befelé forduló mellbimbók

​Befelé forduló mellbimbók korrekciója 

​Műtét 30% kedvezménnyel

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

​A befelé forduló mellbimbók egy olyan, főleg nőket érintő probléma, amit mindenképpen szükséges kezelni, mivel a szemmel látható okokon kívül súlyos működési gondokhoz is vezethet. Férfiaknál ritkább fordul elő, de az ő esetükben is szükséges lehet a műtéti helyreállítás. Gyakran veleszületett rendellenesség, de gyakori kiváltó oka lehetnek különböző gyulladások, amelyek szövődményeként alakul ki.

​Kiknél fordul elő a befelé forduló mellbimbó?

Elsődlegesen nőket érintő ​esetről van szó, de előfordul férfiaknál is. Fejlődési rendellenességek, tejcsatorna rendszerrel kapcsolatos problémák (pl. túl rövid tejcsatorna, fertőzés vagy gyulladás mellékhatásai) okozzák és nem csak esztétikai, de ​funkcionális gondokat is okozhatnak, különösen nők esetében (pl. szoptatásnál).


​A műtét menete, regeneráció


A konzultációt és a szükséges vizsgálatokat követően van lehetőség a plasztikai műtétre, ami - ha nem társul más beavatkozással - rövid időt vesz igénybe, és a páciens pár órás megfigyelés után távozhat is az intézményből.

A befelé forduló mellbimbók műtét egy viszonylag egyszerű beavatkozás, amit a komplikált esetek kivételével helyi érzéstelenítéssel végeznek. Komplikált esetről súlyos befelé fordulásnál, illetve a mellbimbó-helyreállítással egybekötött más mellplasztikai beavatkozásnál (nagyobbítás, felvarrás, stb.) beszélünk. Ilyenkor a szokásos eljárás szerint altatásban végzik el a műtétet, amit megelőznek a szigorú vizsgálatok, ultrahang-vizsgálatok is.

Gyógyulás tekintetében a befelé forduló mellbimbók korrekciója nem számít “nagy” műtétnek. Ugyanakkor a beavatkozást követő első hetekben kímélni kell a felsőtestet. 

​​

​Befelé forduló mellbimbó műtét ára​

A befelé forduló mellbimbók műtét ára általánosságban 150.000 és 300.000 forint közötti költség. Fontos információ, hogy​ árajánlatot személyes konzultációt követően tudunk készíteni, melynek során a sebésszel megbeszélheti a részleteket, és segítséget kaphat a döntés meghozatalában.

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!