Lézeres arcfiatalítás

A fiatalos megjelenés mindig több tényező függvényeként alakul. Külsőnk vonzóbbá varázsolása érdekében sokat tehetünk életmódunkkal, a táplálkozásra való odafigyeléssel. Ennek ellenére azonban vannak olyan területek, melyekre nem tudunk ráhatással lenni. Az idő múlása mindenkin meglátszik előbb vagy utóbb. Beletörődnünk azonban nem kell ebbe, hiszen a plasztikai sebészet ma már sokféle lehetőséget kínál a fiatalodásra.

Sokan vannak, akik arcfiatalítás kapcsán inkább részesítenék előnyben a műtét nélküli megoldásokat, mint az arcplasztikát. A szálbehúzásos és a feltöltő technikák mellett a lézeres eljárás is kiváló eredményeket ígér.

Az évek múltával az arcbőr ráncossá, dehidratálttá és rugalmasságát vesztetté válik. A legfontosabb tehát, hogy a petyhüdt, megereszkedett vonások helyett visszaállítsuk a rugalmasságot és a feszességet. Ebben van segítségünkre a lézeres hámlasztás, amely tulajdonképpen megújítja a hámfelületet és azonnali eredményeket produkál.

A lézeres arcfiatalítás ára szolgáltatónként eltérő lehet, de általában a kezelt felület nagyságától függenek a várható költségek. A teljes arcon alkalmanként körülbelül 80-100 ezer forintba kerül a kezelés. Fontos hangsúlyozni, hogy az optimális eredmények érdekében többször érdemes ismételni a kezelést.

Arcfiatalítás lézerrel

Többféle készülék áll rendelkezésre annak érdekében, hogy a lézer erejét a szépség szolgálatába sikerüljön állítani. A hideglézer látható fényt bocsát ki, és a korszerű eszköznek köszönhetően az égés lehetősége teljesen kizárható. Az eljárás során nem más a cél, mint a biológiai sejtfiatalítás, s ennek érdekében akár speciális hatóanyagokat is be lehet vetni, például a bőrben normál állapotban is megtalálható hialuronsavat.

Hideglézeres arcfiatalítás a szépség szolgálatában

A hideglézeres-hialuronsavas terápiának köszönhetően a sejtek azonnal regenerálódni kezdenek. A kezelés hatására fokozódik az új bőrsejtek létrehozása, és a rugalmasságért, feszességért felelős kollagén és ellasztikus rostok is fokozott ütemben termelődnek. Legyen szó bármilyen arcfiatalító kezelésről is, a fő célnak általában ez utóbbiak szoktak számítani.

Vége az apró bőrhibáknak

Sokan szenvednek az arcbőrön megjelenő apró gyulladásoktól. A hideglézeres arcfiatalítás ezek ellen is kiválóan bevethető, így a bőr egyenletes és tiszta lesz. Az akár felnőttként is pattanásos bőrrel küzdők számára igazi csodaszer lehet az arckezelés. A megoldást nem csak az arcon lehet kiváló eredményekkel használni, hanem a nyak és a dekoltázs területén is.

A kezek sokat elárulnak korunkról, így azok is gyakran a kezelt területek közé tartoznak. Az úgynevezett öregségi foltoknak is búcsút mondhatunk a megfelelő terápia választásával.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!

Milyen egyéb pozitív hatásai vannak?

A lézeres kezelés egyébként mélyhámlasztó jelleggel is alkalmazható. Ilyenkor a lézer hatására a hámréteg károsodik, majd néhány nap múlva lehámlik ez a réteg. Ennek köszönhetően a bőr feszesebbé válik, eltüntethetőek arról a barna foltok és a bőrhibák. A hegesedések is szépen megszüntethetőek ilyen módon, de a ráncoknak is búcsút mondhatunk.

A lézeres mélyhámlasztás lényege nem más, mint az, hogy a lézerfény hatására felmelegszenek a bőrszövetekek és a felső rétegekből elpárolog a víz. Az így mesterségesen károsított bőr regenerálódni kezd, és a képződött kollagénrostoknak hála sokkal fiatalosabb és feszesebb lesz az. A gyógyulási idő gyors, így munkába is korábban vissza lehet térni, mint akkor, ha például az arcplasztika mellett tennénk le a voksot a fiatalodás érdekében.

Mire képes a beavatkozás?

Napjainkban már elmondhatjuk, hogy léteznek kifejezetten hatékony megoldások a plasztikai beavatkozáson kívül, melyeknek köszönhetően akár tíz évet is fiatalodhatunk. A lézeres, vagy például a szálbehúzásos arcfiatalítás eredményeit még tökéletesebbé varázsolhatjuk akkor, ha kiegészítjük olyan eljárásokkal, mint a Drakula terápia, vagy a különféle mezoterápiás módszerek. Természetesen fontos, hogy az egyes kezelések között betartsuk szakember által előírt időt, így elkerülhetjük a bőr rendellenes károsodását.

Arcfiatalítás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!