Külföldön élsz és plasztikai műtétet szeretnél? Mutatjuk a legjobb megoldást!

Természetesen amikor valaki egy olyan nagy döntésre szánja el magát, mint egy plasztikai műtét, akkor amellett, hogy profi sebészek végezzék el ezt a beavatkozást, az elsődleges szempontok közé tartozik az is, hogy minél komfortosabban tölthesse a lábadozási időt.

Éppen ezért teljesen érthető, hogy a legtöbben olyan klinikát keresnek, amely abban a városban van, ahol élnek, hogy ne kelljen sokat utazniuk.

Mi azonban tudunk mondani 1-2 olyan érvet, amely garantáltan meggyőzi majd arról, hogy jobban járhat, ha Budapesten végezteti el a választott operációt!

Plasztikai műtétek ára Magyarországon

A legelső és egyben legfontosabb ilyen érv, hogy Magyarországon átlagosan 64-65%-kal olcsóbbak a plasztikai műtétek, mint külföldön!

Ha az ember ilyen nagy változtatásra vállalkozik, akkor természetesen nem sajnálja a pénzt a tökéletes szépség érdekében, azonban bizonyos műtétek esetében az ár akár 70%-át is megspórolhatja már csak azzal, hogy egy magyarországi klinikát választ.

Az is igen kedvezőnek mondható, hogy az itthoni klinikákon ugyanazzal a mentalitással, profizmussal, odafigyeléssel és odaadással fog találkozni, mint a legjobb külföldi plasztikai sebészeteken, egyszerűen csak kevesebb pénzt kell majd kiadnia a megszépülésért.

Az alábbiakban közlünk egy táblázatot a legnépszerűbb beavatkozások átlagos árairól magyar és külföldi viszonylatban.

Műtét megnevezése Átlagos külföldi ár (Ft) Átlagos magyar ár (Ft) Kedvezmény (%)
Mellplasztika 1.900.000 850.000 55%
Szemhéj-plasztika 1.200.000 450.000 62%
Zsírleszívás 1.600.000 545.000 66%
Orrplasztika 2.000.000 680.000 66%
Hasplasztika 2.200.000 650.000 70%

A táblázat utolsó oszlopa meglátásaink szerint magáért beszél, azonban amennyiben eddig mégsem győztük volna meg teljesen, van még pár dolog a tarsolyunkban, amik vonzóak lehetnek!

Öt csillagos ellátás klinikánkon

Amennyiben igénybe veszi valamelyik szolgáltatásunkat, úgy teljesen biztos lehet benne, hogy nem csak a beavatkozást fogjuk a legnagyobb műgonddal és legbiztosabb kézzel elvégezni, hanem a felkészülést és a lábadozási időt is a lehető legideálisabb körülmények között fogja tölteni!

  • Miután a három teljesen felszerelt, nyugat-európai minőségű műtőhelységünk egyikében elvégeztük az operációt egy igazi luxus kórteremben töltheti a lábadozási időt, melyben szállodai színvonalú ellátásban lesz része.
  • Mivel klinikánk egy működő kórház épületében üzemel, ezért a tökéletes biztonság és biztosítva lesz az ön számára, amennyiben bármilyen egészségügyi probléma merülne fel.
  • A kontrollvizsgálatra 1 héttel a műtét után szokott sor kerülni. Amennyiben eddig az időpontig szeretne megszállni Budapesten, úgy a szálláskeresésben is készséggel állunk rendelkezésére, több remek hotellel is partnerszerződésünk van, hogy biztosíthassuk tökéletes kényelmét.

Műtéteinkre garanciát vállalunk

Plasztikai műtéteink során olyan minőségi, elsőosztályú alapanyagokkal dolgozunk, amelyekre élethosszig tartó gyártói garancia vonatkozik.

Az egyeztetés és a műtét menete

Amennyiben eddig vonzónak találta ajánlatunkat, és szeretne bejelentkezni hozzánk műtétre, úgy érdemes tájékozódnia arról, hogy hogyan is zajlik a konzultáció és az árajánlat megtétele azokban az esetekben, amikor valakinek nem áll módjában eljönni klinikánkra a műtét előtt.

Plasztikai sebészetünk a lehető legkedvezőbb módon próbálja megoldani ezeket a kérdéseket, próbálunk segíteni a külföldről érkező pácienseken, hogy minél egyszerűbb legyen a dolguk.

Mivel klinikánk minden páciensnek ingyenes konzultációt kínál, így természetesen erre lehetőség van a távolból is. Ezekben a helyzetekben online vesszük fel a kapcsolatot önnel, és kizárólag egy képet kérünk a sebészeti területről.

Erre válaszként már egy konkrét árajánlatot fogunk küldeni önnek, melyet szakképzett sebészeink a kép alapján számítanak ki.

Az is fontos nekünk hogyha ön messziről érkezik, hogy a műtét ne rúgja föl a mindennapjait, így időpont-egyeztetéskor megpróbálunk a lehető legnagyobb mértékben magához igazodni.