A zsírleszívás eredménye képek és tapasztalatok formájában

Nyilvánvaló és természetes tény, hogy aki szeretne zsírleszíváson átesni, az szeretne előtte alaposan tájékozódni, ennek megfelelően különféle képeket és tapasztalatokat gyűjteni arról, hogy mi is várható ezután a plasztikai beavatkozás során.

A félelem bár érthető, ellenben teljességgel alaptalan, hiszen hiába számolhatunk műtéti beavatkozással, ma már alighanem ez az egyik legveszélytelenebb szépészeti beavatkozás az orvostudományban, aminek köszönhetően nagyon sokan egyik-napról a másikra akár több tíz kilótól is megszabadulhatnak különösebb problémák nélkül.

Mivel maga a beavatkozás külsőleg egészen gyomorforgató látvány – hiszen egy bemetszést ejtenek a bőrön, és ezen keresztül egy magas nyomású szívóerővel rendelkező csövet vezetnek el a zsírpárnákhoz –, ezért a zsírleszívást ábrázoló képek meglepően ritkán bukkannak fel például a világhálón is, noha aki keres, az természetesen talál.

A zsírleszívás tapasztalatok azonban lényegesen gyakoribbak, mint a zsírleszívás képek, hiszen nagyon sok erre szakosodott fórumon botolhatunk bele őszinte véleményekbe, amelyek rendkívül fontosak azzal kapcsolatban, hogy mi is bevállaljuk-e a kezelést vagy sem.

Az efféle zsírleszívás tapasztalatok azért szerencsések, mert rendszerint olyan átlagos emberek írják őket, mint amilyenek mi is vagyunk, ennek megfelelően valódi véleményeket, nem megvásárolt véleményeket olvashatunk arról, hogy mire is kell számítanunk a műtéti beavatkozás előtt, alatt és természetesen után is.

Zsírleszívás

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a felesleges zsírnak egy életre!


Zsírleszívás tapasztalatok

A zsírleszívás tapasztalatok általánosságban hazánkban többnyire pozitívnak tekinthetők, ami annak is köszönhető, hogy Magyarországon kiemelten magas minőséggel végzik el az efféle műtéteket, így komplikációról nagyon ritkán hallani, a tapasztalatok többnyire pozitív jellege pedig abból is fakad, hogy amennyiben van is némi fájdalom, akkor azt bőségesen kompenzálja az a tudat, hogy jó pár kilóval könnyebbek és karcsúbbak lettünk.

Fájdalommentes beavatkozás

Vannak olyan zsírleszívás tapasztalatok például, amelyek egyáltalán nem számolnak be későbbi fájdalmakról a műtét után, legfeljebb arról, hogy a kis varratok gyakran sajognak, és az érintett területen az izomlázhoz hasonló érzés jelentkezik.

Egy mellműtéttel ellentétben – ami állítólag a feszítés és egyebek hatására rendkívül fájdalmas – egy zsírleszívás egyáltalán nem tekinthető drasztikusnak ezen a téren, eredménye viszont annál inkább, hiszen van, aki egyik napról a másikra akár 5-10 kilótól is megszabadul.

Mi történik a beavatkozás után?

A zsírleszívás tapasztalatok kapcsán kiemelendők még azok a vélemények is, amelyek az utólagos hatásokat emelik ki. Az ugyanis egy dolog, hogy a műtét maga fájdalmatlan – hiszen altatásban nyilván semmit nem érzünk –, sőt az is egy másik dolog, hogy a beavatkozás után sem érzünk különösebb kellemetlenségeket, ellenben az már egyáltalán nem mindegy, hogy mik a tapasztalatok évekkel később.

Kijelenthető, hogy a zsírleszíváson átesett páciensek 90 százaléka arról számol be, hogy a műtétet követően évekkel sem tudtak hízni egyetlen dekát sem a kezeléssel érintett területekre, ami nem meglepő, hiszen az eljárással teljesen eltávolításra kerülnek a zsírsejtek, ezáltal nincs, ami visszahízzon.

Ez utóbbi adja a diétán vagy mozgáson alapuló módszerek sikertelenségét is, hiszen ilyen esetekben a zsírsejtek csak összemennek, így amint nem figyelünk oda, máris felmásznak ránk a kilók.

Teljes biztonság

Természetesen a zsírleszívásnak is lehetnek mellékhatásai, illetve kellemetlen következményei, de ezek nagyon ritkák, ellenben egy képzett plasztikai sebész minden esetben megfelelően tájékoztat minket erről, mint ahogyan arról is, hogy ezek mértéke meglepően elenyészőnek tekinthető.

A gyakorlott orvosok ugyanis bizonyára nem először végeznek ilyen beavatkozást, ezáltal pontosan tudni fogják, hogy meddig feszíthetik a húrokat, illetve mennyi zsírt szívhatnak le rólunk megfelelő biztonsággal ahhoz, hogy ne legyenek komplikációk. Amennyiben pedig a műtét után betartjuk az utasításokat, nem lesz mitől félnünk!

Zsírleszívás

Jelentkezzen be hozzánk ingyenes konzultációra most, és intsen búcsút a felesleges zsírnak egy életre!