egyéb mellplasztika

Egyéb Mellplasztikai Műtétek 

Műtét most 30% kedvezménnyel

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Klinikánkon több olyan beavatkozást is elvégzünk, amelyek kevésbé ismertek. Összefoglalóan elmondva ezek olyan beavatkozások, amelyek vagy komplex folyamatok, vagy pedig valamilyen egészségügyi, fejlődéssel kapcsolatos okra visszavezethető háttér miatt kerülnek elvégzésre. Kiváló sebészeink minden plasztikai beavatkozást alapos tervezéssel, kellő körültekintéssel végeznek, a modern technika és eszközök pedig garantálják a szép eredményt.

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Milyen egyéb mellplasztikai műtétek vannak? 

Az alábbiakban megismerkedhet az intézetünkben végzett egyéb mellplasztikai beavatkozásokkal.

Kombinált mellplasztika

A kombinált mellplasztika egy olyan, általában mellnagyobbítást jelentő beavatkozás, amely során nem “csak” az implantátum behelyezésére, hanem felvarrással a mellek teljes átalakítására sor kerül. Ez a komplex műtéti forma bámulatos, elsőre is rendkívül látványos eredménnyel jár. Az implantátum a mellek méretét hivatott megnövelni, de természetesen a formára is jelentős hatása van. Ezt a kialakuló formát teszi teljessé a felvarrás, ami a mellett optimális formájúra alakítja, illetve a mellbimbókat is természetesen, anatómiai helyzetbe helyezi, ezáltal sokkal természetesebb hatás kölcsönözve.

Kombinált mellplasztika ára

Klinikánkon a kombinált mellplasztika ára 1 250 000 és 1 400. 00 forint között érhető el, de mindig egyedi ajánlatot adunk. A műtétet több vizsgálat és konzultáció is megelőzi. Maga a kombinált mellplasztikai műtét egy 2-3 órás beavatkozás, amelyet altatásban végeznek el. Ezt követően egy napot még megfigyelés alatt tölt, amely idő során felhelyezésre kerül a vízálló kötés, és megkapja a speciális melltartót, amit legalább 8 hétig hordania kell.

A műtét komplexitásából adódóan a gyógyulás valamivel hosszabb időt vesz igénybe, de alapszabályként akár két-három hét után már visszatérhet a normál életmódjához, bár egy ideig még kerülnie kell majd az edzést (mell, kar, hát), legalább két hónapig a szoláriumot, napozást és szaunázást. A kombinált mellplasztikáról szóló teljes tájékoztatásért kérjen konzultációs időpontot intézetünkben! 

​Befelé forduló mellbimbók helyreállítása

A befelé forduló mellbimbók egy olyan, főleg nőket érintő probléma, amit mindenképpen szükséges kezelni, mivel a szemmel látható okokon kívül súlyos működési gondokhoz is vezethet. Férfiaknál ritkább fordul elő, de az ő esetükben is szükséges lehet a műtéti helyreállítás. Gyakran veleszületett rendellenesség, de gyakori kiváltó oka lehetnek különböző gyulladások, amelyek szövődményeként alakul ki.

A befelé forduló mellbimbók műtét egy viszonylag egyszerű beavatkozás, amit a komplikált esetek kivételével helyi érzéstelenítéssel végeznek. Komplikált esetről súlyos befelé fordulásnál, illetve a mellbimbó-helyreállítással egybekötött más mellplasztikai beavatkozásnál (nagyobbítás, felvarrás, stb.) beszélünk. Ilyenkor a szokásos eljárás szerint altatásban végzik el a műtétet, amit megelőznek a szigorú vizsgálatok, ultrahang-vizsgálatok is.

Gyógyulás tekintetében a befelé forduló mellbimbók korrekciója nem számít “nagy” műtétnek. Ugyanakkor a beavatkozást követő első hetekben kímélni kell a felsőtestet. 

​Befelé forduló mellbimbó műtét ára

Árajánlatot személyes konzultációt követően tudunk készíteni, általánosságban 150.000 és 300.000 forint közötti költséggel lehet számolni. Többféle fizetési lehetőség is van, készpénzen kívül bankkártyával, egészségpénztárral, de akár részletre, hitelre való fizetésre is van lehetőség. Érdemes konzultációt kérni, ahol a sebésszel megbeszélheti a részleteket, és segítséget kaphat a döntés meghozatalában.


