Frakcionált lézeres kezelés

A fiatalos megjelenés nyújtotta előnyökhöz kétség sem férhet. Legyen szó akár ismerkedésről, akár az állásinterjún keltett első benyomásról, az arcbőr állapota korántsem mindegy. Tény azonban, hogy az életmód jelentős hatással van arra, mint ahogyan a genetika és az évek múlása mellett sem mehetünk el. Még csak szike alá sem kell feküdni azonban ahhoz, hogy a tükörből akár a tíz évvel ezelőtti önmagunk tekintsen vissza.

Az orvostudomány és a kozmetikai kezelések kettősének eredményeit használhatjuk ki az esztétikai kezelések esetében, melyek széles választékban állnak rendelkezésünkre. Közöttük is kiemelt népszerűségnek örvend a lézeres mélyhámlasztás, amelynek köszönhetően szemmel látható változások tapasztalhatóak az arcbőr állapotát illetően.

A frakcionált lézeres kezelés működési elve

Az eljárás során a kezelt bőrfelületet kenőccsel érzésteleníti a szakember. Ezt követően mintegy hálószerűen fedi le a lézer a bőrt, ahol lyukakat, vagyis a szövetek minimális károsodását idézi elő.

Ennek célja nem más, mint az, hogy a bőrt megújulásra késztesse, s a tapasztalatok szerint a módszer kiválóan működik. A keletkezett sérülések hatására a bőrben megindulnak a regenerálódási, gyógyulási folyamatok, s így a ráncok és aknés hegek eltűnnek, fokozódik a bőr feszessége, rugalmassága.

A frakcionált lézerkezelés során az alkalmazott széndioxid lézerek fénye tulajdonképpen a szövetek víztartalmában nyelődik el. Így a felmelegedett bőr felső rétegeiből elpárolog a víz. A lézeres mélyhámlasztás hatására megújul a bőr. Kollagén termelődik, aminek eredménye körülbelül egy-két hónap múltával látszódik igazán. Ennek ellenére tény, hogy már a kezelést követő két hét után is láthatóak a várt hatások.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!

Kiknek ajánlott a frakcionált CO2 lézer?

A CO2 lézer kezelés segítségével a bőr azonnal feszesebbé varázsolható, így mindazok számára ajánlott, akik akár genetika, akár az évek múlása miatt elégedetlenek arcbőrük feszességével. Nem csak a bőr rugalmassága nyerhető vissza, de a bőrszerkezet is lágyabbá válik. Sokak számára jelentenek problémát a pigmentfoltok, vagy a már akár évtizedek óta jelen levő aknés hegek.

Ezek ellen is eredményesen vethető be a frakcionált CO2 lézer. Az öregedéssel mindannyian szembesülünk a ráncokkal, ám azok a sminkelés és a mindennapi magabiztosság terén sok problémát okozhatnak. A lézeres mélyhámlasztásnak köszönhetően kisimulnak azok. Nem csak az arcbőr fiatalítására ajánlott a módszer, hanem a bőr hirtelen megnyúlása miatt kialakult striák kezelésére is. A jelenséget jól ismerik az édesanyák, de a hirtelen hízást megtapasztalók esetében is gyakran találkozni a csíkokkal.

A frakcionált CO2 lézer jó eséllyel halványítja a striákat, de a nyak és a mellkas fiatalítására is bevethető. Nem ritka, hogy a kezeken foltok jelennek meg az évek múlásával. Ezek ellen is jó választás lehet a kezelés, melynek hála megújul a hámfelület.

Mire figyeljünk CO2 lézeres kezelés után?

A beavatkozás ugyan nem jár olyan hosszú felépülési idővel, mintha a sebész szikéjét választanánk a fiatalodásra, de néhány dologra mégis érdemes odafigyelni a kezelés után. Körülbelül három-öt napig még némi duzzanatra és kipirosodásra lehet számítani, ám ez csak addig tart, míg a bőr nem kezd el hámlani. A mindennapi tevékenységhez, így a munkához már három nap után vissza lehet térni, ekkora a duzzanat nagyjából lelohad.

Másfél hét után már semmilyen negatív nyoma nem lesz annak, hogy esztétikai kezelésen esett át. Természetesen fontos, hogy rendszeresen használjuk a szakember által javasolt krémet. Amennyiben a bőr állapota indokolja, úgy a még tökéletesebb végeredmény érdekében egy hónap után lehet ismételni a kezelést.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!