befelé forduló mellbimbók

Befelé forduló mellbimbók korrekciója 

Műtét 30% kedvezménnyel

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

A befelé forduló mellbimbók egy olyan, főleg nőket érintő probléma, amit mindenképpen szükséges kezelni, mivel a szemmel látható okokon kívül súlyos működési gondokhoz is vezethet. Férfiaknál ritkább fordul elő, de az ő esetükben is szükséges lehet a műtéti helyreállítás. Gyakran veleszületett rendellenesség, de gyakori kiváltó oka lehetnek különböző gyulladások, amelyek szövődményeként alakul ki.

Kiknél fordul elő a befelé forduló mellbimbó?

Elsődlegesen nőket érintő esetről van szó, de előfordul férfiaknál is. Fejlődési rendellenességek, tejcsatorna rendszerrel kapcsolatos problémák (pl. túl rövid tejcsatorna, fertőzés vagy gyulladás mellékhatásai) okozzák és nem csak esztétikai, de funkcionális gondokat is okozhatnak, különösen nők esetében (pl. szoptatásnál).


A műtét menete, regeneráció


A konzultációt és a szükséges vizsgálatokat követően van lehetőség a plasztikai műtétre, ami - ha nem társul más beavatkozással - rövid időt vesz igénybe, és a páciens pár órás megfigyelés után távozhat is az intézményből.

A befelé forduló mellbimbók műtét egy viszonylag egyszerű beavatkozás, amit a komplikált esetek kivételével helyi érzéstelenítéssel végeznek. Komplikált esetről súlyos befelé fordulásnál, illetve a mellbimbó-helyreállítással egybekötött más mellplasztikai beavatkozásnál (nagyobbítás, felvarrás, stb.) beszélünk. Ilyenkor a szokásos eljárás szerint altatásban végzik el a műtétet, amit megelőznek a szigorú vizsgálatok, ultrahang-vizsgálatok is.

Gyógyulás tekintetében a befelé forduló mellbimbók korrekciója nem számít “nagy” műtétnek. Ugyanakkor a beavatkozást követő első hetekben kímélni kell a felsőtestet. 


Befelé forduló mellbimbó műtét ára

A befelé forduló mellbimbók műtét ára kedvezményesen 150.000 és 300.000 forint közötti költség. Fontos információ, hogy árajánlatot személyes konzultációt követően tudunk készíteni, melynek során a sebésszel megbeszélheti a részleteket, és segítséget kaphat a döntés meghozatalában.

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!