Mellnagyobbítás hialuronsavval

Mellnagyobbítás hialuronsavval azoknak ajánlott, akiknek elsősorban a mell formázása fontos, nem akarnak műtétet, nem eshetnek ki a munkából, a természetes megoldásokat preferálják, kis aszimmetriát akarnak korrigálni vagy nem szánják el magukat hosszabb távú, végleges változásra.


A hyaluronsavas mellnagyobbítás a klinikán nem elérhető, ajánljuk helyette a hosszútávú eredményeket biztosító és költséghatékony implantátumos mellnagyobbítást, amit örök garanciával rendelkező mellimplantátumokkal és több évtizedes tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészekkel végzünk. Kérjen időpontot ingyenes konzultációra még ma!

A hiarulonsavas feltöltéssel végzett mellnagyobbítással a mell mérete egy melltartó kosárnyival növelhető tényleges sebészeti műtét nélkül. A hialuronsavas mellnagyobbításkor legfeljebb 200 ml a kötőszövetekével azonos, természetes anyagot fecskendeznek a mellekben kialakított tokba, ennek mennyiségével lesz tehát nagyobb a mell, a nagyobb térfogat által pedig feszesebb a bőr és szebb a mell tartása. 

Világszerte folyamatosan emelkedik a plasztikai sebészeti beavatkozások száma, ám ezen belül az utóbbi években a háromszorosára nőtt a nem invazív, a szervezetet kevésbé megterhelő, innovatív testformáló módszerek száma, amilyen például a hialuronsavas mellnagyobbítás is. 

A továbbiakban olvashatunk arról, milyen eredmény érhető el a többi mellnagyobbításhoz képest ezzel a módszerrel, hogyan történik és mibe kerül a beavatkozás, mit kell tudnunk a hialuronsav feltöltőanyagról.

A hyaluronsavas mellnagyobbítás a klinikán nem elérhető, ajánljuk helyette a hosszútávú eredményeket biztosító és költséghatékony implantátumos mellnagyobbítást, amit örök garanciával rendelkező mellimplantátumokkal és több évtizedes tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészekkel végzünk. 

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra még ma!

Mellplasztika 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Hialuronsavas mellnagyobbítás árak

A hialuronsavas mellnagyobbítás árak kb. 2.050 000 Ft-ba kerülnek. A végleges ár a feltöltőanyag és a beavatkozás árából tevődik össze, így nagyrészt az anyag mennyiségétől függ.

Mi várható a hialuronsavas mellnagyobbítástól?

Mivel legfeljebb 200 ml feltöltőanyagot lehet bejuttatni a mellekbe (egy-egy mellbe), ezzel a módszerrel korlátozott a mellnagyobbítás mértéke. Ám akinek  éppen ez a kb. egy melltartó kosárméret hiányzik a jó megjelenéséhez és önbizalmához, elégedett lehet vele. Az átlagos szükséglet már 2 x 120 ml anyag bejuttatásával elérhető.

A bejuttatott hialuronsav megőrzi azt a tulajdonságát, hogy lebomlik. Az eredmény tehát legfeljebb addig tart, amíg észlelhető mennyiségű hialuronsav le nem bomlik, és ez már a feltöltés  után kb. hat hónappal megindulhat, egy évvel később már látható a csökkenés, két évvel később pedig az anyag jelentős része lebomlik. Amennyiben hosszabb távú megoldást keres mellnagyobbításra, olvassa el cikkünket!

Mellnagyobbítás implantátummal

A feltöltés nem jár semmilyen kockázattal és akár többször is megismételhető.

A hyaluronsavas mellnagyobbítás a klinikán nem elérhető, ajánljuk helyette a hosszútávú eredményeket biztosító és költséghatékony implantátumos mellnagyobbítást, amit örök garanciával rendelkező mellimplantátumokkal és több évtizedes tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészekkel végzünk.

Kérjen időpontot ingyenes konzultációra még ma!

Hogyan történik a beavatkozás?

Mellfeltöltéskor a feltöltőanyagot nem a mell mirigyállományába, hanem a  feltöltő kanüllel (tompa végű tű) kialakított zsebbe juttatják az implantátumos nagyobbításhoz hasonlóan egy jól kontrollálható, ultrahangos vezérlésű folyamat során.

Laborvizsgálatok és a mell életkor szerinti mammográfiai és ultrahang vizsgálata szükséges előtte. Altatás nélkül, helyi érzéstelenítésben, illetve bódításban egy tűszúrással történik a beavatkozás. Nincs műtét, bemetszés, hegesedés, műtét előtti előkészítés, műtét utáni gyógyulási idő.

A feltöltőanyag bejuttatása legfeljebb egy órát vesz igénybe, ezért expressz plasztikának is hívják az eljárást. Az implantátumos mellnagyobbításhoz képest jelentős időmegtakarítás, hogy nem kell előkészülni a műtétre, és közvetlenül utána folytatható a megszokott életvitel, és a szervezet számára sem jelent semmilyen megterhelést.

Milyen anyag a hialuronsav?

Az egyes kozmetikumok reklámjaiból már ismert hiarulonsav szervezetünk kötőszövetének legfontosabb összetevője. Ezt a minden szövetünkben jelenlévő szénhidrátszármazékot enzimrendszerünk normál működése során folyamatosan lebontja.

Mivel a hialuronsav feladata, hogy a vizet visszatartsa a szövetekben, lebomlását észleljük az ízületi kopás, ráncosodás, egyszóval az öregedés során. A gyógyászat és a kozmetikaipar ezt a vízvisszatartó hatását használja ki az egyes hialuronsav-tartalmú készítmények adásával például a porckopás vagy az öregedés elleni harcban.

Mivel a szervezet saját anyagát juttatják vissza, a kezelésnek elenyésző, illetve szinte egyáltalán nincs mellékhatása, nem várt reakciója.  A mellfeltöltés során is ezt a természetazonos, hialuronsav tartalmú feltöltőanyagot, illetve a tartósság érdekében a hialuronsav alapanyagú feltöltőanyagok továbbfejlesztett változatait, a nagyobb viszkozitású Macrolane-t, illetve új generációs utódát, a Hyacorp hialuronsavat tartalmazó gélt használják. A beadott anyag magas viszkozitása és ozmolaritása miatt további, kb. a mennyiség felényi folyadékot köt magához a szervezetből, ezzel növelve a hatást. 

Kérdése van?

Kérjen időpontot ingyenes mellnagyobbítás konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egy vezető sebész részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Mellplasztika 10% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.