Mellrekonstrukciós műtéti sorozat

A mellrekonstrukciós műtétet a legtöbbször masztektómia teszi indokolttá, amikor az egyik, esetenként akár mindkét mell teljes eltávolítására kerül sor. Ez egy olyan beavatkozás, pontosabban beavatkozás-sorozat, amely során implantátum vagy saját zsírszövet segítségével helyreállításra kerül mell formája, illetve egy későbbi időpontban szükség szerint a mellbimbó és a mellbimbóudvar.

Amennyiben egy mell került eltávolításra, sebészeink gondosan felmérik a megmaradt mellett, és ahhoz igazítva, tükrösen alakítják ki a mellformát és a méreteket. Ehhez a legtöbbször implantátumot alkalmaznak, ritkábban elegendő zsírszövet is lehet a test más tájékán. A tartósság és a pontos méretezés miatt elsősorban az implantátumos helyreállítás ajánlott.

Mindkét mell eltávolítása esetén többszöri konzultáció és vizsgálat kellhet ahhoz, hogy a sebésszel közösen meghatározzák, hogy pontosan milyen lehetőségek vannak. Ez egy rendkívül komplex folyamat, mivel itt nem csak az új mellforma kialakítására van szükség, hanem a megfelelő méret, illetve a mellbimbók megfelelő elhelyezésével is számolni kell. 

Van egy harmadik eset is, amikor helyreállító műtétre lehet szükség, bár ez viszonylag ritka: mellimplantátum beültetése után fellépő komplikációk. Mivel teljesen steril, a test által nem kilökődő implantátumokat használunk, rendkívül ritka, ez a típusú beavatkozás. Ezekben az esetekben a mellimplantátumok és a sérült szövetek eltávolítása a rekonstrukció első lépése, amelyet általában mellfelvarrás követhet, amely során kialakításra kerül az implantátum nélküli mellforma.

​Mellrekonstrukció ára

Klinikánkon a mellrekonstrukcióra vonatkozóan teljesen egyéni árajánlatot készítünk, mivel több műtétre is szükség lehet, illetve mindent részletesen meg kell Önnek és orvosának tervezni.

Ezen beavatkozás esetén a konzultáció ára 29 000 forint.


Mellimplantátum cseréje

Mellimplantátum csere műtétre különböző okokból kerülhet sor. Többek között az implantátum elöregedése, késői tokzsugorodás, vagy pedig esztétika jellegű okokból (pl.: másik méret, kerek helyett csepp alakú implantátumot szeretne, stb.).

Az implantátum csere mindig altatásban történik, az azt megelőző konzultációk során megtervezésre kerül az új forma (amennyiben szükségesnek találják orvosával), a műtéti lépések, valamint több vizsgálatnak is alávetjük, hogy megelőzzük az esetleges komplikációkat. 

A műtétet követően egy napot klinikánkon tölt majd, felhelyezésre kerül a vízálló kötés, megkapja a speciális melltartót, illetve egyeztetésre kerülnek a műtét utáni teendők és a következő kontrollvizsgálatok is. 

A gyógyulás általában több hónapot igénybe vesz. Az első héten semmilyen megterhelő feladatot ne végezzen, a második héttől kezdhet el fokozatosan visszatérni korábbi életmódjához, munkájához. A speciális melltartót legalább 8 hétig viselnie kell, ez idő alatt érdemes kerülni a felsőtestet érintő edzéseket. 

Mikor van szükség az implantátum cseréjére?

Általánosan elmondható, hogy a ma gyártott modern implantátumokat nem feltétlenül kell kicserélni​. Ami az implantátum cseréjét - a fellépő akut zavarokon (pl. tokzsugorodás) kívül - indokolttá teszi, az a korral együtt járó természetes változás, mint a mell megereszkedése, egyéb változása.

Hogyan tovább? Mi a következő lépésem?

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy további kérdései merültek fel, a legjobb lépés az, ha konzultációt kér klinikánkon! Az első konzultáció ingyenes, és minden szükséges információt megkap, illetve a sebésszel közösen felmérik a lehetőségeket. Kérjen időpontot még ma!

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!


Kedves Látogatóink!

 

Nagy sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult helyzet miatt határozatlan ideig felfüggesztjük a műtéteket és a konzultációkat.

Amennyiben ingyenes konzultációra szeretne bejelentkezni, töltse ki a jelentkezési űrlapot és a vírushelyzet normalizálódását követően felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Szép napot kíván a Plasztikai Sebészeti Centrum!