszesíteni testünket, ezzel csökkentve a narancsbőr mértékét. Ez a hatása a bőrmegújító megoldásnak, a feszesítésnek, illetve az izomtónus-javító alternatívának köszönhető leginkább. Bőrfeszesítő hatása már az első alkalmazás során megtapasztalható, hiszen szinte rögtön képes összehúzni, valamint újrarendezni a plusz kilóktól megnyúlt kollagén rostokat.

Klinikánkon jelenleg a rádiófrekvenciás zsírbontás nem elérhető. Helyette had ajánljuk Önnek a hatékonyabb és tartósabb, műtéti eljárással történő zsírleszívást!