Ingyenes konzultáció Dr. Molnár Istvánnal

  • 16 éves tapasztalat
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Arra törekszünk, hogy teljes biztonságban érezze magát

A Plasztikai Sebészeti Centrumnél a folyosók, a várótermek, a tárgyalószobák, a műtőhelyiségek és a regenerációs lakosztályok egytől egyig a biztonság és a kényelem jegyében kerültek kialakításra.

Klinikánk a szépség és a funkcionalitás szempontjából megfelel egy 5 csillagos szálloda színvonalának.

Emellett lényeges szempont az is, hogy klinikánk egy épületben található a Dr. Rose Magánkórházzal, ami azt jelenti, hogy annak valamennyi elsőosztályú szolgáltatása egy karnyújtásnyira kerül Önhöz is, ha minket válszt.

Nagyon fontosnak tartjuk a kölcsönös bizalmi kapcsolatot

Szeretnénk, ha személyesen is meggyőződne arról, hogy tényleg mi vagyunk-e az a klinika, amelyet keres. Tudjuk, hogy egy plasztikai műtét komoly elhatározással jár és a biztonságon, illetve a kényelmen felül a személyes bizalmi kapcsolat is egy nagyon fontos szempont a döntési folyamat során.

Az ingyenes konzultáció során megismerheti mosolygós ügyfélszolgálati kollégáinkat, és egy kötetlen beszélgetés keretein belül egyik vezető plasztikai sebészünkkel, Dr. Molnár Istvánnal is találkozik majd. Ez alatt az idő alatt arra fogunk törekedni, hogy a konzultáció végével Ön tényleg azt érezze majd:

"Pontosan ilyen klinikát és ilyen plasztikai sebészt kerestem."

Dr. Molnár István

Egy nyugat-európai klinika Budapest szívében

Plasztikai sebészeink

Klinikánk felszereltsége

Prémium kategóriás alapanyagok

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnél alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be Dr. Molnár Istvánhoz most!