Fenékplasztika 2019 – az igazán kerek formákért

Az intenzívebb súlyváltozások hatással vannak a fenék alakjára, formájára, és a bőr-, valamint a zsírréteg is megereszkedhet a területen. Van, aki hajlamosabb a fenekére hízni, van aki kevésbé, a folyamat azonban kor előrehaladtával is hasonlóan alakul, viszont a fenékplasztika szerencsére lehetőséget teremt a fiatalos formák és a feszes vonalak visszanyerésére.

Nem csak a felesleges zsírtól lehet megszabadulni zsírleszívással, de a bőr is feszesebbé varázsolható. Vannak olyanok is, akik éppen túl kicsi, formátlan fenekükön szeretnének változtatni, számukra kínál megoldást a saját zsírral, vagy implantátummal történő korrigálás, amellyel megváltoztatható a fenék mérete, valamint fokozható annak kereksége.

A terület sajátosságaiból adódóan akár combplasztikával kombináltan is sor kerülhet a műtétre, ezzel megvalósítva a két testtájat érintő fiatalos vonalakat, formákat.

Mi az a fenékplasztika?

Az altatásban, bizonyos esetekben akár több órán keresztül is zajló fenékplasztika során feszesebbé tehető a bőr a felesleges zsír és bőr eltávolításával, de megvalósíthatóak a kerekebb formák is.

A fenéknagyobbítás iránt is egyre többen érdeklődnek már hazánkban, hiszen tény, hogy ez az a testrész, amelynek fejlesztése még intenzív sportolással sem mindig lehetséges. Az, hogy mennyire tud igazán kerek formát kovácsolni fenekének nagy mértékben függ attól, hogy alapvetően milyen a testalkata.

fenék formásabbá tétele

Milyen módszerek léteznek a fenék formásabbá tételére?

Bár az előzőekben leszögeztük, hogy nem egyszerű elérni az igazán kerék feneket, lemondani szerencsére azonban még sem kell a kerek hátsóról, hiszen a szilikon implantátum farizmok alá ültetésével látványos eredmények érhetőek el.

Fenék feltöltése saját zsírral

A fenékplasztikai beavatkozás előtt

A plasztikai műtét előtt állók körében leggyakrabban megfogalmazott igény, hogy mihamarabb szeretnének túlesni a megelőző vizsgálatokon. A Budapesti Plasztikai Intézetben erre fokozott figyelmet fordítunk, és igyekszünk úgy időpontot adni az egyes vizsgálatokra, hogy azok rugalmasan kövessék időbeosztását, így ne kelljen emiatt külön szabadságot kivennie.

​Klinikánkon igényes környezetben, várakozás nélkül lehet túl az EKG-n, a röntgenen, a laborvizsgálatokon, és szakembereinkkel nyugodt viszonyok közt tárgyalhatja át, hogy milyen gyógyszereket szed, vagy volt-e már altatással kapcsolatos tapasztalata.

Emellett klinikánkon az előzetes konzultáció, mely minden plasztikai műtét előtt szükséges, teljesen ingyenes, így ha végül úgy döntene, hogy mégsem veszi igénybe a szolgáltatásunkat, úgy teljes mértékben veszteség nélkül.

 A konzultáció során megbeszélheti orvosainkkal, hogy milyen formájú feneket is szeretne pontosan, valamint a legmegfelelőbb implantátumok is kiválasztásra kerülnek ekkor.

Gyógyulás a fenékplasztika után

A műtétet követően szorítóruhát kell majd viselnie másfél hónapon keresztül, és a területről egy-két napon át egy drain cső fogja elvezetni az itt keletkezett váladékot.

Ennek megfelelően legalább ennyi időt Klinikánkon kell majd töltenie, ahol természetesen fokozottan figyelünk arra, hogy a lehető legnagyobb kényelemben legyen mind az orvosi felügyeletet, mind a szobák minőségét és az étkezés biztosítását illetően is.

Hasonlóan egy karplasztikai vagy zsírleszívás beavatkozáshoz, a fizikai megerőltetéstől legalább egy hónapon keresztül ajánlott tartózkodni, irodai munkavégzés esetén pedig körülbelül a harmadik héten térhet vissza mindennapi tevékenységéhez. Eddig az időpontig a feneket kifejezetten óvni kell, hiszen nagyon érzékeny területről beszélünk.

A műtét eredményét bár azonnal láthatja, de a bőr letapadására, a végleges forma kialakulására és a teljes gyógyulásra még várni kell legalább egy hónapot.

fenékplasztika

Milyen pozitív hatása lesz a fenékplasztikának?

A fenékplasztikának köszönhetően visszanyerheti fiatalos vonalait, és olyan fenék büszke tulajdonosává válhat, amely tökéletesen illeszkedik testalkatához.

Pácienseink véleménye ennek köszönhetően egyértelműen megegyezik abban, hogy a fenékplasztika hozzájárul a magabiztosság visszanyeréséhez, amely így az élet minden területén érezteti pozitív hozadékát.

Jöjjön el ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit!

Reméljük az összefoglalónkkal sikerült letisztáznunk néhány Önben felmerülő kérdést, kételyt.

Tapasztalatból tudjuk, hogy minden vendégünket más terület foglalkoztat mélyrehatóbban, ezért érdemes eljönnie ingyenes konzultációnkra, ahol:

  • megismerkedhet leendő orvosával és a személyzet tagjaival
  • megvizsgáljuk, meghallgatjuk igényeit és kifejezetten Önre szabott megoldást javasolunk
  • felteheti kérdéseit
  • szemügyre veheti a Lánchíd lábánál elterülő klinikánkat, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Budai várra

A konzultációt követően akár a beavatkozás mellett dönt, akár nem, mindenképp – úgy gondoljuk, már ezért a látványért és a barátságos légkörért is érdemes ellátogatnia hozzánk.