Szülés utáni has eltüntetése – így szabadultam meg a sajátomtól!

Zsófi már 4 éves. Végre egy kicsit magamra is maradt időm. Elég nehéz volt vele az első 3 év, míg el nem kezdte az ovit. Nem volt sok segítségünk párommal. A nagyszülők messze élnek. Így, hogy végre visszazökkenhettem a Zsófi-mentes hétköznapokba, kicsit össze akartam kapni magam, hogy ne nézzek ki egy tipikus „lestrapált anyukaként”.

Nem mintha nem élvezném az anyaság minden percét, de kimerítő 0-24-ben egy elég aktív kislányt nevelni. Pihenni csak esténként tudtam, ha éppen nem ébredt fel óránként. Férjem sokat segített, ennek ellenére úgy éreztem az egész gyereknevelés a szülés óta csak az én kötelezettségem.

Most, hogy alaposabban is tükörbe nézhettem, rá kellett jönnöm: a testem megváltozott.

Nyomokat hagyott rajta a nevelés és maga a szülés is. Arcom sápadt, bőröm elhanyagolt, hajam egy kész szénakazal és a hasamról ne is beszéljünk. A középiskolában, ahol férjemmel összejöttünk a röplabda csapat üdvöskéje voltam. Sok pasi próbálkozott be nálam. Visszanézve a képeket, visszasírom azokat az időket, amikor még egy csábító csini-baba voltam, nem egy löttyedt hasú, „megöregedett asszony”. Egy anyuka, aki nem törődik már magával és a testével. Nem csoda, ha ma már az utcán sem úgy néznek rám az emberek mint régen, hiszen én sem úgy nézek már magamra.

Ingyenes konzultáció a plasztikai sebésszel

Megunva a sok csodát ígérő természetes alapanyagú készítmény napi szedését, a diétás táplálkozást és a naponta végzett tornagyakorlatokat, úgy döntöttem kés alá fogok feküdni. A lógó, szülés utáni hasam ugyanis nem tüntethető el semmilyen diétával, krémmel vagy tornával. Nem érzem úgy, hogy kövér lennék. Sőt, szerintem ha nem lógna így a megnyúlt bőr a pocakomon, egész jól néznék ki. Most, hogy Zsófi oviban van, így van időm magammal törődni. Elmentem már fodrászhoz is és a sminkkészletemet is felújítottam, kicsit rendbe tettem magam. Így tényleg már csak az a csúnya szülés utáni has eltávolítása maradt hátra.

Felhívtam egy plasztikai sebész szakembert, aki egy díjmentes konzultációra invitált.

A személyes találkozón minden kérdésemre választ kaptam és a vizsgálat során meggyőzött, hogy a hasam, teljesen rendbe hozható egy plasztikai rutinműtét segítségével.

Az időpontot is lefixáltuk és izgatottan készültem a nagy napra. Vitaminokat fogyasztottam, több vizet ittam, kerültem a nehéz ételeket is. Bár a doktor azt tanácsolta ne dohányozzak és ne igyak alkoholt, ezzel nekem nem volt problémám, hiszen eddig sem volt rám jellemző egyik sem. Testileg és lelkileg is fel voltam készülve az újjászületésre!

Hasplasztika 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!

Így szabadultam meg a szülés utáni hasamtól

A nagy napon, reményekkel teli feküdtem be a műtőasztalra. Bár altatásban végezték a műveletet, azért tudtam, hogy a szülés utáni has eltávolítása hogyan zajlik. A felesleges bőrt levágják, a meglévőt esztétikusan megemelik és felszívódó cérnával összevarrják. Mindezt úgy, hogy nyáron, egy fürdőruhában se legyen feltűnő és a lehető legkisebb hegképződéssel járjon. A műtét után egy éjszakát a kórházban kell tölteni és másnap egy vízálló kötést helyeznek rá. Ettől kezdve, már otthon lábadozhattam tovább.

Otthon férjem és húgom nagy segítségemre volt a kezdeti időszakokban. Az első 1-2 hét volt nehezebb, de aztán egyre jobban éreztem magam. A sebek szépen gyógyultak, ezt a kötelező kontroll vizsgálatokon is jelezték felém a doktorok. Néhány hét után már újra a réginek éreztem magam, bár a végleges gyógyulás fél évig is eltartott.

A testemmel nem csak a hasam és a külsőm született újjá, de a lelkem is! Végre az a nő lehettem, aki lenni akartam még akkor amikor a középiskolában megismerkedtem a későbbi férjecskémmel.

Azt akartam, hogy ő is egy gyönyörű nőt lásson minden nap, amikor hazaér a munkából. Legyen rám ő is büszke, hogy anyukaként is ugyanolyan szépen tündöklök mellette, mint anno, a középiskolában!

Hasplasztika 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!

Kapcsolódó bejegyzéseink