mellrekonstrukció

Mellrekonstrukciós műtéti sorozat

  • Első osztályú szolgáltatás luxus környezetben
  • Ingyenes konzultációs lehetőség
  • Műtét akár 1-2 napon belül

Ha felkeltettük érdeklődését, jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!

​A mellrekonstrukciós műtétet a legtöbbször masztektómia teszi indokolttá, amikor az egyik, esetenként akár mindkét mell teljes eltávolítására kerül sor. Ez egy olyan beavatkozás, pontosabban beavatkozás-sorozat, amely során implantátum vagy saját zsírszövet segítségével helyreállításra kerül mell formája, illetve egy későbbi időpontban szükség szerint a mellbimbó és a mellbimbóudvar.

​​Mely esetekben van szükség mellrekonstrukcióra?

​A mellrekonstrukció esetében a műtéti úton eltávolított mell​ újraépítése a cél, legyen szó akár teljes, akár részleges eltávolításról. A masztektómiát követő helyreállítás során teljesen új mellforma is kialakítható, illetve szakképzett orvosaink segítségével a meglévő mellhez való igazítás is szinte tökéletes hasonlóságot eredményez

​A műtét menete

Amennyiben egy mell került eltávolításra, sebészeink gondosan felmérik a megmaradt mellett, és ahhoz igazítva, tükrösen alakítják ki a mellformát és a méreteket. Ehhez a legtöbbször implantátumot alkalmaznak, ritkábban elegendő zsírszövet is lehet a test más tájékán. A tartósság és a pontos méretezés miatt elsősorban az implantátumos helyreállítás ajánlott.

Mindkét mell eltávolítása esetén többszöri konzultáció és vizsgálat kellhet ahhoz, hogy a sebésszel közösen meghatározzák, hogy pontosan milyen lehetőségek vannak. Ez egy rendkívül komplex folyamat, mivel itt nem csak az új mellforma kialakítására van szükség, hanem a megfelelő méret, illetve a mellbimbók megfelelő elhelyezésével is számolni kell. 

Van egy harmadik eset is, amikor helyreállító műtétre lehet szükség, bár ez viszonylag ritka: mellimplantátum beültetése után fellépő komplikációk. Mivel teljesen steril, a test által nem kilökődő implantátumokat használunk, rendkívül ritka, ez a típusú beavatkozás. Ezekben az esetekben a mellimplantátumok és a sérült szövetek eltávolítása a rekonstrukció első lépése, amelyet általában mellfelvarrás követhet, amely során kialakításra kerül az implantátum nélküli mellforma.

​Mellrekonstrukció ára

Klinikánkon a mellrekonstrukcióra vonatkozóan teljesen egyéni árajánlatot készítünk, mivel több műtétre is szükség lehet, illetve mindent részletesen meg kell Önnek és orvosának tervezni.

Ezen beavatkozás esetén a konzultáció ára 29 000 forint.


Jelentkezzen be konzultációra és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!

Az ország egyik legszebb klinikája Budapest szívében

A Plasztikai Sebészeti Centrumnál alapításunk óta arra törekszünk, hogy megmutassuk és kiemeljük pácienseink szépségét.

Ha Ön is plasztikai beavatkozáson gondolkozik és ehhez a lehető legjobb plasztikai sebészetet szeretné választani, kattintson a lenti gombra és ismerje meg, melyek azok az érvek, amelyek miatt érdemes minket választania!

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra most!