mellimplantátum csere

Mellimplantátum cseréje

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

Mellimplantátum csere műtétre különböző okokból kerülhet sor. Többek között az implantátum elöregedése, késői tokzsugorodás, vagy pedig esztétika jellegű okokból (pl.: másik méret, kerek helyett csepp alakú implantátumot szeretne, stb.).

Mikor van szükség az implantátum cseréjére?

Általánosan elmondható, hogy a ma gyártott modern implantátumokat nem feltétlenül kell kicserélni. Ami az implantátum cseréjét - a fellépő akut zavarokon (pl. tokzsugorodás) kívül - indokolttá teszi, az a korral együtt járó természetes változás, mint a mell megereszkedése, egyéb változása.

Létezik egy tévhit, miszerint tízévente ki kell cserélni az implantátumokat. A modern technológiával gyártott implantátumokat azonban mindössze két esetben szükséges cserélni:

  • előre nem látott komplikáció vagy implantátum hiba,
  • illetve a páciens saját belátása.

Hibák és komplikációk esetén mindenképpen muszáj eltávolítani az implantátumot, megszüntetni a problémák forrását és kezelni a tüneteket. Természetesen lehetőség van újabb beavatkozásra ilyen esetben is, de csak alapos konzultációk és vizsgálatok után, hogy elkerülhetők legyenek a későbbi komplikációk.

A műtét menete

Az implantátum csere mindig altatásban történik, az azt megelőző konzultációk során megtervezésre kerül az új forma (amennyiben szükségesnek találják orvosával), a műtéti lépések, valamint több vizsgálatnak is alávetjük, hogy megelőzzük az esetleges komplikációkat. 

A műtét után és a lábadozás időszaka

A műtétet követően egy napot klinikánkon tölt majd, felhelyezésre kerül a vízálló kötés, megkapja a speciális melltartót, illetve egyeztetésre kerülnek a műtét utáni teendők és a következő kontrollvizsgálatok is. 

A gyógyulás általában több hónapot igénybe vesz. Az első héten semmilyen megterhelő feladatot ne végezzen, a második héttől kezdhet el fokozatosan visszatérni korábbi életmódjához, munkájához. A speciális melltartót legalább 8 hétig viselnie kell, ez idő alatt érdemes kerülni a felsőtestet érintő edzéseket.

Mennyi mellimplantátum csere ára?

A mellimplantátum cseréje kedvezményesen 900.000 és 1.150.000 forint között mozog általában, függően attól, hogy pontosan mik az igények. Anatómiai vagy kerek implantátum kerül beültetésre, tartozik-e hozzá további más beavatkozás pl mellfelvarrás. Pontos árajánlatot személyes konzultáció keretében ad plasztikai sebészünk.


Jelentkezzen be ingyenes konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!