A zsírleszívás egyik legnépszerűbb formája: lézeres zsírbontás

A lézeres zsírbontás, vagy más néven lézeres zsírleszívás egyike azoknak a modern és jelentősebb fájdalmaktól mentes technikáknak, amelyek révén nem szükséges kitenni magunkat a műtéti úton elvégezhető zsírleszívásnak, hiszen ez a módszer sebészeti beavatkozás nélkül tüntetheti el rólunk a felesleges kilókat.

A lézeres zsírbontás során egy nagyon érzékenyre kalibrált lézerfénnyel történik a kezelés, amely képes behatolni a bőr alá, a zsírsejtek közé, ahol többek között az ultrahangos zsírbontáshoz hasonló formában elolvasztja a zsírsejteket, amelyek a méregtelenítő folyamatok révén a nyirokrendszeren és a kiválasztó szerveken keresztül kiürülnek a szervezetünkből.

A lézeres zsírbontás működése

A lézeres zsírbontás során a problémás – értsd zsírpárnával eltorzult – területet egy kellemesen meleg, teljesen fájdalommentes lézerfénnyel, egészen pontosan sok apró lézerdiódával világítják meg. Ránézésre tehát semmi sem látható, azonban a lézerfény képes behatolni a bőr alatti rétegekbe, azon belül is az egyes zsírsejtek magjába, ahol fotokémiai reakció következik be, miközben a környező szöveteket, az izmokat vagy a bőrt nem égeti meg, nem károsítja, nem bontja le.

Zsírleszívás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!


Speciális gépeket alkalmazunk

A lézeres zsírleszívás során alkalmazott lézerek általános fénykibocsájtása mintegy 635-680 nm hullámhossz között helyezkedik el, amit korábban szinte kizárólag csak az esztétikai orvostudomány használt, azonban ma már nagyon sok szépségszalonban is megtalálható a zsírbontás érdekében. A folyamathoz használt speciális gépeket általánosságban 660 nm hullámhosszon üzemeltetik, amely már képes redukálni a zsírsejteket, ellenben még nem érinti kellemetlenül a kísérő sejteket.

Mi történik pontosan a beavatkozás során?

A módszer lényege, hogy a legtöbb zsírbontó technikával ellentétben, a lézeres zsírbontás során a sejtek nem robbannak szét odabent, éppen ellenkezőleg: a melegítés hatására a sejteket körülölelő hártya áteresztő lesz, és ezáltal megtörténik a zsírleadás, méghozzá a méreganyagok kiürülésével egyetemben, amelyek a nyirokrendszeren át vizelettel és széklettel távoznak a szervezetünkből. Ez azért előnyös, mert a zsírsejteknek így nem lesz szükségük regenerálódási időre.

A bőrt is feszesíti a lézeres zsírbontás

A lézeres zsírleszívás nagy előnye, hogy a nagyteljesítményű lézerfény jóvoltából a szervezet mikrokeringése és a bőr oxigénellátottsága egyaránt javul, így a legtöbb zsírbontó eljárással ellentétben a lézerfény képes arra, hogy feszesebbé, és tónusosabbá tegye a bőrünket, vagyis a fogyás mellett a bőr feszesítése is folyamatosan zajlik, ehhez nincs szükség újabb beavatkozásokra, illetve kezelésekre.

A lézeres stimuláció ugyanis képes hatni azokra a fibroblaszt sejtekre, amelyek a kollagén és elasztin rostokat aktiválják, ezáltal a megújuló, vagyis teljesen egészséges rostok, illetőleg az azokat alkotó fehérjeszálak termelődése teljesen felgyorsul, miközben a kötőszövet gyorsan regenerálódik, a bőr pedig fiatalodik, rugalmassá válik.


Milyen egyéb pozitív hatásai vannak?

A lézeres zsírleszívás során alkalmazott nyirokkeringést serkentő termostimulációs technológia révén ráadásul a méregtelenítési folyamatok is sebesebben megindulnak, ami elősegíti, hogy a zsírsejtekből kiürülő zsírok és méreganyagok gyorsabban eltávozzanak a szervezetünkből. Általánosságban kijelenthető, hogy a kötőszövettől, a problémás terület méretétől, valamint természetesen a súlyfeleslegtől függően 6-12 alkalom szükséges ahhoz, hogy a zsírpárnál teljesen eltűnjenek, ezáltal hetente átlagosan két kezeléssel alig másfél hónap elegendő ahhoz, hogy leadjuk felesleges kilóinkat illetve csúcsformába kerülhessünk.

A lézeres zsírbontás olyan hatásos, hogy már a kezelés utáni negyedik percben képes a lézerrel érintett zsírsejtek 80 százalékából kivonni a felesleges zsírt, de ennek az értéknek a kezelés végére el kell érnie a 99 százalékos arányt. Összességében egy kifejezetten gyors és fájdalommentes módszerről beszélhetünk.

Zsírleszívás 30% kedvezménnyel

Ha most jelentkezik be hozzánk ingyenes konzultációra, páratlan akciós ajánlatunk keretein belül 30% engedményt kap az árból!