Villanófényes arcfiatalítás

Klinikánkon jelenleg a villanófényes arcfiatalítás nem elérhető. ​

Engedje meg, hogy ajánljuk Önnek központi oldalunkat az arcfiatalításról!

A műtét nélküli szépészeti beavatkozások egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ennek oka nem más, mint az, hogy sokan tartanak az arcplasztikától és a vele járó felépülési időtől. Kétségtelen, hogy míg a sebészeti eljárás után hetekig, hónapokig tart a kívánt végeredmény elérése, addig például a villanófényes arcfiatalítás, vagy az ultrahangos kezelés azonnali fiatalodást ígérnek hegek és fájdalmak nélkül.

Villanófényes eljárás, a fiatalság kulcsa

Az IPL kezelések főként a szőrtelenítés kapcsán ismertek, de hasonlóképp bevethetőek az arcbőr fiatalítása érdekében is. A készülék által kibocsátott fény elnyelődik a bőr egyes szegmenseiben, s ez által fejti ki a kívánt hatást. Nem csak a szőrtüszőket károsítja, de a pigmentfoltokat is, s a bőrben okozott károsodás hatására ott a kollagén és elasztin rostok ismételten termelődni kezdenek. Több szépészeti kezelés is alapul ezen az elven, a hatékonysághoz pedig kétség sem férhet.

Kiknek ajánlott a villanófényes arcfiatalítás?

Tudta, hogy a bőr már 25 éves kor környékén elkezd öregedni? Érdemes már ekkor figyelni a megfelelő szépészeti eljárások kiválasztására, hiszen így elkerülhetőek a mélyebb ráncok és a bőr idő előtti károsodása. A villanófényes arcfiatalítás már 25-30 éves korban remek választás lehet. Sokak számára okoznak problémát az értágulatok és a pigmentfoltok.

Ezek esetében éppen úgy eredményesen vethető be a villanófényes arcfiatalítás, mint a pattanások után maradt hegek eltüntetésére. Akik tág pórusú bőrrel rendelkeznek, sok nehézséggel néznek szembe mind a sminkelés, mind a mindennapi arctisztítás során. A kezelés ez utóbbi problémán is segíthet.

Arcfiatalítás ismétlődő kezelésekkel

A kezelés arcfiatalító hatása érdekében általában hat-nyolc alkalommal érdemes megismételni azt, legalább heti egy alkalommal. Annak érdekében, hogy tartósan is fiatalos bőrnek örvendhessünk, félévente hasznos lehet ismételni az egészet. Természetesen a gyakoriság a bőr általános állapotától is függ. Az eredmények annak függvényében is alakulnak, hogy milyen életmódot folytatunk.

Mint ahogyan a genetika hatással van a bőr öregedésének folyamatára, úgy az életmód is. A napfény, a gyakori szoláriumozás egyaránt káros hatással lehetnek, de a nem megfelelő mennyiségű és minőségű alvás, valamint a folyadékbevitel is befolyásolják az arcbőr állapotát. A szépészeti beavatkozások alkalmazása mellett tehát érdemes odafigyelni a mindennapi apróságokra is.

Mi történik pontosan a beavatkozás során?

A módszer lényege, hogy a legtöbb zsírbontó technikával ellentétben, a lézeres zsírbontás során a sejtek nem robbannak szét odabent, éppen ellenkezőleg: a melegítés hatására a sejteket körülölelő hártya áteresztő lesz, és ezáltal megtörténik a zsírleadás, méghozzá a méreganyagok kiürülésével egyetemben, amelyek a nyirokrendszeren át vizelettel és széklettel távoznak a szervezetünkből. Ez azért előnyös, mert a zsírsejteknek így nem lesz szükségük regenerálódási időre.

Milyen egyéb területeken lehet használni?

Az IPL kezelést egyébként nem csak az arcbőr területére javasolják a hozzáértők, hanem a kézhát, a nyak, és a dekoltázs feszesítésére, fiatalítására is. A kezek sokat elárulnak arról, hogy mennyi az életkorunk. Az azon megjelenő úgynevezett öregségi foltoktól is megszabadulhatunk a villanófényes kezelésnek köszönhetően.

Akár a fiatal korosztály számára is remek választás lehet az eljárás, hiszen megfizethető árkategóriát képvisel és a körükben gyakran problémát okozó pattanásos arcbőr állapota sokat javulhat a villanófénnyel dolgozó készülék alkalmazásával.

Intsen búcsút az öregedésnek!

Az arcbőrön megjelenő ráncok, valamint a bőr megereszkedése természetes folyamatnak számítanak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az évek múlásának hatásával együtt is kellene élnünk. A megfelelő szépészeti kezelésekkel eltüntethetőek a ráncok és a bőr megfiatalítható.

Míg az injekciós ránctalanítással mindössze a ráncok kerülnek feltöltésre, addig az ultrahangos ránctalanítás hatékonyságának köszönhetően a bőrben beindulnak a fiatalodást elősegítő folyamatok.

A plasztikai műtét nélküli megoldás elérhető árkategóriát képvisel és segítségével a bőr teljesen megújítható. Érdemes kipróbálni az arcbőrön kívül is, hiszen a feszesség a nyak, vagy a dekoltázs területén is fontos lehet. A fiatalos megjelenésnek hála pedig visszanyerhető a korábbi magabiztosság.

Klinikánkon jelenleg a villanofényes arcfiatalítás nem elérhető. ​

Engedje meg, hogy ajánljuk Önnek központi oldalunkat az arcfiatalításról!