Mellrekonstrukciós műtéti sorozat - Menete, ára

Ismerje meg a beavatkozást közelebbről és tegye fel kérdéseit ingyenes konzultáció keretében!

A mellrekonstrukciós műtétet a legtöbbször masztektómia teszi indokolttá, amikor az egyik, esetenként akár mindkét mell teljes eltávolítására kerül sor. Ez egy olyan beavatkozás, pontosabban beavatkozás-sorozat, amely során implantátum vagy saját zsírszövet segítségével helyreállításra kerül mell formája, illetve egy későbbi időpontban szükség szerint a mellbimbó és a mellbimbóudvar.

Mely esetekben van szükség mellrekonstrukcióra?

A mellrekonstrukció esetében a műtéti úton eltávolított mell újraépítése a cél, legyen szó akár teljes, akár részleges eltávolításról. A masztektómiát követő helyreállítás során teljesen új mellforma is kialakítható, illetve szakképzett orvosaink segítségével a meglévő mellhez való igazítás is szinte tökéletes hasonlóságot eredményez

A műtét menete

Amennyiben egy mell került eltávolításra, sebészeink gondosan felmérik a megmaradt mellett, és ahhoz igazítva, tükrösen alakítják ki a mellformát és a méreteket. Ehhez a legtöbbször implantátumot alkalmaznak, ritkábban elegendő zsírszövet is lehet a test más tájékán. A tartósság és a pontos méretezés miatt elsősorban az implantátumos helyreállítás ajánlott.

Mindkét mell eltávolítása esetén többszöri konzultáció és vizsgálat kellhet ahhoz, hogy a sebésszel közösen meghatározzák, hogy pontosan milyen lehetőségek vannak. Ez egy rendkívül komplex folyamat, mivel itt nem csak az új mellforma kialakítására van szükség, hanem a megfelelő méret, illetve a mellbimbók megfelelő elhelyezésével is számolni kell. 

Van egy harmadik eset is, amikor helyreállító műtétre lehet szükség, bár ez viszonylag ritka: mellimplantátum beültetése után fellépő komplikációk. Mivel teljesen steril, a test által nem kilökődő implantátumokat használunk, rendkívül ritka, ez a típusú beavatkozás. Ezekben az esetekben a mellimplantátumok és a sérült szövetek eltávolítása a rekonstrukció első lépése, amelyet általában mellfelvarrás követhet, amely során kialakításra kerül az implantátum nélküli mellforma.

A mellrekonstrukció ára

Klinikánkon a mellrekonstrukcióra vonatkozóan teljesen egyéni árajánlatot készítünk, mivel több műtétre is szükség lehet, illetve mindent részletesen meg kell Önnek és orvosának tervezni.

Ezen beavatkozás esetén a konzultáció ára 29 000 forint.

Mellplasztika 30% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.

Kérdése van? Kérjen időpontot ingyenes mellplasztika konzultációra!

Egy plasztikai beavatkozás nehéz döntés és Önnek is biztosan sok kérdése van.


Jelentkezzen be most ingyenes konzultációra és egyik vezető sebészünk részletesen bemutatja Önnek lehetőségeit, azok várható eredményeit, felmerülő költségeit.

Mellplasztika 30% kedvezménnyel

Csak korlátozott ideig! Az akció részleteiért kattintson a lenti gombra.